:D:D::D
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
ами по принцип с гилотина не е много болезнено амаа няма да можеш сама да си резнеш главата, ще ти трябва помощ, и тогава тва ще си е чисто убийствоПървоначално написано от igoinsane
ама пробвай и после пиши дали мн боли
![]()
само не си режи вените че вече е изтъркано..... [!]
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Абе какво ви става,бе?
Щяла да се самоубива,заради някакъв педераст.
Ебати,болните хора.![]()
London Tipton
че прави се и ти на интересна беда видиш как ще се чукне по камбанарията (от личен опит)
![]()
Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]
Първоначално написано от igoinsane
нЕма да сЪ оЧудЪ акУ не тЪ хавесвЪ зарЪди СЕЛСКИЯ ТИ РЕЧНИК !!!!!!!!!!!
айде 1во се нау4и да пишеш после пускай вицове за самоубииства![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Блазя им на хората, които никога не са мислили за подобно нещо, в следствие на любовта.
Удръж малко фронта, ще ти мине. Времето не лекува, но държи раните затворени.
лелеееее.....ще се самоубиваш, защото той "май ти се сърди" ?!!?!?!?![]()
Не дай си, Боже някога да имаш сериозен проблем...
Ще порастнеш, не се безпокой
![]()
Old loves die hard, old lies die harder !
www.perfectedinpain.deviantart.com/gallery -> my gallery
Как да му се невиди стана така, че се изпонавъдиха сума лапетии на по 14-15, които да се хвалят, че изпитват истинска обич?! А месец след това започват с "Мисля да се самоубия, Единственото и Неповторимо момче в моя живот, моята истинска Любов, за Която бих дала живота си, не му пука за мен!". Така никой не се научи, че щом твърдиш, че имаш достатъчно акъл, за да изпитваш истински дълбоки чувства, трябва да имаш и достатъчно акъл, за да можеш да поемеш последствията от чувствата си, без да си вредиш на себе си.
Така че, към авторката, стегни се малко и се вкарай в правия път! Щом не иска да ти говори при все, че ти го обичаш (макар да ме съмнява да е "чак" толкова истинско), някой друг ли трябва да дойде да ти покаже, че оня загубеняк не си струва нервите?
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ха недей така има и други!!!!!! знам че е гадно но ште тарпиш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ti zapitvala li si se , dali toi shte napravi syshtoto za teb? Aide stiga veche samoubistva , oshte nishto ne ste videli v toq jivot , ta veche za samoubistva prikazvate...OMG do kyde e stignal sveta.![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
мхмПървоначално написано от evelinka1122
![]()
;]
мда,много правилноПървоначално написано от -4arovnata-
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Аре пак ИмОТАААААААААА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Давай , не се замисля . Да не забравиш да ме извикаш да гледам!
Той не ми говори.![]()
![]()
Апокалипсис...ще умра..ще взема и някой друг със себеси...ще взема заложници...ще ги карам да се плюят до смърт..
Олеле как се случи на мен..
![]()
Ако видя още една подобна тема ще се гръмна. Нашумя темата за самоубийства и айде йок, нека да се самоубием защото са ни разбили сърцата. Само ми е любопитно преди 2-3 години когато почти не се споменаваше самоубийството, как малките безмозъчни момиченца, успокояваха разбитото си сърце от поредната им "голяма" любов![]()
Пффф.. стига с тези глупости! Самоубийството не решава проблемите!
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
znam mn dobre kak se 4ystva6 eto tfa e moqta istoriq ako ti e interesno:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=170198
i vij sq az s16to mislq za samoybiistvo no... ne si stryva zaradi edno mom4e makar 4e i az go mislq znam 4e ne si srtyva misli6 li 4e na nego 6te my pyka 4e si ymrqla za nego? NE![]()
![]()
ima ilqdi mom4eta vdigai glava i da ne ti pyka ogledai se za drygo mom4e (amakar az nqmam pravo da davam s1veti 6toto i az mislq za samoybiistvo zaradi mom4e)
ОwneeeeeeeeeeeeedПървоначално написано от Pliok0019
AHeahhaxhexhae
![]()
споко, аз съм свободен![]()