.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 134

Град
    в лайната!

Питате ли родителите си?

ми ейсега майка ми ме отряза като поисках да изляза та въпроса ми е вие като излизате питате ли ваще и какво най често ви отговарят те????имате ли вечерен час и пускат ли ви насам-натам?

т.7 и т.6
    krem4et0

Мега фен
    мии аз не ги питам, просто точно преди да изляза, отивам при мама и й казвам ''излизам'' и тя или ми казва ''добре'' или най- много да пита с кой ше бъда. иначе не ми казват в колко да се връщам, понякога ми звънят да ме сетят да се прибирам, обаче в повечето случаи успявам да ги обедя да остана още

Супер фен
    Не питам ... просто ги оведомявам да знаят,че няма да съм в дома ... вчерен час попринцип имам само ако се скараме за нещо и той важи най - много ден два ...
    Обичам те <3 !!!

Град
    дупката на геврека
    почти на 17 съм и не ги питам за нищо.Дори и да кажат нещо кой ги слуша

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    мии аз не ги питам, просто точно преди да изляза, отивам при мама и й казвам ''излизам'' и тя или ми казва ''добре'' или най- много да пита с кой ше бъда. иначе не ми казват в колко да се връщам, понякога ми звънят да ме сетят да се прибирам, обаче в повечето случаи успявам да ги обедя да остана още

и аз такаа
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Re: да му....:@:@:@:@:@:@:@

Цитирай Първоначално написано от haterkata
    ми ейсега майка ми ме отряза като поисках да изляза та въпроса ми е вие като излизате питате ли ваще и какво най често ви отговарят те????имате ли вечерен час и пускат ли ви насам-натам?
    a ти на колко години си?

Аз лично малко минах възрастта на питане и тем подобни, но всъщност никога не ми се е и налагало...никога не съм имала вечерен час, никога не ми се е забранявало нещо, никога не съм имала проблеми с нашите...Просто никога не съм се дънила с нещо и винаги съм си имала подплътено доверие от тяхна страна Пробвай да създадете по-приятелски отношения и няма да ти се налага да питаш и да ти забраняват
    Old loves die hard, old lies die harder !
    www.perfectedinpain.deviantart.com/gallery -> my gallery

Град
    Варна, морето и сините вълни
    то зависи на кои казваш при мен примерно разговора ми с баща ми е горе=долу такъв
    аз: тате, излизам
    татито:хубу само гледаи да не спиш навънка
    ноо вече с майка ми е савсем др нещо
    аз: мамо,излизам
    мама: ама с кой? ама къде ше ходите? ама кога ше се върнеш?
    и след кръстосан разпит, продължава около 10 мин ми се казва "аиде и умната" ама то вече направо ми се е убило желанието за излизане

Супер фен Аватара на maybelline
    Аз спрях да питам когато бях на около 10 години. Тогава просто казвах къде отивам и с кого и кога ще се върна, като единственото правило беше да се върна по светло (тогава нямахме GۀSM-и). Когато бях на 15, единствено казвах че излизам и евентуално дали ще се връщам за обяд или вечеря. Нито обяснявам къде ходя и с кого, дори и да е по тъмно. Нашите са наясно, че съм с приятели и това е. Имам GSM да ме питат кога ще се прибера и дали ще идвам за вечеря. Нямам проблеми да ходя по нощни дискотеки, на море за седмица с 21-22 годишно гадже и т.н.
    Затова от опит мога да ти кажа - свободата идва с отговорността. Ако покажеш на вашите, че си отговорна и зряла, няма да имаш проблеми да те ускат, даже няма да се налага да питаш. Сигурно се сещаш, че аз нито съм се прибирала пияна, нито съм се напушвала като за последно (аз дори не пуша по принцип), не се занимавам с наркотици и други вредни вещества, не спя със всеки срещнат, не правя безразборен секс без предпазни мерки и общо взето - не давам повод на нашите да се тревожат за сигурността ми. В случай, че ми се пие или ми се занимава с нещо, след което не бих била в състояние да откажа секс на непознат, винаги отивам с доверен човек (най-добрия ми приятел и компанията) и много ясно, не се връщам вкъщи в полу-трезво състояние да ме видят нашите и да започнат да треперят всеки път като излизам. Изобщо, държа се на ниво където и да съм (като това не ми пречи да правя каквото си искам) и не позволявам на никой да ме възприема като безотговорно инфантилно детенце (въпреки че не се занимавам много с общественото мнение). Затова съветът ми е да покажеш, че си отговорна и зряла. Човек обикновено няма желание да налага правила на хора, които знаят какво правят и не биха се спрели от някакво правило ако решат, че се налага да направят нещо.

as sam o6e pi6lemence i ve4erniq mi e 10 i 30 i sam na 14 godini kogato sam na daskalu me puskat do 10 i 30 a kogato sme petak sam navan do 11 i 30 .Moje biva6te ne iskat da te puskat sigorno za6toto si malka moje bi ili zaradi otno6enieto im kam tqh i kolko si otveana i moje i da e za6toto sam mn zagrijeni za tebe!!

Не ги питам,просто им казвам "аз излизам чао" ии тва е,но ако ме няма до 23:00 започват да ме търсят по телефона

Град
    Ha MopeTo (sun)
    казвам им,че просто излизам,с кого съм (нащте познават хората,с които обикновенно излизам+приятеля ми) и няма никакви проблеми.ако ще закъснявам-им казвам.
    ако става въпрос за спане в някой,за хижа,за плаж,за палтака и т.н.-просто им обяснявам къде ще съм и няма проблеми.даже преди малко се върнах от вила .бях там за 2 вечери и нямаше никакъв проблем.
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

ми нямам вечерен час На 14 съм ама не и казвам къде хода защото знам че няма да ме отреже , защото й е писнало да сезя в нас май Нооо напоследък си мисли, че хода където не трябва и сега заради изпитите главно няма да излизам до 20ти юни ...

Град
    в лайната!
    mii hora na 14 s1m

Супер фен
    Град
    Варна
    Не ги питам, само им казвам, че излизам. И нямам вечерен час, но това не означава, че прекалявам... Но ако ме знаят къде съм мога и въобще да не се прибирам!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на Sarabi
    Не, не питам. Само съобщавам, че излизам. И то ако има някой в нас. Което се случва рядко.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Мда,казвам им,поне да не се скъсват да ми звънят баш когато не трябва..иначе понякога ми слагат час..друг път не ..зависи
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Варна
    az prosto im kazvam 4e izlizam i izlizam

Град
    Маями
    Понякога ви завиждам..за това,че има кой да се тревожи за вас. :/
    Нашите живеят в Гърция, а аз съм на 15 и се справям сама.Няма баба няма дядо..Всички са в Гърция.
    Вярно, че си идват на всеки две седмици, но пак си е кофти.Въпреки, че по мое желание останах в България.
    Оценявайте това, което правят за вас.Правят го от любов.
    Добре, че е приятеля ми..иначе отдавна да съм заминала.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Казвам, че излизам и излизам. Най-много да ме питат към колко ще си дойда.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ми аз правя 15 декември и мама попринцип се застъпва за мен пред тате по въпроса в колко да се прибирам(за рождени дни,купони и т.н.).Вчера например:
    Аз:Тате,Мади има РД в събота,така и така ще може ли до по-късно да остана?
    Той(аз тъкмо бях закъснала с 20 мин.):Ааааа,не не.10 да си си в нас,не ме интересува!
    Аз даже се насилих та ревнах и почнах да се тръшкам и мама му вика:Айде па ти бе,пусни детето.С тва момиче са приятелки от 1 ви клас (което си е самата истина),как така само до 10 часа.То момичето като им каже че рожденния ден е от 8,какво са тва 2 часа да седи....Па и винаги си спазва вечерния час,никога не е закъснявала - сега каде закъсне малко..
    Аз цивра през тва време
    Тате:Не,не...
    И след около 5 мин мама ми вика :иди го питай до 10:30-11.Ама му се помоли без да му вдигаш скандали..И аз отивам и вика:
    Тате айде дее..моля ти се...до 10:30-11 най късно ще съм си в нас,моля ти се дее,на Мади майка и ще ни кара,нема сама да се прибирам по тъмниците..моля те деее....
    Тате:Ще видим...
    Аз:Е тате какво ще гледаш...Ние отиваме за подарък в четвъртък...
    Тате:Ето има време до четвъртък...
    Аз(вече излизам от стаята и си мрънкам под носа):Много време има просто....
    ама той май ме не чу
    И в края на краищата ще ида на РД-ту

Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Не, не питам. Само съобщавам, че излизам. И то ако има някой в нас. Което се случва рядко.
    + 1

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Ябаааа т'ва сте на 14 и нямате вечерен час Аз съм до 10 сега а лятото ме пускат най-много до 12 при положение че съм в града
    П.П. И аз съм на 14
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

..обаждам се че излизам...и най спокойно си излизам ..къв вечерен час аз да не съм на 12 я

мне само им съобщавам , иначе до 10 съм сега , а лятото до 11,11:30.Все пак съм на 14 ..

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Аз да не съм ти диктувала....
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си