- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Питате ли родителите си?
Изобщо не питам...просто казвам,че излизам и го правя![]()
we give it all.
Аз никога не питам наще дали мога да излизам,просто се оправям и излизам...вечер час също нямам,но примерно си говоря с наще по телефона и ме питат кога щем се прибера и аз им казвам час или примерно ако ще закъснея пак им се обаждам,но определен вечерен час от тях нямам...
Не ги питам, поточно ги уведомявам. Нямам вечерен час, но ако реша да позакъснея малко в повечко им дзвънкам за да не се притесняват и готово...без проблеми, без караници, всичко е тип топ.
И аз не ги питам.
Излизам и т'ва е..
Имам вечерен час до 10 /на 13 съм/ .. тва важи за дните през седмицата,но аз напоследък така и така не излизам заради тъпите изпити..а иначе в петък и събота съм до 11.. ;]
Първоначално написано от crazyhair
хаха блазе ти!И аз съм на 14 ама след 9:30 само с тех на вън
Шанс!
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Хах да гадно е когато не те пускат и ти се направат на чукове.. а тебе яко ти се излиза.... попадала съм в такива ситуации( няма кой да не е) и е супер shit и тогава ми идва да им счупя черепа с тихла четворкаиначе по квартала ме пускат... ако е по далеч от нас слагат някаф час там които трябва да спазя... ако не ми званат по GSM да се прибирам... ако успея ги склонявам за ощеее малкооо (1-2 часа
) и тка...
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
"Мамо,тате,излизам"
"Ок.Кога ще се прибереш?"
"Надвечер.Дайте пари."
"Мамо,тате,може ли да изляза?"
"Не!"
"Що?"
"Така"
....
Просто им казвам че излизам и толкова но ако позакаснея ми звънят по телефона и затова държат винаги да е в мен
emi izlizam i im kazvam samo tova i koga g/d 6te se pribera
Голям размер на картинката! /machoka/
Аз просто не ходя никъде,но не ми пука за нищо,няма нещо което да ме накара да се замисля за него.
Пука ли ти ?
ами аз съм задължена да ги питамПървоначално написано от haterkata
веднъж така излязох без да питам никой и ме прибраха набързо...
![]()
а най-често ми отг. с да .. но понякога не ме пускат
.. а часът ми е най-късно до 10 вечерта и почва звъненето по телефона .. ;]
![]()
эХх dЭцата раSтьт.... sтаvьт iDи0тi :P
Понякога питам...но в повечето случаи само й казвам,че излизам.Да имам вечерен час.
Желязна Девица
Не само казвам излизам .. това е достатачно ами да имам час в някои случаи зависи с кои съм и каде съм ако съмс хора на които имат доверие нямам проблеми с вечерния час..но ако съм с непознати за тях...вечерният час е на лице..
Еми на 17 години съм и вече не ги питам.
Аз не помня да съм ги питал даже някога ...
Сигурно като съм бил на 10/11 съм ги питал не знам и аз
А ти на колко си за да те отрязват за излизаш и да ги питаш ?
Just do it ...
kazvam im 4as i tei xaxaxa:P
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
mi prosto veche kato sun na vrata im vikam izlizam i nikoi ne ebaa![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Никой не питам,излизам сиНикога не са ми забранявали да излизам някъде и се връщам когато искам,никой не ми държи сметка
![]()
Никого не питам, просто си излизам, няма смисъл да питам, защото не ми пречат. А когато реша да изляза, известявам, че ще излизам. :P
Не ги питам,казвам "излизам" и излизам..най-много да ме питат с кой ще съми нямам вечерен час
Да,питам ги,а и час ми казват...![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Me 2 , aко знаят къде съм/кога ще се върна нпПървоначално написано от Miss_Perfekt
The Spark
не питам ест.. те наще вс ми дават.. почти![]()
you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone