Така...значи преди няяколко дена ми правиха операция и след това заминах при баба и дядо.Родителите ми са разведени.И за това живея с майка ми.Тя много се промени от както вече баща ми не живее с нас...Понякога не мога да я позная!Регистрирала се е в някакъв сайт за запознанства и доста често има срещи с мъже.До тук...нищо лошо...Но баба ми постоянно й говори,че имаме много дългаве,че не трябва да харчи пари,а да спестява.И разни такива неща...Но на майка ми отдавна й е писнало баба да й говори така и за това постоянно се карат.И сега,когато съм на село сякаш избухна вулкан(образно казано )!Лекарката каза да отида на контролен преглед в София...И днес баба се обажда на майка ми да я пита дали трябва да ходим.А тя й отговаря,че не знае и баба да реши.Но пък баба ми не може,защото не знае аз как се чувствам и не иска да сгреши...И така двете се скараха жестоко по телефона.Обидите се сипят като порой просто...Ту от баба ми,ту от мака ми-една за друга.Аз се оказах по средата на минно поле. И така...решението да отида в София на контролен трябва да бъде взето от мен.Реших да отида...Но това означава,че ще баба и мама ще се избият просто...Ясно ми е,че и двете го правят за мое добро и защотот ме обичат.Те са ми го каазвали,но така ме поставят в доста неудобна ситуация.Все пак съм на 14...а имам чувството,че понякога аз съм родителят,не мама. Представете си до каква степен е достигнало положението.Та да си довърша мисълта.Решила съм да отида в София за мое добро и след това би трябвало пак да отида на село.Но подозирам освен,че и двете ще се скарат жестоко и ,майка ми ще ми забрани да отида на село,а баба ще се обиди иии..Абе ужас!Преди малко им казах,че вече ми е умръзнало постоянно да се карат,че до никъде няма да се стигне с това.Те просто се нараняват взаимно и най-вече мен.Казах им,че не мога да се разделя на две половинки...Защото имам чувството,че ако съм съгласна с едната,то другата ще си помисли,че съм й обърнала гръб.И просто не знам как да процедирам...След тези думи,майка ми ми каза"Не мислиш ли,че си малка да говориш така с мен?Това което правя за теб си е моя работа и мисля че го правя добре но само за теб.Не мога да се съобразявам с другите.А ти не можеш да ми говориш така!"

Какво толкова съм казала???Просто не мога да я разбера...Е добре,кажете ми,как може да се живее в така среда?! ...