Значи от 1 година се занимавам с едно момче и нали много се харесвахме а у тръгнахме там няколко пъти ли беше ддз не помна вече.И той ми беше и първия ама никога не съм го обичала и вчера бяхме в една приятелка и той беше толкова пиян ... и само ми се натискаше там целуваше ме и не ме пускаше да си тръгна .. какво ли не правеше ии само ми викаше възбудена ли си а у .. и аз му викам да мн ясно .. а не беше така абсолютно нищо неизпитах .. а той направи доста.. и аз му казах,че трябва да си хода защото не ми беше хубаво.. през цялото време мислех за друго момче ;( .. което е много далеч от мен,но май съм влюбена в него .. и само мислех за него въпреки,че момчето с което бях .. е супер хубаво ии мн е готин ..ама вече не го искам ;( .. никога не съм бъразала да се прибера да седна на компютъра и да си пиша с момче от майната си.. Чела съм тука как някой се влюбва в момче или момиче само като си пишат и си виках,че това са някакви такива дето не излизат от тях по цял ден пред компа или просто си нямат друга работа и никой не ги харесва.. Само,че аз има къде да хода и има и други момчета,а просто неискам ;( .. Искам само да си пиша с това момче и даже не ми се излиза навън .. ;(