- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отворена връзка...
За себе си не го приемам. Много съм ревнива а и аз самата като обичам някого не мога да погледна друг...Но пък не съдя хората които имат подобни връзки. Всеки има право да бъде щастлив и ако това удовлетворява и двамата защо не...
![]()
Не, не одобрявам този вид връзки. Или поне не за себе си. Какъв е смисълът да си губиш времето с един човек, ако не смяташ да имаш нещо сериозно с него в бъдеще. Или поне така мисля аз, но може някое по-малко момиче на 15-16 да реши, че това е хувава връзка.
ne haresvam vrazakite bez 4uvstva.edna vrazka bez lubov gubi svoq smisal.
Руса кукличка
И какъв е смисълът от това занятие? Аз не правя секс с хора, към които нямам чувства, това е! Ако ми трябва гимнастика мога и на фитнес да ида.. това е тъпо!Първоначално написано от varnen4e
Ако се чувстваш добре по тоэи начин,ако и човека до теб се чувства добре,какъв е проблема?Няма такъв.Важното е да се чувстваш добре.Ако това е начинът-да,одобрявам.
[size=7][b][u]fosse cos
Не одобрявам...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
az poprincip ne odobrqvam takuv tip "vruzki"! za men otvorenata vruzka ne e nikakva vruzka za6toto nali tq v istinskoto si zna4enie na dumata e da si s nqkogo za6toto iska6, za6toto ti e priqtno s nego ..za6toto go obi4a6!a ako ima6 takava vruzka tova zna4i 4e ne vs mejdu dvamata e kakto trqbva i po dobre spored men e da se razdelqt otkolkoto da imat takava vruzka i samo da se zablujdavat 4e sa istinski zaedno,tova e mnenieto mi po vuprosa !
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
не го приемах но откакто живея в канада го намирам за нормално![]()
За себе си не одобрявам - както казаха по-горе връзка без чувства губи своя смисъл.
може да съм зле с модата в тва отношение,но съм твърдо против...тва връзка ли е или оргия?
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ако двама човека имат такава връзка и двамата са доволни от нея, не ми пречи , така се решили , така са направили , нека си имат отворена връзка . Но ако аз трябва да имам такава връзка не съм много съгласна , макар че може би има случаи , при които една подобна връзка е добър вариант![]()
против съм.аз не бих могла да поддържам такава връзка.а иначе ако и двамата партньора са съгласни може...![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Не ги одобрявам ... като ще правите нещо правете като няма .. не се лигавете![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
едва ли бих се съгласила...аз много държа да има чувства...не бих могла да излизам с някого без да изпитвам нещо към него...
someone else...
Не одибрявам такива връзкиче то това не е истинска връзка
![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
Имала съм ги доста... но при тях няма чувства... смисъл, когато обичаш някой, този вид отношения не са допустими...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Защо просто не правиш това което искаш? Какво ти пука че повечето не биха го направили?Първоначално написано от varnen4e
![]()
Ти обичаш ли овесени трици с кисело мляко? Аз много обичам но няма да седна да се чудя защо повечето хора не харесват. Всичко е въпрос на лични предпочитания и разбирания.Първоначално написано от varnen4e
Не съм фенка,на такива "връзки".![]()