.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

?

аз храна не деля ти гадже да деля или пък аз да кръшкам..хлътна ли... ш изневеря когато цъфнат налъмите , ама усетя ли че ми е празно шо па да не... ама чак секс едва ли.. тфа секса без чувства... некакси..сещати са...

Мега фен Аватара на koalka
    Под отворена връзка имаш предвид да правиш всички тези неща, които правиш с гаджето ти(секс, целувки и т.н.) само, че с други момчета...
    Това е кофти и аз не бих се навила на тоя вариант.По тази логика аз няма да съм нищо повече от тези момичета, с които той се забива.А и нали разбираш, че нещата трябва да са доста несериозни, за дао се поддържат подобен тип взаимоотношения, даже да не кажа, че това не е никаква връзка.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    одобрявам, имала съм подобна връзка преди. няма нищо лошо. но точно по - това време намерих моето момче и на другия казах само "не искам да се виждаме повече, не ми звъни" и така и стана не ми звъна повече.

Ufff mi da si s nqkoi bez da ima6 absolutno nikakvi 4uvstva si e naistina tupo.No ako ima nqkakvo privli4ane moje....V smisul da ne q vzema6 tolkova na seriozno tazi vruzka za da ne te boli posle...Moje bi ponqkoga ti trqbva ne6to kratkotraino i priqtno...otkolkoto dulga vruzka..silna lubov..

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Не, не одобрявам този вид връзки. Или поне не за себе си. Какъв е смисълът да си губиш времето с един човек, ако не смяташ да имаш нещо сериозно с него в бъдеще. Или поне така мисля аз...
    +1
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Голям фен Аватара на Remini

...

Обичам модерните си приятелки
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

по принцип идеята не е лоша,ако си търсиш някой,с когото просто да си излизате и да се забавлявате-т.е. човек,на когото можеш винаги да се обадиш и да е на разположение за теб .. Но както всички неща и в това няма гаранция,че някой от двамата няма да си намери сериозна връзка .. За жалост аз съм човек,който е вманиачен по щастието на другия и рядко гледам моето,така че ако приятеля ми е по някакъв вид незадоволен и иска да задоволи нуждите си другаде бих го направила,като естествено и аз няма да остана на сухо .. Но не толерирам такава връзка ..

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Remini
    Обичам модерните си приятелки
    Хах...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Моето си е мое и не го давам на никой даже да го помирише.....не, тия неща не ги разбирам и не са за мен.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Имах една "отворена връзка" и си спомям,че завърши по възможно най-гадния начин..поне месец-два се терзах заради него..,а колко съм плакала...Не,против съм тия връзки..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Имах една "отворена връзка" и си спомям,че завърши по възможно най-гадния начин..поне месец-два се терзах заради него..,а колко съм плакала...Не,против съм тия връзки..
    Е какво точно е станало.. да не си се влюбила много.. (сигурно, де...). Разкажи...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Тц, не ми се нравят подобни взаимоотношения.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Terra incognita!
    Определено съм против подобна,силно казано,"връзка".Това си просто една изневяра,няма доверие,няма достойнство и уважение,нито пък чувства!Не виждам никакъв смисъл в подобен род отношения,защото те обезличават човека и подронват собственото му ренюме,а и самоуважение.Но всичко зависи от самия човека и от възгледите му относно човешките взаимоотношения!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си