- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отворена връзка...
аз храна не деля ти гадже да деля или пък аз да кръшкам..хлътна ли... ш изневеря когато цъфнат налъмите , ама усетя ли че ми е празно шо па да не... ама чак секс едва ли.. тфа секса без чувства... некакси..сещати са...
Под отворена връзка имаш предвид да правиш всички тези неща, които правиш с гаджето ти(секс, целувки и т.н.) само, че с други момчета...
Това е кофти и аз не бих се навила на тоя вариант.По тази логика аз няма да съм нищо повече от тези момичета, с които той се забива.А и нали разбираш, че нещата трябва да са доста несериозни, за дао се поддържат подобен тип взаимоотношения, даже да не кажа, че това не е никаква връзка.
Ufff mi da si s nqkoi bez da ima6 absolutno nikakvi 4uvstva si e naistina tupo.No ako ima nqkakvo privli4ane moje....V smisul da ne q vzema6 tolkova na seriozno tazi vruzka za da ne te boli posle...Moje bi ponqkoga ti trqbva ne6to kratkotraino i priqtno...otkolkoto dulga vruzka..silna lubov..![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
+1Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
![]()
![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
Обичам модерните си приятелки![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
по принцип идеята не е лоша,ако си търсиш някой,с когото просто да си излизате и да се забавлявате-т.е. човек,на когото можеш винаги да се обадиш и да е на разположение за теб .. Но както всички неща и в това няма гаранция,че някой от двамата няма да си намери сериозна връзка .. За жалост аз съм човек,който е вманиачен по щастието на другия и рядко гледам моето,така че ако приятеля ми е по някакъв вид незадоволен и иска да задоволи нуждите си другаде бих го направила,като естествено и аз няма да остана на сухо .. Но не толерирам такава връзка..
Моето си е мое и не го давам на никой даже да го помирише.....не, тия неща не ги разбирам и не са за мен.
Имах една "отворена връзка" и си спомям,че завърши по възможно най-гадния начин..поне месец-два се терзах заради него..,а колко съм плакала...Не,против съм тия връзки..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Тц, не ми се нравят подобни взаимоотношения.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Определено съм против подобна,силно казано,"връзка".Това си просто една изневяра,няма доверие,няма достойнство и уважение,нито пък чувства!Не виждам никакъв смисъл в подобен род отношения,защото те обезличават човека и подронват собственото му ренюме,а и самоуважение.Но всичко зависи от самия човека и от възгледите му относно човешките взаимоотношения!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?