.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Как да напълнея в областта на дупето?

Значи... може да ме помислите за луда, но аз НЕ ИСКАМ малко дупе. Искам да напълнея в тая част. Просто ми харесват такива жени.
    Не знам дали има начин, но как да пълнея САМО там, без да ми се трупат по корема да речем

Мега фен Аватара на Chacho
    Ти можеш ли да си извиеш врата без да си поместиш главата.

ПП:Себе си ли ще сваляш?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Да, представи си

По-сериозно, pls

Мега фен Аватара на Chacho
    Не може да качиш килограми само на задника, освен ако не си инжектираш един буркан свинска мас точно там. Ще има леко гадни странични ефекти, така че по-добре не пробвай.

Трябва цялостно да качиш килограми,сорри.Ако си навита - качваш дозата протеини за деня, ядеш по често, спиш. Правиш си упражненията и ще риташ круша или ще дигаш краката от вис със свити колене. Бързи повторения във големи бройки. Все пак мисля, че ще е по добре да се придържаш към нормално дупе и фигура. Зарежи какво ти препоръчват рекламите, мисля че ще се чувстваш по-добре в ниски килограми с поддържано тяло.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Oh.. mi de da znam moje da qdesh shokolad i sladki raboti i da praish koremni presi za da ne praish bireno korem4e no ina4e nz .. oh za ko ti e dype pak sega???

Защото не ми харесват кльощави дупета, не искам като сложа дънки и да хлопат, не искам някой като ме пипне за дупето и да усеща един кокал. Искам да се чувствм женствена, не искам да се водя по изкуфялата мода - всички да ходят като скелети, защото разбираш ли - било "секси". Сори, на мен лично не ми харесват

Голям фен Аватара на o0ps

Е нали най-важното е тя да се харесва...

И аз имам същия проблем, но моето дупе е мнооого малко ии определено ми трябва да кача(и не само там де) и ако знаех щях да ти кажа ама...на някой хора направо там им се лепи, на мен никъде не ми се лепи...

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion

Е нали най-важното е тя да се харесва...

И аз имам същия проблем, но моето дупе е мнооого малко ии определено ми трябва да кача(и не само там де) и ако знаех щях да ти кажа ама...на някой хора направо там им се лепи, на мен никъде не ми се лепи...
    А на мен ми се лепи по корема само Добре че са добрите стари приятели - коремните преси Корема си ми е стегнат сега

винаги съм искала малко дупе,но за съжаление всичко ми се лепи там

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Новата Дженифър Лопез. Ето ти рецептата: уседнал начин на живот. Не се движи, стой седнала по много часове и чакай резултата. Не се базикам. Имах период с много учене- на даскало седнала, вкъщи се прибирам и пак седнала над учебниците. Дупето расте ...Бях стигнала до там, че едночасова разходка ми предизвикваше схващане на тялото. Искаш ли това Нещо ми подсказва, че не. Наистина недей да вървиш срещу природата си. Има хора, които като си хапват им се лепи на дупето, други-на корема. Всчико е до физика, не толкова до рецепти и други глупости.

А не може ли да правиш упражнения за стягане на дупето ? Така няма да напълнееш , но ще го оформиш и ще го стигнеш !

mi ne stava moje po stegnato ama samo tam kila da ka4ish ne stava..tva si zavisi ot strukturata na tqloto na 4oveka..naprimer sestra mi ima mn malka taliq izvita hubavi kraka i so4no gotino dupe..az pak imam super malak zadnik ama imam palaski i mi e shirok hansha...nemoje da ka4ish samo na edno mqsto..kvo qdesh i kazvash na organizma si nedei trupa drugade a samo na zadnika ?!
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    blg
    vav fitnesa ti izgotvqt spec programa i za da napraviq muskoli kadeto jelae6 saotvetno tam

Град
    blagoevgrad
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    vav fitnesa ti izgotvqt spec programa i za da napraviq muskoli kadeto jelae6 saotvetno tam
    габи би ли ни разяснила
    sha lq lq lq lq lql lq lq lq

http://www.impulse.bg/user/elli4ka

Ходи на фитнес или тичай. Но ще има ефект и върху краката. Не може да промениш само една част от себе си.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от elli4ka93
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    габи би ли ни разяснила
    haha razbira se ti znae6 nai dobre

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    А не може ли да правиш упражнения за стягане на дупето ? Така няма да напълнееш , но ще го оформиш и ще го стигнеш !

Pls препоръчай някакви.

Град
    Los Angelis(me4ti)
    Ами моята рецепта бе много ядене,ама после на мен ми се лепи и по корема...Добре е много да седиш на едно място,аз лятото само пред компа и резултата е...
    Now playing:Teenproblem-Форуми.mp3

i as mislq 4e e mn sexy po golemi4koto dupe ne po-kruglo nastrani a po-izduto nazad! mi hapvai si ne6ta i pravi oprajnenia samo za korem!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си