- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да напълнея в областта на дупето?
Значи... може да ме помислите за луда, но аз НЕ ИСКАМ малко дупе. Искам да напълнея в тая част. Просто ми харесват такива жени.
Не знам дали има начин, но как да пълнея САМО там, без да ми се трупат по корема да речем![]()
![]()
![]()
Ти можеш ли да си извиеш врата без да си поместиш главата.
ПП:Себе си ли ще сваляш?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да, представи сиПървоначално написано от Chacho
![]()
По-сериозно, pls
Не може да качиш килограми само на задника, освен ако не си инжектираш един буркан свинска мас точно там. Ще има леко гадни странични ефекти, така че по-добре не пробвай.
Трябва цялостно да качиш килограми,сорри.Ако си навита - качваш дозата протеини за деня, ядеш по често, спиш. Правиш си упражненията и ще риташ круша или ще дигаш краката от вис със свити колене. Бързи повторения във големи бройки. Все пак мисля, че ще е по добре да се придържаш към нормално дупе и фигура. Зарежи какво ти препоръчват рекламите, мисля че ще се чувстваш по-добре в ниски килограми с поддържано тяло.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Oh.. mi de da znam moje da qdesh shokolad i sladki raboti i da praish koremni presi za da ne praish bireno korem4eno ina4e nz .. oh za ko ti e dype pak sega???
![]()
Защото не ми харесват кльощави дупета, не искам като сложа дънки и да хлопат, не искам някой като ме пипне за дупето и да усеща един кокал. Искам да се чувствм женствена, не искам да се водя по изкуфялата мода - всички да ходят като скелети, защото разбираш ли - било "секси". Сори, на мен лично не ми харесват![]()
Е нали най-важното е тя да се харесва...Първоначално написано от Chacho
И аз имам същия проблем, но моето дупе е мнооого малкоии определено ми трябва да кача(и не само там де) и ако знаех щях да ти кажа ама...на някой хора направо там им се лепи, на мен никъде не ми се лепи...
![]()
А на мен ми се лепи по корема самоПървоначално написано от Dark~Illusion
Добре че са добрите стари приятели - коремните преси
Корема си ми е стегнат сега
![]()
винаги съм искала малко дупе,но за съжаление всичко ми се лепи там![]()
![]()
Новата Дженифър Лопез. Ето ти рецептата: уседнал начин на живот. Не се движи, стой седнала по много часове и чакай резултата. Не се базикам. Имах период с много учене- на даскало седнала, вкъщи се прибирам и пак седнала над учебниците. Дупето расте ...Бях стигнала до там, че едночасова разходка ми предизвикваше схващане на тялото. Искаш ли товаНещо ми подсказва, че не. Наистина недей да вървиш срещу природата си. Има хора, които като си хапват им се лепи на дупето, други-на корема. Всчико е до физика, не толкова до рецепти и други глупости.
А не може ли да правиш упражнения за стягане на дупето ? Така няма да напълнееш , но ще го оформиш и ще го стигнеш !![]()
mi ne stava moje po stegnato ama samo tam kila da ka4ish ne stava..tva si zavisi ot strukturata na tqloto na 4oveka..naprimer sestra mi ima mn malka taliq izvita hubavi kraka i so4no gotino dupe..az pak imam super malak zadnik ama imam palaski i mi e shirok hansha...nemoje da ka4ish samo na edno mqsto..kvo qdesh i kazvash na organizma si nedei trupa drugade a samo na zadnika ?!
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
vav fitnesa ti izgotvqt spec programa i za da napraviq muskoli kadeto jelae6 saotvetno tam![]()
габи би ли ни разяснилаПървоначално написано от GaBiIi__
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ходи на фитнес или тичай. Но ще има ефект и върху краката. Не може да промениш само една част от себе си.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
haha razbira se ti znae6 nai dobreПървоначално написано от elli4ka93
![]()
![]()
![]()
Ами моята рецепта бе много ядене,ама после на мен ми се лепи и по корема...Добре е много да седиш на едно място,аз лятото само пред компа и резултата е...![]()
Now playing:Teenproblem-Форуми.mp3
i as mislq 4e e mn sexy po golemi4koto dupene po-kruglo nastrani a po-izduto nazad! mi hapvai si ne6ta i pravi oprajnenia samo za korem!
![]()