- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имена на бивши и настоящи гаджета
-1Първоначално написано от my baby love
![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
бивщия ми беше Дани, с него още сме приятели и се надявам да си останем такива. А сегашния е Митко=бебо![]()
Абе къв е тоя Дани...Минал е половината момичета от форума...![]()
еххххх че е нахаленПървоначално написано от lLady_MooN_RaiN
![]()
![]()
![]()
Сичките ще ви мина яДаже и мъжкото
![]()
хахс и с моя бивш е така...Първоначално написано от haterkata
![]()
![]()
абе кажи му мъж и не го обиждай повече..
![]()
:P
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
мен няма да ме минеш много съм малка за тебПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Стигат ли ти краката земято щом седнеш на тротоара ставаш![]()
Не помня имена.
Настоящ нямам ама за момента и не искам. Бившия се казва Лазар.
Бившия -> Иво![]()
Сегашния -> Николай![]()
![]()
![]()
Бъдещия -> Брад Пит![]()
![]()
![]()
![]()
Бивш - Кристиан![]()
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
Сегашното ми гадже се казва Димитър, другите не са от значение, не смятам да казвам имената им![]()
бивш - Костадин (Коце)
Smile... Tomorrow will be worse...
Бивши(ако могат изобщо така да се нарекат) заслужават да се споменат Стефан и Емилиян. то не че бяха големит гаджета, ама все пак съм била емоционално свързана с тях. Сегашното е Ивайло и с цялото се сърце се надявам никога да не премине в графата бивши.
Бивш - Хрисимир
Настоящ - Петрони
нищо не е сигурнопросто такива неща стават с мен, че незнам кога какво къде как защо .. и т.н. Имам още бивши ама смисъл дали има да им казвам имената, аз не им гледам имената а душата
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Гошо х2
Иван х2
Ники
Ама с никой нищо особено не е било![]()
Съжалявам,но трябва да кажа,че това е изключително скучна и безсмислена тема. Естествено,че сега всички ще сте против мнението ми,но в случая това няма значение. Просто не разбирам смисъла,да споделяш името на бившето си гадже, особено щом е бивше няма никакво значение дали се казва Пенка, Марийка,Гошко или Митко.
Оригиналното име не прави такъв притежателя му така или иначе!
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
ел джей се казваше бившия .. всъщност така му викаха .. иначе е лусио .. МАЙ .. не съм сиг за иметоама бяхме много сладка двойка
ел джей и еи джей(така ми викат на мен тук
)
бившите (за които се сещам): Валентин, Пламен, Николай, Евгени, Калоян, Димитър 2, Никола, Михаил, Ивайло, Росен... и сегашния е Кирил...
или трябваше само по един бивш![]()
![]()
![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
абе значи сегашния ми е Динко да ми е жив и здрав!Още много по три месеца да си направим.. предишни, които изобщо са успели да влязат в историята са: Тихомир и Драгомир!не са ме впечатлили (бившите) кой знае колко за туй даже е безмислено имена да споменавам..
ама айде от мен да мине
![]()