Цитирай Първоначално написано от ~{DaRk_GiRl}~
Цитирай Първоначално написано от dark_sw
Цитирай Първоначално написано от ~{DaRk_GiRl}~
Оо боже.. за кво беше тва нещо, кво и крещиш на момичето ..тоя форум е направен, за да се дават съвети,а не да обясняваш някви глупости и да обвиняваш другите, че нищо не разбират!!!
Кой какво не разбра ? Казах ,че не е хубаво човек да се самолекува при проблем с половите органи ! Това го пише в учебника ми по "Човекът и природата" , следователно е вярно !Казах го ПРИНЦИПНО ! Толкова ли не можа да го разбереш ? Първоначално и аз се сетих за тези двата крема , които ти предложи , но знае ли човек ... може пък да стане нещо , макар че се съмнявам ! Пуууу от недоразбрали хора ми е омръзнало !
Ок може и да го пише в учебника ти , но извинявай много няколко пъпчици не ми се виждат проблем, за който да се ходи при гинеколог, така че не и трябва да сме гинеколози или лекари или там квото каза...а и от постовете ти гледам се не си доволна от нещо.. омръзнало ти от недоразбрали хора,омръзнало ти от теми, където не се уточнява .. ебаси къф ти е проблема, като ти е омръзнало за кво продължаваш да спориш.. не може всеки път да си права
Koга пък съм казала , че съм права ? Пак не си ме разбрала ! Ами да омръзна ми от теми лишени от смисъл , с липсваща информация , с тъпи въпроси и още куп глупости ! Като ще се пише тема е добре да се каже всичко подробно и както е , за да ни е по-лесно да помогнем . Не го казвам , защото съм капризна и си търся причина да се заяждам (както явно изглежда) , а защото е по-лесно да се дадат компетентни съвети !Колкото до пъпчиците :Пак не е уточнено какви са ! Може да са гнойни , малки с бели върхове и още сума ти видове ! ПАК НЕ Е УТОЧНЕНО !Може сега да са малко , но при самолечение да се възпалят и да стане сериозна работата ! Нли точно за това предупредих , че самолечението може да доведе до влошаване на положението ! The_Hottie ртова им е работата на специалистите в тази област ! Да помагат независимо каква е причината за притеснението на пациета ! Все пак тези пъпчици трябва да минат независимо какви са ! Може да ти се струва глупаво , но е по-добре да разбере каква е причината за пъпчиците , от колкото да се самолекува с това , което е помогнало на някой си ! Извинете ме , ако всичко това е прозвучало като заяждане , ама вече обясних какво точно имах впредвид !