Цитирай Първоначално написано от dark_sw
Цитирай Първоначално написано от ~{DaRk_GiRl}~
Цитирай Първоначално написано от dark_sw
Цитирай Първоначално написано от ~{DaRk_GiRl}~
Оо боже.. за кво беше тва нещо, кво и крещиш на момичето ..тоя форум е направен, за да се дават съвети,а не да обясняваш някви глупости и да обвиняваш другите, че нищо не разбират!!!
Кой какво не разбра ? Казах ,че не е хубаво човек да се самолекува при проблем с половите органи ! Това го пише в учебника ми по "Човекът и природата" , следователно е вярно !Казах го ПРИНЦИПНО ! Толкова ли не можа да го разбереш ? Първоначално и аз се сетих за тези двата крема , които ти предложи , но знае ли човек ... може пък да стане нещо , макар че се съмнявам ! Пуууу от недоразбрали хора ми е омръзнало !
Ок може и да го пише в учебника ти , но извинявай много няколко пъпчици не ми се виждат проблем, за който да се ходи при гинеколог, така че не и трябва да сме гинеколози или лекари или там квото каза...а и от постовете ти гледам се не си доволна от нещо.. омръзнало ти от недоразбрали хора,омръзнало ти от теми, където не се уточнява .. ебаси къф ти е проблема, като ти е омръзнало за кво продължаваш да спориш.. не може всеки път да си права
Koга пък съм казала , че съм права ? Пак не си ме разбрала ! Ами да омръзна ми от теми лишени от смисъл , с липсваща информация , с тъпи въпроси и още куп глупости ! Като ще се пише тема е добре да се каже всичко подробно и както е , за да ни е по-лесно да помогнем . Не го казвам , защото съм капризна и си търся причина да се заяждам (както явно изглежда) , а защото е по-лесно да се дадат компетентни съвети !Колкото до пъпчиците :Пак не е уточнено какви са ! Може да са гнойни , малки с бели върхове и още сума ти видове ! ПАК НЕ Е УТОЧНЕНО !Може сега да са малко , но при самолечение да се възпалят и да стане сериозна работата ! Нли точно за това предупредих , че самолечението може да доведе до влошаване на положението ! The_Hottie ртова им е работата на специалистите в тази област ! Да помагат независимо каква е причината за притеснението на пациета ! Все пак тези пъпчици трябва да минат независимо какви са ! Може да ти се струва глупаво , но е по-добре да разбере каква е причината за пъпчиците , от колкото да се самолекува с това , което е помогнало на някой си ! Извинете ме , ако всичко това е прозвучало като заяждане , ама вече обясних какво точно имах впредвид !
Пхаха ок както и да е невър майнд...не ми се спори вече просто нз дразнещо е, когато някой иска съвет все да има кой да му мрънка за някакви глупости,ама ти си каза, че не си се заяждала.. хубаво ае стига толкова ...пийс