- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ауу писна мии!!!!111!едно11!!
ami az qm limoni i riba iiiiiiii danon za piene ponqkoga papesh dinq :} +zelen 4ai i oshte edin
pFf ne se qdosvai to v internet takvia glupsoti pishe 4e si4ko si protivore4i v4era kato 4etoh spisanie elle i imashe za vodata statiq i pisheshe 4e ne e polezno po 2lv voda i nqma nikfo vliqnie na celulita otslabvaneto na nishto taaka 4e :}}}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ами аз ям плодове,млека,бисквити Хогаренаспия вода,студен чай
А вечерта най-често ям черен хляб и някакви зеленчуци
И зърнени закуски ям и мюсли също...то едва ли има некалорично нещо на тоя свят![]()
банана е бил калоричен,динята също..абе все такива глупости
![]()
![]()
![]()
остава и водата да е висококалорична
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от babykiller_
ne si prava da govorish taka .................i az taka si misleh predi da mi se naloji da broia kkal .......... ne znaesh tezi koito iskat da otslbnat ( koito i da sa) prez kakvo sa minali ta da im se naloji.......
Zdravoslovni hrani vi lipsvat ?????ve4e ot dosta vreme se hranq taka ii she vi izbroia :
zelenquci-tikvi4ki,domati,krastavici,zele,morkovi,vsqkakvi plodove-dinq,pypesh,qbalka,portokal...,sirene, kashkaval( no vnimavaite s koli4estvoto),mesce-vsqkakvo no da ne e ot vakumiranite parjolii ii tezi prosototii ako baba vi i dqdo vi imat tele, pujki i t.n.( ili po drug na4in) mojete da se sdobiete sas istinsko meso-- pe4ete si go;qdki-orehi,bademi,leshnici no nai dobre surovi,qjca-na o4i,varenii...;izpolzvaite podprovki-4ubrica,kopar,qerven piper...;piite VODA,
^tova+ sport= istinata za otslbvane
nikakvi dieti nqma da vi pomonat
trqva rejim na hranene--i to PRAVILEN
davam sebe si za primer --s dietti za otslabvane ( iskah da sval[3 kg i bqh dostata4no ne informirana i glupava da gi zapo4na) ka4ih ot 53 na 71 kg
sega blagodarenie na sebe si ( s koeto se gordenie zzashtoto samo az si znam kakvo i kak go prejivqh) i zdravoslovnoto hranene sam okolo 59 kg -makar da mi ostava oshte mani4ko da otslabna( iskam da stana 55-57) se 4uvstvam prekrasno - i oshte edna polza ot zdravoslovno hranene- zdrava i energi4na sam
![]()