- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 1-ви Юни ?
Sujalqvam ako temata vi se struva tupa no mi e mn interesno...kolko ot vas se 4uvstvat vse o6te deca i 4uvstvat 4e dnes imat praznik?Az li4no vqrvam 4e vuv vseki 4ovek ima po ne6to detsko i to trqbva da se zapazi,a za sujalenie dne6nite deca gledat da porasnat vuzmojno nai-burzo.Taaa...taka kajete si mnenieto po vuprosa![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Ми аз тази година съм абитуриентка, но въпреки това си се кефя на 1-ви ЮниПък и всеки е дете за родителите си
![]()
аз съм на почти 17 и НЕ се смятам за порасналаАз СЪМ дете
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
i az sum si vse o6te na 16 i si praznuvam i 8-mi mart i 1-vi unii opredeleno ne se smqtam za porasnala
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Ами на 14 съм(почти..още 20 дена) и съм си дете,налисега към 4 ще излизам към морската на забавленията за деца
хубав празник е
))))))))))))))))
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Zavisi koi kolko go trese puberteteta!![]()
![]()
![]()
мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
3а Повече Контакти Търсете Разклонител.
Мдам, честит празниииииик![]()
![]()
![]()
Беэ глупави клишета.
Просто си се чувствам дечко.И съм си де.Обожавам го тоя ден още от малка.Но попринцип не е кой энае колко специален.Эа мене всеки ден е праэник. : Д
[size=7][b][u]fosse cos
Мда чувствам се дете.
Даже неска баба ми честити празника на майка ми![]()
;]
И аз съм дете и винаги ще се чувствам като таковаЧестит празник на всички
![]()
леле .. ти и едно време ли си се правил мазалоПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Мерси мерси, честито и на другите лапета като мене![]()
The Spark
Пф, то аз сигурно цял живот ще се чувствам дете. Инак, мерси, честит празник на всички, аз го изпразнувах вече.![]()
Тва е най-моя празник хихи
:P