- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да го/я хванеш
mmm istinata e 4e i obvurzano mom4e rqdko 6te otkaje sexПървоначално написано от Чичко_Полицай
redki sa slu4aite kogato otkazva
Казах необвързано, защото поне 3ма щяха да кажат(както в темата за секса с известни личности), че неговата е най-добрата най-красивата и т.н. , и да ме затапят (angel)Първоначално написано от x3eme
Аз ще ги убия...Е,зависи доколко държа на момчето.
Понякога като се ядосам и не мога да се контролирам,така че може да има фатален край![]()
offline forever!
Тоя кьораф ангел пак не става![]()
![]()
Искам си ангелчетоооооо![]()
: twisted : без растоянието
А по темата нямам мнение..
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
dobre qvno tova s emotikonite ne se polu4ava sorry!Първоначално написано от Чичко_Полицай
A ina4e mn qsno 4e taka 6te kajat sladkite momi4enca koito sa absoliutno bezgre6ni i imat vsi4ko nai-perfektno!
A moje i da ne sum prava, no sum vijdala kak hora s perfektni vruzki i s perfektniq 4ovek do sebe si samo sled sekunda vuzdurjanie pra6tat vsi4ko podqvolite taka 4e slqpata vqra samo im vredi!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
за автора че наспамихме темата :P
Първоначално написано от key_of_hell
Не е просто гаджетата им четат и на тях им е неудобно да кажат че биха на*ебали някои др :P
Tq temata e moq a az mn se zabavlqvam taka 4e ne mi pre4i!I vse pak mersiПървоначално написано от Чичко_Полицай
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Не бих простил изневяра ,колкото и много да обичам дадения човек.
Все пак за мен Гордостта е на първо място!Имам гордост и голямото чудо като загубя някво момиче има още много!
![]()
П.П. Не бих простил ,за нищо на света.Защото щом го е направила един път ще го направи и втори.
Първоначално написано от ScionOfStorm
da kak reagirah kato gi vidqh li zaminah si i nemy prostih kak se po4yvstvah li kato tapa4ka,koqto si gybi vremeto s nqkav ne6astnik.Първоначално написано от key_of_hell
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
ne sam ...nikoga ne moje da se kaje kakvo shte napravish ako go hvanesh a kakvo si mislish 4e shte napravish ako go hvanesh da ti izneveri..hhaxh nie mojem da kajem kakvi li ne neshta no togava da napravim savsem drugo (nedei si boje da se slu4i na nqkoi-kofti e) ..emi 1vo az shte go usetq zashtoto imam adskata intuiiciq..i nali she go razpitam kakvo stava dali ima druga i t.n. a ako gi hvana..ddz mai nishtu nqma da mu kaja..shte si zamal4a i pove4e nqma da mu otg i t.n. tova e ako sam v edno nastroenie..ako neshty sam qdosana sig shte napravq nehsty shtyro she hvana se natiskam s drug pred nego .. ili pak ako neshty mu sam se nahasala shte mu napraq edno otmashtenie hxahaxh ddz .. tova mn zavisi kakva e situaciqta to4no i v kakvo nastroenie shte si dali shte ti dodie iznevidelica ili ne ,nikoga nemojesh da kajesh kak bi reagiral na takova nehsty..no opredeleno ako si obi4al tozi 4ovek shte ostavi gadna sleda v jivota ti ..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
То мацката няма да ми е виновна, ама като се ядосам може и да я ступам...
А приятелят си повече няма да го познавам. Все пак достойнство си имам и подобна подигравка не бих могла да простя.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Само едно нещо ще ви кажа за темата...
Всички които имат приятел/ка четящи форума ще кажат че няма да простят, да се застраховат.
Всички които нямат приятел/ка ще кажат че няма да простят, защото не са влюбени.
Хмм... Да видим сега кой ще се пристръши и ще си каже право че когато си намерил любовта ще прощаваш що трябва![]()
az si imam priqtelka (seriozna) i kakto kazah po gore iznevqrata e prostima no kato go vidi6...zamisli se kak 6e se po4ustva6,puk i posle ako produlji vruzkata ni nikoga nqma da e su6toto vinagi 6te ima sumneniq otnosno slu4iloto se (povtarqm seПървоначално написано от Чичко_Полицай
) i tova kakto sam moje da se seti6 6e popre4i na vzaimootno6eniqta ni
Първоначално написано от x3eme
Ти си изключение пък и 2мата кефите максимално тай че за теб правилата не важат :P
xex traikam si togava :P
Сещаш се какво имах предвид нали?Говоря принципно не ми излизаай с номера че при теб не е така.Значи приятелката ти ти каже може да изневеряваш и аз ще ти простя какво ще те спре![]()
ami ako mnogo me boli 6te mu otmastq sa sa6toto za da sme ravni i 6tepo4nem ot na4alo
ako ne go obi4am dostata4no 6te mu kaja da mi se razkara ot pogleda
ako mn go obi4am 6te mu prostq no ako krivne pak...![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
mi glavno 6e me sprat 4ustvata mi kum neqПървоначално написано от Чичко_Полицай
ne moga prosto da si go predstavq da i izneverq vqrva6 ili ne
![]()
не съм го и надявам се да не го, но ако някога се случи може би ще му изслушам версията.. и.. сигурно ще прекратим всякакви отношение но все пак зависи от момчето и от чувсвата ни и как е вървяла до ся връзката а на оная мърла ще ида и ще й строша зъбките..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
mi edna ve4er bqx kazala na gadjeto si 4e nqma da izlizam ,oba4e v posledniq moment re6ih dr i otidoh na disko malko da se prakar6a.vlqzoh vatre.obikolih i vkraq na obikolkata kakvo vidqh....tapanara ubit se celuva6e s edna putka.az trqgnah da bqgam na van i toi trqgna sled men s dumite ;;tq mi se natiska6e;; i taka mn boq qde toi ama sled 1 sedmica se sbobrihme
emi ta ako se s4ita za iznevqra....ETO
Ще ми бъде неприятно, но съм такъв, че съм способен да не я погледна независимо какво е била за мен и каква е могла да бъде. Все пак.. който се е изправил срещу мен - добро не е видял.
Don't tell me what I can or can't do !
Мне съм хващала,нещо повече - изневярата се извърши пред очите ми.
тогава го обичах много,получих нервна криза. Отмъстих му чрез други момчета, които дори не ми харесваха /нямам в предвид безразборен секс/.
След това му простих. Заклевам се - не си заслужаваше и не бих простила втори път.
няма любов
не съм го хващала,но ми е изневерявал .. както и той не ме е хващал,но и аз на него .. Простихме си и сега пак сме заедно .. Не намирам целувката (в нашия случай е само това) за толкова голяма изневяра,макар че някой ще кажат,че тя е нещо мн лично,съкровенно и нз си кво още .. Сега имам съмнения отвреме на време дали ми изневерява,нооо те бързо отминават .. Все пак щастливи заедно![]()