- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- гадже=sex?или може би не?
Може ли да имаш гадже, което да е около 16 години (момче) и да не иска sex ?![]()
moje vsi4ko e vuzmojno!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
az mislq,4e ima i takiva,no masovo iskat,a ti na kolko si?![]()
май не , те всички го искат просто някои не си го признавата има и момчета , които със сигурност го искат , но просто ако знаят че ти не го искаш не биха настоявали , но те все пак си го искат имат нужди
![]()
Предполагам, че има. Защо не?
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
Ами има.
може ако мочето е забито и още не го е правило или ако се занимава с нещо и тези истории с любовта и секса не го влекат достатъчно![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Да ако е девствен и му е кофти че ти не си...(познавам такъв тъп индивид,а приятелката му 100% ще го скъса от sex)
Да.
Приятелят ми тъкмо беше станал на 17, когато се събрахме, чак когато направихме половин година се отвори за пръв път въобще темата за секса. Аз му обясних, че след като не съм била с други момчета преди това, може да ми трябва време да стана готова, той каза, че ще ме чака колкото трябва. След месец правим 1 година и още не се е стигнало до секс, макар че не сме си пропуснали другите ласки.![]()
Има такива "издънки" (както повечето млади хора днес биха ги нарекли), които да не мислят само за нагона си.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Уф че си стисната...ай пусни му за годишнината де...той човека пишката му ще атрофираПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ostai momi4eto e,6om ne e gotova,kvo q pretiska6
Всъщност с мен няма проблем от няколко месеца.Просто не сме решили още, че е жизненоважно за връзката ни е точно това, да правим секс. А пък и удоволствие може да се достави и постигне и по други начини.
![]()
Като цяло имах предвид, че има и момчета, които мислят не само с долната глава.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Да предимно мислим с горната как да вкараме в употреба долната![]()
Разбира се,че може!Да не би на 16 вече да е престарял и да е смешно,ако е девствен или нещо подобно?Явно не съм в час с новите моди,извинете!Явно момчето не се чувства готово за секс или не смята даденото момиче,с което е,за правилното,с което да се отдаде на този вид удоволствие и т.н.
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
x_XПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
Ми и такива има, но най-вероятно просто чака ти да си готова,а не че той не ще.
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Vsichko si zavisi na kakuv chovek si popadnala, ima gi vsqkakvi. Vsichki si imat nugdi, no ne vsichki gi postavqt na purvo mqsto.![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
разбира се,че може...късмет за тези,които срещат тези момчета![]()
someone else...
И да не ти се вярва-мисля,че има!И ще се радвам да срещна някой от тези изклучения!
![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
Случвало ми се еПървоначално написано от alenka
![]()
ot mom4e do mom4e ima mn golqma razlikaimagi sqkvi ima seksomani ima i krotki i dobri mom4enca
![]()
NqmA Ve4e StRaStI , SEXA sTaNa KaT0 ZdRaStI !!!
ili ne6to e izpatilo tva mom4e ili e gei nese obijdai!