.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    ako ste si dostata4no blizki moje6 da go pite6 kakvo misli za sexa.A ako 4ustva6 4e toy e lud po teb zna4i moje6 da go varti6 i na malkiq si prast.Ako poiska ne6to mu kaji, 4e ne si gotova i 4e trqa ta iz4aka ako iska da hodite i toy nqa ta zareje, osven ako ot predi tova ne6to ne kuca.No nay-dobriq variqnt e da si pogovorite kato zreli hora. Dori samo toq razgovor 6te mu vdahne nadejda, ako iska i pak 6te te 4aka.

razbira se 4e moje...tva 4e e na 16 ne zna4i 4e trebva da e ve4e sex-bog,prosto za nego ima po-vajni neshta ot seksa bravo na nego
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

да може!!! направо се очудих като го прочетох , защото 99% от моите познати които са над 16 не искат секс а и айде от вчера ходим нека са из***м
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Мисля, че на 16 вече им е поотминало... Въпреки че повечето ми приятели, които нямат и 15, само секс им е в главата... Както и да е.. много хора познавам, които не се нуждаят от секс, за да просъществува връзката им... Аз бях с едно момче година и 2 месеца и още съм девствена... А и moonlight_shadow също е в подобна ситуация... Значи стават поне 2ма...
    П.П. Бившето ми гадже не беше девствен... Нито са му липсвали някога възможности.....
    Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)

Може, защо не. Може би го е срам.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Цитирай Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
    razbira se 4e moje...tva 4e e na 16 ne zna4i 4e trebva da e ve4e sex-bog,prosto za nego ima po-vajni neshta ot seksa bravo na nego
    Единственото по важно от секса с момиче на 16 години може да е секс със две жени или мъж...сама си прави изводите...т'ва е тотална женска заблуда прочети по горния ми коментар ...все пак и аз съм бил 16г момче

П.П. имам превдид, че съм мислил само за секс с жени а не с мъже да не ме разбирате грешно

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    възможно е...ще му мине..споко
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

възможно е.. но в канада откакто съм тук и с абсолютно всички 16 и нагоре момчета които общувам точно за това мислят...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си