.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

как да реагираш??

Ако някой ти каже че те харесва и иска повече от приятелство, а ти не го харесваш, как да му откажеш без да го нараниш?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    emi i az neznam,no mi se e sly4valo,sorry,4e ne mogah da ti pomogna

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    както и да му го кажеш винаги ще го нараниш просто няма друг начин за съжаление

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Съгласна съм. Помня колко кофти се чувствах, когати казах "не" на един човек, но просто няма друг начин.
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    +1
    Взе ми думите от клавиятурата.

Град
    София
    Просто си му го казваш както си е, няма друг начин.Така или иначе ше му е гадно каквото и да му кажеш (освен ако неприемеш) така че, В ПРАВ ТЕКСТ!!!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Кажи му, че си лесбийка така поне ще знае, че никое друго момче няма да те има... Мда, а ся сериозно, ам няма безболезнен начин (освен варианта с лесбийката ) Тааа просто му казваш, че няма да стане, та да не си прави напразно илюзии.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

"Сори ама аз нямам такива чувства."
    Кратко ясно и точно без заврантулки които дават надежди...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Terra incognita!
    Няма как да не се засегне ответника,защото ти не осъществяваш замислите му,не отговаряш на чувствата му,но бъди ясна и категорична,за да не остане с погрешни впечатления и да се заблуди за нещо.Ще го приеме,не се тревожи!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Аз си спомням, че го изгледах шокирано и му отвърнах "А аз пък те мразя". Кофтито беше , че той бе най-добрия ми приятел. Не повтаряйте моята грешка =) Отвърнете му по-безболезнено

i az sam doly-gore v takova polojenie i sa6to ne moga da namerq na4ina po koito da my go kaja! opitvam se da go izbqgvam, no vse nqkoga 6te trqbva da go npravq! kolkoto po-rano go napravi6 tolkova po-dobre za nego, za6toto s vremeto moje da zapo4ne da te haresva o6te pove4e, a 6te stane po-trydno za teb! stiskam ti palci da sabere6 kyraja koito az vse o6te ne moga da sabera ))))
    NaUcHi Se Da KaZvA6-KaKvO oT TovA?Za NEsHtY,Ot KoeTo Do SyLzI tI PuKa!NaUcHi Se OcHiTe TI dA sIqQt,DoRI kOgAtO Se PyLnQt SyS sYLzI!NaUcHi Se Da StRaDa6 I dA NE SyJeLQvA6!!!

Цитирай Първоначално написано от mistical_girl
    Аз си спомням, че го изгледах шокирано и му отвърнах "А аз пък те мразя". Кофтито беше , че той бе най-добрия ми приятел. Не повтаряйте моята грешка =) Отвърнете му по-безболезнено

Ох, горкото момче!

По темата...Кажи му просто каквото чувстваш...Кажи му, че не изпитваш нищо към него и просто няма да се получи!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Мега фен

Re: как да реагираш??

Цитирай Първоначално написано от alenka
    Ако някой ти каже че те харесва и иска повече от приятелство, а ти не го харесваш, как да му откажеш без да го нараниш?
    пфф случвало ми се е да ми се налага да ''отрежа'' приятел и ти казвам, че няма безболезнен начин

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Според мен не може да не го нараниш. Просто трябва по-тактичен начин. Нооо не мога да ти предложа такъв...

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Колкото повече го мотам,толкова повече шш го нараня..,затова давам направо..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    ако найстина има чувства към теб няма как да му откажеш без да го нараниш
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Град
    някъде...
    Еми не може без да го нараниш..
    На мене ми се е случвало .. и си казах всичко направо..
    Тва е по-добрият вариант.

Ами аз съм ит по-директните хора и чесно да ви кажа в такива момвнти това ми изиграва лоша шега!Отказвам му директно и после момчето страда, ама какво да направя, такава съм!

Просто казвам истината. По-добре да кажа нея, отколкото да го лъжа, след това ще го боли повече.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Град
    у вас ;]

Re: как да реагираш??

това е много сложна и неудобна ситуация.. поговори с него, можеш да му кажеш че имаш чувства към друг и че засега искаш да сте само много дори приятели.. охх каквото и да кажеш ще го боли много... защото едва ли му е било лесно да си признае чувствата пред теб, а ти да не отвръщаш със същото.. така че едва ли има начин да се разберете така че и двамата да сте доволни след това..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Просто казваш, че искаш да сте просто фр (въпреки че едва ли ще стане) :P

Цитирай Първоначално написано от avril_6
    Извинявай ама не мога да се съглася с това, че не могат да останат приятели Случвало ми се е не един път и ако знаеш само колко много си ги обичам тия хора като приятели...
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от lovetanya
    Цитирай Първоначално написано от avril_6
    Извинявай ама не мога да се съглася с това, че не могат да останат приятели Случвало ми се е не един път и ако знаеш само колко много си ги обичам тия хора като приятели...
    az se saglasqvam s avril_6,ne moge da ste prosto fr.vse ediniq 6e go boli,na men tva mi se sly4va postoqnno taka,4e,kvo da govorim

О, няма начин да му стане добре. Ще го заболи без значение как ще му кажеш истината. Просто не давай надежди, защото ще заживее с тях ище стане още по-зле. Казваш вс направо и без заобикалки.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Варна
    просто седни с него и си поприказвате .. по друг начин няма как да стане .. и на мен ми се случи .. беше ми супер гадно .. а на него какво му беше ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си