- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е най-хубавият филм който сте гледали
Slumdog Millionaire, What Dreams May Come, The Green Mile, The Silence of the Lambs, Cape Fear, Shutter Island![]()
Hatchiko,The secret life of bees и други,но за тези се сещам сега![]()
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
Underworld
Hachiko
Tres metros sobre el cielo
Requiem for a dream
I am legend
The green mile
Hot Chick
The Notebook
December boys
A walk to remember
има и други,но сега не се сещам
Не е в мой стил, но... A Walk To Remember..така ревах, че не е истина. Това е филма и няма друг такъв![]()
Big Fish
The Green Mile
Revolver
Lock, Stock and Two Smoking Barrels
The Dark Knight
Tres Metros Sobre El Cielo ♥
Уникален филм !! Гледах го преди време и останах много доволна. Чакам с нетърпение през декември втората частПървоначално написано от Monnie
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Tres Metros Sobre el Cielo ♥обожавам гоооо !!! чакам с нетърпение да излезе втората част на 22 юни !!
The Prestige, Big fish-толкова увлекателни..едни от любимите ми
Awake- не знам защо толкова много ми хареса, финалът е доста неочакван
Beastly-малко наивен,обаче е страхотен
Много са. Но най-много ми харесват Американски пай, Последен изход, Титаник, Пич, къде ми е колата, и един български - Стъпки в пясъка, мисля, че се казваше. ; ) и Тетрадката много ми харесва, което ми напомни да отивам да го гледам по ТВ..
Айде всички на купонаа.. !
A clockwork orange! Не би се харесал на всеки, но тези, които го разберат ще им влезе поне в топ 5.
Big Fish, Arizona Dream, Requiem For A Dream и Светът е Голям и Спасение Дебне Отвсякъде
http://whiteeyedfrog.deviantart.com/
I'm not weird. I'm limited edition.
Tres Metros Sobre el Cielo
The Notebook
The Vow
Dear John
The Last Song =] ( Не са под ред)
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Tres metros sobre el sielo
The notebook
Burlesque
A walk to remember
Titanic
![]()
Dear John, The green mile, The divide
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.