.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Град
    [Градът, който никога не спИ]

Къна -> Афродита

Здравейте!Днес си купих къна с име Афродита -> черна на цвят.Въпросът ми е има ли някой, който я използва и да ми каже дали е доволен от нея или не, защото ако не е по-добре да си взема друга.Благодаря ви предварително

П.П. За първи път ще си слагам къна и косата ми е кестенява , ако има някакво значение .
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

znam samo 4e kanata afrodita e nai hybava ot vsi4kite..no sega kakav cvqt 6te pridobie kosata ti nz..to po to4no 6te e otenak de

Град
    blagoevgrad
    сру за израза ама тва каната е голямо ла**о направо нищо не става вони ужасно мазала съм се но не съм доволна сега редовно си се боядисвам с боя е пъти по добре ....поне е черно
    sha lq lq lq lq lql lq lq lq

http://www.impulse.bg/user/elli4ka

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от remember_me
    znam samo 4e kanata afrodita e nai hybava ot vsi4kite..no sega kakav cvqt 6te pridobie kosata ti nz..to po to4no 6te e otenak de
    Напротив, отвратителна е... Купих си веднъж, повече не повтарям...1- во, след 3 измивания съвсем падна, и второ, косата ти мирише на кал 2 или 3 седмици след това (тва е за черната специално...) Купи си индийска!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    И аз не я харесвам.Предпочитам малките индийските в пакетчетата.

О не взимала съм и никога ама никога няма да повторя.Вместо тъмно кестенява станах оранжева.За това сега използвам индийска кана и вс е ок.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Здравейте на всички . Искам да кажа че аз също не съм доволна от тази къна. В парфюмерията от която я купих , ми казаха че била много качествена и аз току що се направих .. Но нищо не стана .. изобщо не ми хвана .. косата ми пак си е такава кестенява както преди, сякаш нищо не съм я праила.. Само си изгубих времето....

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    И аз не я харесвам.Предпочитам малките индийските в пакетчетата.
    присъединявам се
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

A kaks e prigotvq? Pishe che vkutiikata ima instrukcii, no nqmashe ..

A kaks e prigotvq? Pishe che vkutiikata ima instrukcii, no nqmashe ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си