- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Немога да разбера
Харесвам си едно момче.Той разбра (то няма значение де).Сега,когато ме види здрасти ала бала.Когато стой при нас ,защото ние се събираме на групички само мен гледа.Понякога имам чувство ,че иска да види доколко го харесвам и ми прави на яд.
Как да разбирам това негово поведение?
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
Амиии май и той те харесва.Enjoy.
Да и аз си мисля, че и той те харесва.
И неприятно ли ти е, че те гледа? Може и той да те харесва и за това да се държи така!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
ммм и според мен те харесва .. просто няма начин .. или може би иска да види каква ще ти е реакцията .. нз нз .. как може да се изчервиш или нещо такова ...
Първоначално написано от Exsanguination
йо йооо .. току виж ти повярва ..![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
според мен те харесва.а на колко сте че не действате ве хора кво чакате няма значение дали сте момиче или момче щом йхаресвате човека действате па каквото ще да става!!!![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Първоначално написано от Exsanguination
![]()
![]()
![]()
Stultum est timere quod vitare non potes...
Тва,че те гледа може да значи нещо,може и да не..
Едното гледане..нищо не е !
То не е само гледането....Иначе аз действам доколкото е възможно...
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
Може би и той те харесва. Направи нещо по въпроса, а недей само да стоиш безучастна.