- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов :?
Ем...понеже няма на кой да си излея мъката реших да я напиша тука.Та нека започна ....преди 2 месеца и нещо бях с едно момче към което изпитвах доста силни чувства (и все още) .Разделихме се ;( незнайно защо,а може би защото ни се бъркаха прекалено много хора във връзката.Та след него се запознах с няколко момчета с надеждата да го забравя но овии.....Не спряхме контакти продължихме да си казваме че се обичаме и че искаме отново да сме заедно , но нямаше как аз бях наказана , а той ходеше на работа и нямаше възможност да се видим.....Аз продължих да му пиша , но той спря.Разпитвах общи приятели какво става с него , как е , но станеше ли навъпрос за него всички отменяха темата. Скоро почнаха да се разнасят едни клюки за мен .... и се съмнявам че са му повлияли но.... нз.Много тегаво ми става като си помисля че вече не го интересувам и повече няма да сме заедно , защото го имам като брат ;( ........Та нз какво да правя вече с него ;( да го оставя намира и просто да продължа напред ...... ;( Все пак мерси , че прочетохте ии мойте трепети:П
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Ти си на 15 той на 20+ ?
Не на 16 просто бачкати пък каде ме хвърли
![]()
Love conquers all
And if love conquers all
ми ако не му пука значи нямаш особен избор...
дам![]()
Love conquers all
And if love conquers all
Казваш, че го чувстваш, като брат, тогава не можеш да изпитваш такава любов към него, за каквато говориш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
смисъл уфф не съм се изразила правилно понеже най-много от сички си обичам брат ми та така ии него си го обичам
Love conquers all
And if love conquers all
Ама не може-той нали не иска да си пише с нея. [-o<Първоначално написано от soul1199
Наистина не знам какво точно да те посъветвам.И моя ми липсва,и ние си пишем,обаче..нищо не става и неможе да е както преди.Обичам го,обичах времето което прекарвахме заедно и всеки ден си мисля за него,обаче щом той е решил да те забрави-остави го и ти и не спирай да търсиш топлината на любовта.Може би е не е било писано да я нямариш при него,или просто не точно на този етап.
emi sorry az ne mogah da razbera,kvo to4no ima v predvid i az poznavam edno mom4e i biv6iq mi,koito ne iskat da si pi6emПървоначално написано от MartyParty
![]()
По-добре го остави, щом не иска - на сила хубост не става. Ако се е повлиял от клюки за теб, значи няма смисъл да опитваш пак с този човек. Разбирам, че го обичаш, но опитай да го забравиш, защото едва ли ще се получи нещо отново. Пък и явно и двамата много се влияете от чуждото мнение.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
знам от приятеля ми че понякога момчетата нарочно спират да пишат точно в такива ситуации .. за да си мислиш че той не мисли за теб .. та значи дават тти изпитан съвет .. спри и ти да му пишеш все едно не съществува за теб .. и ще видиш че ще те потърси защото ще му стане интересно защо вече не се интересуваш от него .. тва е едната от причините .. ще ти напиша подобна ситуация .. ходих с едно момче .. след което ме заряза със смс .. не спират в продължение на 2 месеца да му пиша колко ми липсва и т.н. и след като спрях 2 месеца никва не писах нито той .. и ето че след тези 2 месеца той ми писа .. дали след като се върнел съм искала да се видим (понеже той пътува по корабите) ... и все пак Успех
![]()
![]()
![]()
Говориш за любов,а после твърдиш,че го имаш за брат?!Нещо не се връзва.
А има ли и възможнос момичето от начало да не обръща внимание на момчето а след това да почне да пипе след като момчето спре ... ( питам за да знам аз лично ) ...[/quote]natalitoo
МнениеПуснато на: Пон Юни 02, 2008 12:26 pm Заглавие:
знам от приятеля ми че понякога момчетата нарочно спират да пишат точно в такива ситуации .. за да си мислиш че той не мисли за теб .. та значи дават тти изпитан съвет .. спри и ти да му пишеш все едно не съществува за теб .. и ще видиш че ще те потърси защото ще му стане интересно защо вече не се интересуваш от него .. тва е едната от причините .. ще ти напиша подобна ситуация .. ходих с едно момче .. след което ме заряза със смс .. не спират в продължение на 2 месеца да му пиша колко ми липсва и т.н. и след като спрях 2 месеца никва не писах нито той .. и ето че след тези 2 месеца той ми писа .. дали след като се върнел съм искала да се видим (понеже той пътува по корабите) ... и все пак Успех
Smile Smile Smile
Винаги ли става така че да обичаме тези които бягат от нас ....![]()
най-добрия помощник е времето... То показва след време дали на човека с когото сте били заедно наистина му пука или си е играл с теб. Просто ще се увериш сама... Иначе знам какво е да обичаш да не те обичат.. но преодолей гоще бъде само в твой плюс
![]()
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
moje da e povqrval na klukite koito sa mu govorili za teb kakto ti kazva6,zatova ako te ne sa verni.kaji mu istinata .
Руса кукличка