- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нередно ли е?
абе имам един проблем. значи по принцип харесжам момичета ама напоследак един пич ми се върти в главата и не мога да престана да мисля за него. имам чувство, че сам влубен, а той е момче и харесва момичета. какво да правя и нормално ли е тожа?
Да...нормално е...не че съм някъф гей фен(даже обратното)...ама аз съм на принципа секи си прай кфот иска...ами кфо кфо...напий го и се преоблечи като мацка...
Еми аз лично бих казала ,че Да. Ама де да знам,ако пича си е готин,помисли каква ти е ориентацията и давай. Не мога друго да ти кажа.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Fake...![]()
Stultum est timere quod vitare non potes...
що реши, че се преструвам?
иначе е готин и то мн...
щом харесва момичета, забрави.
хетеросексуалните мъже имат непоносимост към гейове.
иначе е нормално де... бисексуалност.
"Sometimes there's so much beauty in the world..."
какво да ти кажа-говори с майка ти,не и с баща ти...щот няма да можеш повече да се прибереш у вас...Тук обективно мнение само ще получиш, а такова не ти трябва - питай приятел,за по-добре приятелка и говорете там..Но,не греша - тук ще получиш и доста субективни - моето е , че мекоа казано аз просто не обичам литературно - хомосексуалните....Първоначално написано от g0tRniRяR
Stultum est timere quod vitare non potes...
тва ме изкефи!Първоначално написано от GregoryHouse
а по темата-пропускаш твърде мн. часове по български език и литература пушейки в кенефа
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
нормално е.. но незнам какво да направиш..
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
+1Споделям това мнение!Първоначално написано от Невротичка
![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
ахаПървоначално написано от Невротичка
Нормално е, защото има и други, които харесват момчета.Може да не си обратен, просто той да ти е в главата, и когато спреш да го харесваш да продължиш да си харесваш момичета.Иначе - по-добре нищо не се опитвай да правиш, защото най-вероятно нищо няма да се получи.
ама ти май си бисексуален с повече нагласа да харесваш жени.... ама тоя път е мъж. еми няма лошо ама не мисля че той би те разбрал щот е нормален.... незнам обърках се![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
лелеее пич, цепиш мракаПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Казваш, че си влюбен в момче - значи или си хомо, или си бисексуален. Няма такова положение като "не че съм гей ама съм влюбен в момче".
По темата - ако мой приятел ми каже, че е влюбен в мен, ще повърна. Нищо лично, но моето виждане е такова. Твърде много толерират хомосексуалността по медиите.
Моят съвет е да си избиеш глупостите от главата. Ще си спестиш много главоболия в бъдеще.
според тебе дали е много нормално да си с обратни наклонности?
не е нормално, но това е живота и никой неможе да го промени. живей си го такъв и това е.