Tuka ne e mqstoto za tazi tema ,no mi e mnogo speshno naistina ... imam edinp problem s skype-a si.. snoshti sme imali gosti i nqkoi e vlizal s engoviq si skype name i parola ..dnes mi iska parolata na moq si skype.. no az ne q znam .. mogat da mi q pratqt kato e-mail .. no problema e che stariq mi e-mail sushto se skapa a tozi skype mi e mnogo vajen neiskam da si pravq nov .. ako nqkoi ima reshenie... ili mu se e slichvalo da pisha mnogo mi e vajno
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
~Remember,remember...25th of November~
Няма друг начин щом си забравила паролата и на скайп и на пощата ти![]()
Първоначално написано от comics
Tam bqha vsichki skype-ove .. puk i tozi skype dadoh za albuma ni ii vsichko se precakva taka. . . ama kato nqma drug nachin shte e nov skype
![]()
Абе , трябва да си много смотан за да се оправдаваш ,ч е темата не е в правилния раздел само , защото е спешно !Раздела за компютри и програми е 2 раздела по-надолу ! Какво ти пречеше да я пуснеш там темата ? Аз имах същия проблем и се оправих , но няма да ти помогна само , защото пускаш теми в грешен раздел !
![]()
Оф понякога чета много гадни мнения,нужно ли е така да викате на момичето,а ако толкова те дразни темата,че не е в правилния раздел има модератори да я делнат.Първоначално написано от dark_sw
^^Еми просто няква 11 годишна пикла е решила да се прави на инт.
Да... Тъй и тъй опропастихме темата, и аз ще се изкажа (не по нея). Като не сте съгласни, че темата е за този раздел, нужно ли е да пишете?! И вече всякакви намръщени физиономии и т.н. Малко по-човечно не може ли?! Това, че темата не е за този раздел, си е ясно, ама момичето има нужда от помощ. Дайте я, бе народе! Какво ще ви стане?!
Сега вече по темата - не си ли си записала на някакво листче паролата за Скайп или за пощата? Ако имаш спомен, че си го направила, потърси хубаво!
Em nz, probvai vsichko koeto bi mogla da izpozlvash za porala, tolkova li ne se seshtash. Inache dr nachin niama![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Blagodarq za suvetite.....probvah vsqkak obache ne stava .. sigurno nad 50 paroli napisah i nikoq ne priema ... no nqma nishto pravq si nov skype![]()
ей на такива, като тебе най им се дразня!! какъв ти е проблема?! голямо чудо, че е пуснала темата в грешния раздел... умирате си да се правите на интересни пфф знаеш как да й помогнеш, а не искаш...егати.. това,ако случайно не забелзваш, е сайт, където хората си пишат проблемите и ако някой може, им помага. ти като не искаш да помагаш, какво правиш тука?!Първоначално написано от dark_sw
и по-добре да обърка раздела, в който да си пусне темата, отколкото да пише теми със заглавия от рода на ''той ми е сърдит, ще се самоубивам''
![]()