- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Nashte shte se razvejdut!Kakvo da pravq :(
Nashte shte se razvejdut!Kakvo da pravq!Naistina tova koeto stava v doma ni ne e nared a i me 4akat izpiti i ne znam kak shte go ponesa!Molq she sum vi mn blagodaren ako mi pomognete
![]()
Здрасти! Историята ми е много позната, кофти ситуация, особено преди изпити. Ами не знам точно какво да те посъветвам - щом вече са го решили, явно вече не са щастливи заедно, нормално е когато двама не се чувстват добре, да се разделят. Да, често това оказва кофти влияние върху психикатата на децата, но се преживява. Пак ще си ги имаш и двамата, ще можеш да ги виждаш , ще можете да излизате, просто няма да живеят заедно. Успех!
Знам, че е много неприятно наистина и малко или много си остава травма, но разбери, че и те са хора, които заслужават да са щастливи...След като вече не им е добре заедно трябва да си дадат шанс за по-добър живот...Стегни се и се постарай да си вземеш изпитите, защото са важни. Успех![]()
Old loves die hard, old lies die harder !
www.perfectedinpain.deviantart.com/gallery -> my gallery
Много двойки са разведени....родителите ми също...не е болка за умиранегадно е много ,но понякога е по-добре така
стегни се!Горе главата!
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Това, което става между майка ти и баща ти, е тяхна работа. Това е личният им живот. Те не могат да се обичат на сила, виждайки, че отношенията им не вървят. Не можеш да го промениш, а и не мислиш ли, че е по - добре разделени, но да няма караници, а те двамата да са щастливи(макар и разделени един от друг) ?
... Стягай се за изпитите!