.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 108

Hybrid View

Моля помогнете ми

Здравейте, искам да ви помоля за съвет.Приятеля ми е много ревнив и понеже нашата връзка е малко странна.Сега да не се стреснете - обичаме да правим секс с други двойки от училише или просто тройки с момичета, които обикновено той избира.Чувствам се ужасно подтисната, защото той е много консервативен в това отношение и не иска да пробваме с момче.А не е честно, само той да ни ги избира партньорите.Даже момичетата не ми позволява да избера.Дори за мнението ми не ме пита.Вие на мое място как бихте постъпили?Вече не знам дали това е същия човек, в който се влюбих.Много зле се чувствам и усещам, че идва края.Мисля, че и той усеща и само ме пита, но е непреклонен.Той трябвало да избира.Той има много добър вкус, не се оплаквам (освен онзи път, когато искаше да пробваме с една дебелана - беше мнооо гадно, но се примирих от любов).Започвам да се отчайвам.Какво ще ме посъветвате, как да го накарам да се отвори малко към нови предложения?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    v u4ili6te kazva6 gi namirate tez...zna4i i vie u4ite abe ne vi li e malko rani4ko za takiva ne6ta az 6e te posuvetvam da si zadne6 na zadnika (koito ne se sumnqvam 4e ve4e e izturbu6en ot sex) i da mirq6e6 malko

или си луда, или се ебаваш...
    за кво стоиш с него?!

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    v u4ili6te kazva6 gi namirate tez...zna4i i vie u4ite abe ne vi li e malko rani4ko za takiva ne6ta az 6e te posuvetvam da si zadne6 na zadnika (koito ne se sumnqvam 4e ve4e e izturbu6en ot sex) i da mirq6e6 malko
    Ский кво стаа в тая държаа...навършат възраст равна на 2цифрено число и се бодват с някой/някоя/няколко....жалка гледка...НАМЕРЕТЕ СИ ХОБИ БЕ!
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Mili4ka pogovori s nego za6toto ne vqrvam da e 4ak tolkova konsevativen 6tom si pravite 4esto troiki s van6ni lica. Na teb moje da ti se vijda normalno no ne vsi4ki go pravqt.
    a otnosno temata: ako use6te6 4e tova e kraq, dori i ti da vzima6 re6eniata s kogo o6te 6te pravite sex, nqma da ima golqma razlika.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Guest

Колкото може по-бързо се разкарай от този психопат!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от firesnow
    Ский кво стаа в тая държаа...навършат възраст равна на 2цифрено число и се бодват с някой/някоя/няколко....жалка гледка...НАМЕРЕТЕ СИ ХОБИ БЕ!
    skii vika...vub6te ne iskam da gi gledam takiva basi verno si nameri hobi

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Щеш...не щеш ше ги глеаш...е тия сичките мърлички с къси полички голи пъпчета и Mass грим въртящи дупета в сички посоки на планетата земя...дори и напред-назад OMG!... са саде такиа - обработени по N пъти не получаали нит веднъж свястна обработка тъй като са саде пияни или на 2о ооо линии ... то тъй фешАн.
    GTFO U ****ING NAPZ!

Град
    Щеш...не щеш ше ги глеаш...е тия сичките мърлички с къси полички голи пъпчета и Mass грим въртящи дупета в сички посоки на планетата земя...дори и напред-назад OMG!... са саде такиа - обработени по N пъти не получаали нит веднъж свястна обработка тъй като са саде пияни или на 2о ооо линии ... то тъй фешАн.
    GTFO U ****ING NAPZ!
    kato 4eta kvi ne6ta pi6e6 (koito sa si taka) se 4udq na kade otiva sveta

Не разбирам, защо ме обиждате.Все пак това е обществено място и мога да задам въпрос.Има много по-небивали неща в този форум, ако се поразрови човек.Моята история е истинска, а аз просто исках съвет, защото се почувствах объркана.Какво лошо има в секса с повече от един партньори?Всичките, които ме заклеймихте отгоре - опитвали ли сте?Аз съм човек и заслужавам уважение.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Adriana_Sexy_Bitch_15
    Не разбирам, защо ме обиждате.Все пак това е обществено място и мога да задам въпрос.Има много по-небивали неща в този форум, ако се поразрови човек.Моята история е истинска, а аз просто исках съвет, защото се почувствах объркана.Какво лошо има в секса с повече от един партньори?Всичките, които ме заклеймихте отгоре - опитвали ли сте?Аз съм човек и заслужавам уважение.
    huu de ama po nicka ti gledam si na 15 godini,da vodi6 takuv polov jivot ako moje da go nare4em taka,normalno li e

Супер фен
    Град
    Bourgas
    изродщина...
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Guest
    права си де..просто за нас е нещо ненормално иначе говори си приятеля си и му кажи че ти искаш да избираш партньорите и да се редувате..щом ти доставя удоволствие си го правете

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Колкото е обществено тва място толкоз и ти си обществена явно та да се връзваш със сякви от кол и въже....не съм прайл топ 1о на ' небивалите неша ' що чета тука ама твойто е бая нагоре в класацията.....и лошо няа..ако си навършила 20 годишна възраст...

та ако и тва не разбра щи го обясня по-simple... почни да мислиш

ииии btw... направи си тест за венерически болести

Проблема е, че той е по възрастен от мен и не мога да му се наложа.А и ми преподава. Не в училище, а частни уроци по английски в едно друго даскало.Мисля, че ще дойде края скоро...

Guest
    уоу .. че и възрастен мацка добре ли си бе

Той е психопат, а тя е още по-тъпа и от него...

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    ЪЪъм! нека оточним..

обичаме да правим секс с други двойки от училише или просто тройки с момичета, които обикновено той избира.
    той е много консервативен в това отношение и не иска да пробваме с момче.
    Проблема е, че той е по възрастен от мен
    А и ми преподава.

И си на 15?! Ти кво май си яко тъпа а? Ся ако се исцепиш че и ваще знаят ...голям шамар.

Колкото е обществено тва място толкоз и ти си обществена явно та да се връзваш със сякви от кол и въже....не съм прайл топ 1о на ' небивалите неша ' що чета тука ама твойто е бая нагоре в класацията.....и лошо няа..ако си навършила 20 годишна възраст...

та ако и тва не разбра щи го обясня по-simple... почни да мислиш

ииии btw... направи си тест за венерически болести
    Aбе пич, къв си ти да определяш общественото мнение и стандарти бе!

таа може, онаа може...

мене са ми духали и 20 и 15 годишни, шо мислиш че 20 годишните се предтавят по-добре незнам, ама явно си нямаш и идея

"целувай ме, лижи ме.. не получавам оргазъм"

Е ко съм ти виновен, че не можеш да се чекнеш както трябва?

Една жена не може ли да се чекне и на 40 да стане, пак за нищо не става... и тогава идва краят!

А за Адриана:

Аз съм с теб, мацка, това не е първият случай, не ме и изненадва.. при нас няма такава практика някоя да "ходи" с учител.. някоя ръчичка, некоя свирчица за по-висока оценка, ма такова като твоето не..

абе важното е да го обичаш! явно го обичаш, обичаш и друго да правиш

важното е да си имаш хоби и да ти се отдава, а ти явно си си го намерила

ти ще прогресираш, мой!

Ae, peace, bro!

ti ne si u red ....
    Toi e s nai-malko 10 god po golqm ot neq...
    Toi ne e konservativen,a prosto ne izpitva ni6t ok1m teb i te ebe kogat mu padne i kogat mu umr1zne da ti pr1ska dupeto iska o6te edno i taka izbira si i o6te edna,no nqma da mu e priqtno da sa 2ma m1je,6toto na teb 6ti nap1lnqt ko6nicata i moje da ti xapeca pri druqgiq i taka...
    Ti si kurva we 4esno,ei takis momi4enca nai ma nerqt,o6te nemoe si sgotvi ama po4nala da prai svirki i da se ebe nared s1s seki koi i padne,p1lnqt i g1za s.....
    Bahti...nak1de otiva toq svqt..Ako ti si b1de6teto na BG po-dobre da se gr1mna ot sq !

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Цитирай Първоначално написано от Mega_Pich16_Audi_A4

таа може, онаа може...

мене са ми духали и 20 и 15 годишни, шо мислиш че 20 годишните се предтавят по-добре незнам, ама явно си нямаш и идея

Една жена не може ли да се чекне и на 40 да стане, пак за нищо не става... и тогава идва краят!
    -.-` ?!?!??! ти кво май искаш да изкажеш мнение а?
    аз не определем стандартите та да ми ги блещиш тия...
    и кво стандартно виждаш в тва 15 годишна дрисла да хой с учителя си..да праят 3ки с други от даскалото ииии етц
    ти кво да разсъждааш можеш ли
    а да мислиш
    МИ ДАВАЙ!
    е аман вече ти сигорно си съшия навършил 18 годишна възраст обитак дет забива куцо/сакато/зъбато само и само да задоволи сексуа;ните си подребности...бас ловя че хойш с някоя малотна...
    иам съвет и за теб
    върни се в жалката си дупка от която туко що изпълзя STFU и си купи надоваема кукла...

Град
    Цитирай Първоначално написано от Mega_Pich16_Audi_A4

таа може, онаа може...

-.-` ?!?!??! ти кво май искаш да изкажеш мнение а?
    аз не определем стандартите та да ми ги блещиш тия...
    и кво стандартно виждаш в тва 15 годишна дрисла да хой с учителя си..да праят 3ки с други от даскалото ииии етц
    ти кво да разсъждааш можеш ли
    а да мислиш
    МИ ДАВАЙ!
    е аман вече ти сигорно си съшия навършил 18 годишна възраст обитак дет забива куцо/сакато/зъбато само и само да задоволи сексуа;ните си подребности...бас ловя че хойш с някоя малотна...
    иам съвет и за теб
    върни се в жалката си дупка от която туко що изпълзя STFU и си купи надоваема кукла...

firesnow ubi me s tova podkrepqm te

Цитирай Първоначално написано от pet_14
    ti ne si u red ....
    Toi e s nai-malko 10 god po golqm ot neq...
    Toi ne e konservativen,a prosto ne izpitva ni6t ok1m teb i te ebe kogat mu padne i kogat mu umr1zne da ti pr1ska dupeto iska o6te edno i taka izbira si i o6te edna,no nqma da mu e priqtno da sa 2ma m1je,6toto na teb 6ti nap1lnqt ko6nicata i moje da ti xapeca pri druqgiq i taka...
    Ti si k***a we 4esno,ei takis momi4enca nai ma nerqt,o6te nemoe si sgotvi ama po4nala da prai svirki i da se ebe nared s1s seki koi i padne,p1lnqt i g1za s.....
    Bahti...nak1de otiva toq svqt..Ako ti si b1de6teto na BG po-dobre da se gr1mna ot sq !
    Аре са не изпитвал нищо към нея... те даскалите са пичове и си обичат учениците.. това е истински учител.

Са ок, някои се увличат и бъркат в кацата с меда... ама можеш ли да ги обвиниш... теее днешните 15 годишни, много може да научи даскала от тях. Само не разбрах, по какво преподава.

Са не разбрах ти Пет_14 момче ли си момиче ли си? Разбрал ли си кво си? Ти знаеш ли къде се намираш? Я си бръкни в пъпа и питай Онзи горе, дали може... щото това е реалността в днешно време.

Или си голям или си дроб.. и го лапаш Големият!

Момичето освен, че си е уредило предмета си го и обича! Ко толко лошо в това не разбирам... не реве, че не е задоволена, а просто за малко разнообразие..

Мега фен
    И аз искам тройкааааа.Несправедлив свят тц тц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си