- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля помогнете ми
Бтв не го подкрепям момичето ама просто исках да си изкажа желанията хаха
Спам фор дъ уин
Научи се първо да пишеш, бе! И откога станхме такива моралисти всички? Кой определя кое е правилно и кое не. И аз като бях на нейните години обичах да правя кви ли не глупости. Сега съм малко по-голяма и улегнах, но нали затова са годините в даскало. Да се надивееш. Пък щом мацката изпитва удоволствие, кво лошо? По-добре ли е да взимаш наркотици? Щом ползват презерватив всичко е наред. Дали ще е даскал или ще е някой като нея на 15 кво значение има? Даже по-добре, че е даскал за да я научи на някои неща. Аз принципно сега ходя с един на 47, който обаче изглежда на 35 и се държи все едно е на 20. По-готино никога не съм се чувствала. Да си призная липсва ми да съм на 15. Е аз не че съм много по-голямя, все още съм в даскало, ама все пак на 18 си е друго.Първоначално написано от pet_14
Не си прав тука ти обаче. Мен даскали са ми предлагали и то най-нагло в прав текст, а това е адски грозно. Аз дори се опитах с баща ми да го разкараме и отидохме при директорката. Ама нищо не можах да докажа и тоя мазник седя и ми се хили цял срок. После добре, че се премести. Ти да не си даскал, че така да защитаваш гилдията? БИл ли си с ученичка?Първоначално написано от Mega_Pich16_Audi_A4
Не виждам какво смущаващо има, пуританчета такива.Ако можеше да надникнем във вашето подсъзнание, какво ли щяхме да видим?Аз поне съм достатъчно смела да изживея желанията си.
Много по-зле е да си невъзпитан, неграмотен, ограничен и да не зачиташ правото на избор на другите хора.
И аз съм искала да пробвам с даскал! На кого не му се е искало? Ето примерно преди година имахме нов по английски на 25. Ама беше такъв пич, че нямам думи. И беше англичанин и имаше много смешен бълграски. И говореше толкова секси. Аз се побърках по него, ама той беше много смотан и нищо от моите намеци не разбра. Може да е бил женен, макар че не вярвам. Все пак докато водехме диалози аз казвах много директни неща и си личеше как се притеснява. Няма кво да се лъжем, много искат да го правят с даскалите си, но на малко им стискаПървоначално написано от Adriana_Sexy_Bitch_15
![]()
да направим едно резюме (може би поредното по тази тема):
ходиш с твой учител,следствието е,че е по-голям от теб,
той бил консервативен и не искал секс с други момчета,следствието е,че просто си търси нещо ново за чукане
ти си се хванала с него,а си на 15.тук следствието е,че си или още много малка и не знаеш още какво искаш или просто си доста глуповата ...сама трябва да си прецениш това.
а относно въпроса ти-дали е нормално,моето ЛИЧНО мнение е -НЕ и никога няма да бъде нормално\морално
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
OMGПървоначално написано от HornyBitchTriesHarder
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. Да .. много си голяма, брат .. особено по акъл .. на 18 и ходиш с 47-годишен .. Браво бе .. Не си бях и представяла, че ще чуя нещо такова .. .. Колкото до момичето, пуснало темата .. Съжалявам, не обичам да упреквам .. Ако беше по-голяма (около 20 например) и имаше постоянен партньор би било по-приемливо, все пак всеки си има предпочитания.
Аз например не бих го направила, но разлини мнения, различни интереси, различни хора .. Неприемливо е да си на 15, и да правиш такива неща с учителя си .. Но твоя си работа никой не може да те спре и да ти налее акъл в главата. : )
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Айде още един моралистПървоначално написано от BaBy_bS
Бе я се осъзнайте бе, живеете в най-неморалната страна с най-неморалните хора в нея. Да не говорим за политиците. Аз нямам търпение да се махна, само чакам да ме приемат. Отивам в Холандия, където поне хората са свободолюбиви и си живеят живота на макс!
Ти може ли да си такава зелка бе.. са първо съм бил с малолетна, пък после и кукла да си взема... а в ушичките не искаш ли, щот матриал има!Първоначално написано от firesnow
Аз съм съвсем нормален тийн.. имам си официална мацка, имам си такава за секс само.. щото съм реално мислещ човек и виждам, че не може да виниш хората за каквито са, като Адриана наприме, а трябва да ги приемаш.. аз съм го приел и с мацката си лафиме и се гушкаме, а другата си я чукам. Са кой за каквот е учил, кой каквото му се отдава.
Така че си изкарай топките изпод леглото и гледай реално на нещата..
не съм даскал, няма и да ставам. За тиа пари, тиа нерви не си струват.Първоначално написано от HornyBitchTriesHarder
Учител да си... особено с днешнито обитаци и келеши, които са в класните стаи .. бе на повечето ми съученици да ги млатиш с учебника, пак няма и заглавието да им влезе в тъпата глава.
Ма това, както ти каза за твоя даскал си е така... няма как да се докаже лесно. Така, че си трайкаш.. пускаш по някоя усмивка и заголваш деколто за по-висока оценка. До къде ше стигнеш си зависи от теб.. е кое бе, не е ли така?!
Да не би да дойде краят?!
нормално ненормални-има ги всякакви.явно аз съм от по-мислещите и по-нормалните от теб (нищо лично и не те убиждам ).всеки си има мнение ,аз изказах моето.а до това дали съм моралист ... хм ... казва ми го човек,който дори не ме познава,а други (познати и непознати)не са ми го казвали.явно се изявяваш като ясновидецПървоначално написано от HornyBitchTriesHarder
![]()
Ако искаш да ти драсна едно лично със снимка да видиш как изглежда. За любовта граници няма и аз въм усетила ПОРИВА. Така не съм се чувсталва никога. Ти била ли си с голям мъж да видиш разликата? Аз щото съм била с много пикльовци на моите години. Като им бръкнеш с пръстче в дупето и се ококорват като невестулка в трабант. А инче искат да им правиш свирка. Обаче истината е, че са кръгли нули. Ти на колко си мила моя, че поучаваш и мен и това момиче, което е постнало тематаПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
айде айде ся, нали си много свободомислеща, ти до какво си мислише че ще доведе непрекъснатото правене на тройки?... до уравновесяване на душевното ти състояние ли, или до укрепване на връзката ти?![]()
---- няма да пиша по темата - е*ал съм му маата..![]()
Do you speak Salsa? .......
не мисля,че трябва да се карате.всички сме различни и имаме мнение по различните въпроси.стига сте се карали и сте се обиждали.Адриана е решила и е направила така.може и грешно да е,може и правилно да е.рано или късно тя ще си разбере какво е![]()
Първо се научи да пишеш правилно и ти вместо да седиш по форумите, чети граматика и синтаксис. Нищо лично и не се засягай, ама съм сигурен, че бая време си прахосала в нета вместо да учиш. И мисля, че се отклоняваме от темата, затова няма да се нахвърлям на мнения, който ме дразнят. Аз съм си много емоционална и това ми пречи, но си го знам.Първоначално написано от BaBy_bS
ти си супер тъпа!!Първоначално написано от Adriana_Sexy_Bitch_15
и само да те сетя, че ваще не си дават парите,за да чукаш учителя си
![]()
Пиле, аз не поучавам никой.Първоначално написано от HornyBitchTriesHarder
Просто изказвам мнение. Живота си е твой, мъжа си е твой - аз и който и да е нямаме право да те кажем нищо. Прасто изказвам ЛИЧНО мнение по въпроса. : ) Иии не съм 13-годишна наебана пикла, мислеща се за много умна като поучава какичките .. : )
забелязах,че съм го написала грешно,но не мисля,че след като мненията ни се различават трябва да се нападаме една-друга.а това да си много емоционален - знам какво еПървоначално написано от HornyBitchTriesHarder
![]()
кво и се връзваш на тая ский и само ника.. horny bitch ... подчертаам bitch... таз и тя вчера метнала годинки за да не я наричат малолетна и зела да ми прикаа за морализъмПървоначално написано от BaBy_bS
е дрисло ку ще и в егишет да идеш и ако имаш дъщеря и тя прай същите глупости кат е ония келеш де основа тая тема найш колко бързо ше станеш морално мислеща...ти грам възпитание няаш явно..то за тва сме на тва диридже в тая държаа шот сичките сте неморално мислещи и праят същите деца дет имат по 4 аборта на 14 годишна възраст
циганска раота
пък за даскала надали той е бил сдухан та да ' не ти разбира намеците ' а по скоро е бил морално(здраво) мислещ човек и те е игнорирал ама ти си толкоз тъпа та не си могла да го осъзнаеш
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
хмм .. СИГУРЕН .. не беше ли момиче?? ..Първоначално написано от HornyBitchTriesHarder
не знам,просто искам да не се карам или заяждам с никой.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Като ти гледам ника, татко ти е някой богаташ и само чакаш да наършиш пълнолетие и да подкараш аудито му, а?Първоначално написано от Mega_Pich16_Audi_A4
Е, даПървоначално написано от BaBy_bS
Аз момичето/момчето имах в предвид ..
Сигурна исках да кажа! Не знам понякога що така се нервя на глупости.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
ами точно това е-не се нерви и не се ядосвай.Първоначално написано от HornyBitchTriesHarder
казах го и по-горе.всички тука и посвета сме различни,нормално е да имаме различни мнения,именно за това не трябва да се нападаме така,да се заяждаме или Обиждаме ....
Аз и сега си го карам.. минавам редовно със лика на Стефан Стамболов, ако някой иска нещо проблеми да прави. Те и без това само това си просят куките..Първоначално написано от HornyBitchTriesHarder
Ти така за татко ми не говори миличко.. и него ли искаш да го пробваш?
То проблем няма, щот са разведени наще, ама може първо качествен контрол да трябва да направа