.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 108
    Мега фен
    Бтв не го подкрепям момичето ама просто исках да си изкажа желанията хаха

Спам фор дъ уин

Цитирай Първоначално написано от pet_14
    ti ne si u red ....
    Toi e s nai-malko 10 god po golqm ot neq...
    Toi ne e konservativen,a prosto ne izpitva ni6t ok1m teb i te ebe kogat mu padne i kogat mu umr1zne da ti pr1ska dupeto iska o6te edno i taka izbira si i o6te edna,no nqma da mu e priqtno da sa 2ma m1je,6toto na teb 6ti nap1lnqt ko6nicata i moje da ti xapeca pri druqgiq i taka...
    Ti si k***a we 4esno,ei takis momi4enca nai ma nerqt,o6te nemoe si sgotvi ama po4nala da prai svirki i da se ebe nared s1s seki koi i padne,p1lnqt i g1za s.....
    Bahti...nak1de otiva toq svqt..Ako ti si b1de6teto na BG po-dobre da se gr1mna ot sq !
    Научи се първо да пишеш, бе! И откога станхме такива моралисти всички? Кой определя кое е правилно и кое не. И аз като бях на нейните години обичах да правя кви ли не глупости. Сега съм малко по-голяма и улегнах, но нали затова са годините в даскало. Да се надивееш. Пък щом мацката изпитва удоволствие, кво лошо? По-добре ли е да взимаш наркотици? Щом ползват презерватив всичко е наред. Дали ще е даскал или ще е някой като нея на 15 кво значение има? Даже по-добре, че е даскал за да я научи на някои неща. Аз принципно сега ходя с един на 47, който обаче изглежда на 35 и се държи все едно е на 20. По-готино никога не съм се чувствала. Да си призная липсва ми да съм на 15. Е аз не че съм много по-голямя, все още съм в даскало, ама все пак на 18 си е друго.

Цитирай Първоначално написано от Mega_Pich16_Audi_A4
    Аре са не изпитвал нищо към нея... те даскалите са пичове и си обичат учениците.. това е истински учител.

Са ок, някои се увличат и бъркат в кацата с меда... ама можеш ли да ги обвиниш... теее днешните 15 годишни, много може да научи даскала от тях. Само не разбрах, по какво преподава.
    Не си прав тука ти обаче. Мен даскали са ми предлагали и то най-нагло в прав текст, а това е адски грозно. Аз дори се опитах с баща ми да го разкараме и отидохме при директорката. Ама нищо не можах да докажа и тоя мазник седя и ми се хили цял срок. После добре, че се премести. Ти да не си даскал, че така да защитаваш гилдията? БИл ли си с ученичка?

Не виждам какво смущаващо има, пуританчета такива.Ако можеше да надникнем във вашето подсъзнание, какво ли щяхме да видим?Аз поне съм достатъчно смела да изживея желанията си.

Много по-зле е да си невъзпитан, неграмотен, ограничен и да не зачиташ правото на избор на другите хора.

Цитирай Първоначално написано от Adriana_Sexy_Bitch_15
    Не виждам какво смущаващо има, пуританчета такива.Ако можеше да надникнем във вашето подсъзнание, какво ли щяхме да видим?Аз поне съм достатъчно смела да изживея желанията си.

Много по зле е да си невъзпитан, неграмотен, ограничен и да не зачиташ правото на избор на другите хора.
    И аз съм искала да пробвам с даскал! На кого не му се е искало? Ето примерно преди година имахме нов по английски на 25. Ама беше такъв пич, че нямам думи. И беше англичанин и имаше много смешен бълграски. И говореше толкова секси. Аз се побърках по него, ама той беше много смотан и нищо от моите намеци не разбра. Може да е бил женен, макар че не вярвам. Все пак докато водехме диалози аз казвах много директни неща и си личеше как се притеснява. Няма кво да се лъжем, много искат да го правят с даскалите си, но на малко им стиска

Град
    Ha MopeTo (sun)
    да направим едно резюме (може би поредното по тази тема):
    ходиш с твой учител,следствието е,че е по-голям от теб,
    той бил консервативен и не искал секс с други момчета,следствието е,че просто си търси нещо ново за чукане
    ти си се хванала с него,а си на 15.тук следствието е,че си или още много малка и не знаеш още какво искаш или просто си доста глуповата ...сама трябва да си прецениш това.
    а относно въпроса ти-дали е нормално,моето ЛИЧНО мнение е -НЕ и никога няма да бъде нормално\морално
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от HornyBitchTriesHarder
    Цитирай Първоначално написано от pet_14
    ti ne si u red ....
    Toi e s nai-malko 10 god po golqm ot neq...
    Toi ne e konservativen,a prosto ne izpitva ni6t ok1m teb i te ebe kogat mu padne i kogat mu umr1zne da ti pr1ska dupeto iska o6te edno i taka izbira si i o6te edna,no nqma da mu e priqtno da sa 2ma m1je,6toto na teb 6ti nap1lnqt ko6nicata i moje da ti xapeca pri druqgiq i taka...
    Ti si k***a we 4esno,ei takis momi4enca nai ma nerqt,o6te nemoe si sgotvi ama po4nala da prai svirki i da se ebe nared s1s seki koi i padne,p1lnqt i g1za s.....
    Bahti...nak1de otiva toq svqt..Ako ti si b1de6teto na BG po-dobre da se gr1mna ot sq !
    Научи се първо да пишеш, бе! И откога станхме такива моралисти всички? Кой определя кое е правилно и кое не. И аз като бях на нейните години обичах да правя кви ли не глупости. Сега съм малко по-голяма и улегнах, но нали затова са годините в даскало. Да се надивееш. Пък щом мацката изпитва удоволствие, кво лошо? По-добре ли е да взимаш наркотици? Щом ползват презерватив всичко е наред. Дали ще е даскал или ще е някой като нея на 15 кво значение има? Даже по-добре, че е даскал за да я научи на някои неща. Аз принципно сега ходя с един на 47, който обаче изглежда на 35 и се държи все едно е на 20. По-готино никога не съм се чувствала. Да си призная липсва ми да съм на 15. Е аз не че съм много по-голямя, все още съм в даскало, ама все пак на 18 си е друго.
    OMG .. Да .. много си голяма, брат .. особено по акъл .. на 18 и ходиш с 47-годишен .. Браво бе .. Не си бях и представяла, че ще чуя нещо такова .. .. Колкото до момичето, пуснало темата .. Съжалявам, не обичам да упреквам .. Ако беше по-голяма (около 20 например) и имаше постоянен партньор би било по-приемливо, все пак всеки си има предпочитания. Аз например не бих го направила, но разлини мнения, различни интереси, различни хора .. Неприемливо е да си на 15, и да правиш такива неща с учителя си .. Но твоя си работа никой не може да те спре и да ти налее акъл в главата. : )
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    а относно въпроса ти-дали е нормално,моето ЛИЧНО мнение е -НЕ и никога няма да бъде нормално\морално
    Айде още един моралист Бе я се осъзнайте бе, живеете в най-неморалната страна с най-неморалните хора в нея. Да не говорим за политиците. Аз нямам търпение да се махна, само чакам да ме приемат. Отивам в Холандия, където поне хората са свободолюбиви и си живеят живота на макс!

Цитирай Първоначално написано от firesnow

-.-` ?!?!??! ти кво май искаш да изкажеш мнение а?
    аз не определем стандартите та да ми ги блещиш тия...
    и кво стандартно виждаш в тва 15 годишна дрисла да хой с учителя си..да праят 3ки с други от даскалото ииии етц
    ти кво да разсъждааш можеш ли
    а да мислиш
    МИ ДАВАЙ!
    е аман вече ти сигорно си съшия навършил 18 годишна възраст обитак дет забива куцо/сакато/зъбато само и само да задоволи сексуа;ните си подребности...бас ловя че хойш с някоя малотна...
    иам съвет и за теб
    върни се в жалката си дупка от която туко що изпълзя STFU и си купи надоваема кукла...
    Ти може ли да си такава зелка бе.. са първо съм бил с малолетна, пък после и кукла да си взема... а в ушичките не искаш ли, щот матриал има!

Аз съм съвсем нормален тийн.. имам си официална мацка, имам си такава за секс само.. щото съм реално мислещ човек и виждам, че не може да виниш хората за каквито са, като Адриана наприме, а трябва да ги приемаш.. аз съм го приел и с мацката си лафиме и се гушкаме, а другата си я чукам. Са кой за каквот е учил, кой каквото му се отдава.

Така че си изкарай топките изпод леглото и гледай реално на нещата..

Не си прав тука ти обаче. Мен даскали са ми предлагали и то най-нагло в прав текст, а това е адски грозно. Аз дори се опитах с баща ми да го разкараме и отидохме при директорката. Ама нищо не можах да докажа и тоя мазник седя и ми се хили цял срок. После добре, че се премести. Ти да не си даскал, че така да защитаваш гилдията? БИл ли си с ученичка?
    не съм даскал, няма и да ставам. За тиа пари, тиа нерви не си струват.

Учител да си... особено с днешнито обитаци и келеши, които са в класните стаи .. бе на повечето ми съученици да ги млатиш с учебника, пак няма и заглавието да им влезе в тъпата глава.

Ма това, както ти каза за твоя даскал си е така... няма как да се докаже лесно. Така, че си трайкаш.. пускаш по някоя усмивка и заголваш деколто за по-висока оценка. До къде ше стигнеш си зависи от теб.. е кое бе, не е ли така?!

Да не би да дойде краят?!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    Айде още един моралист Бе я се осъзнайте бе, живеете в най-неморалната страна с най-неморалните хора в нея. Да не говорим за политиците. Аз нямам търпение да се махна, само чакам да ме приемат. Отивам в Холандия, където поне хората са свободолюбиви и си живеят живота на макс!
    нормално ненормални-има ги всякакви.явно аз съм от по-мислещите и по-нормалните от теб (нищо лично и не те убиждам ).всеки си има мнение ,аз изказах моето.а до това дали съм моралист ... хм ... казва ми го човек,който дори не ме познава,а други (познати и непознати)не са ми го казвали.явно се изявяваш като ясновидец

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    OMG .. Да .. много си голяма, брат .. особено по акъл .. на 18 и ходиш с 47-годишен .. Браво бе .. Не си бях и представяла, че ще чуя нещо такова .. .. Колкото до момичето, пуснало темата .. Съжалявам, не обичам да упреквам .. Ако беше по-голяма (около 20 например) и имаше постоянен партньор би било по-приемливо, все пак всеки си има предпочитания. Аз например не бих го направила, но разлини мнения, различни интереси, различни хора .. Неприемливо е да си на 15, и да правиш такива неща с учителя си .. Но твоя си работа никой не може да те спре и да ти налее акъл в главата. : )
    Ако искаш да ти драсна едно лично със снимка да видиш как изглежда. За любовта граници няма и аз въм усетила ПОРИВА. Така не съм се чувсталва никога. Ти била ли си с голям мъж да видиш разликата? Аз щото съм била с много пикльовци на моите години. Като им бръкнеш с пръстче в дупето и се ококорват като невестулка в трабант. А инче искат да им правиш свирка. Обаче истината е, че са кръгли нули. Ти на колко си мила моя, че поучаваш и мен и това момиче, което е постнало темата

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

айде айде ся, нали си много свободомислеща, ти до какво си мислише че ще доведе непрекъснатото правене на тройки?... до уравновесяване на душевното ти състояние ли, или до укрепване на връзката ти?

---- няма да пиша по темата - е*ал съм му маата..
    Do you speak Salsa? .......

Град
    Ha MopeTo (sun)
    не мисля,че трябва да се карате.всички сме различни и имаме мнение по различните въпроси.стига сте се карали и сте се обиждали.Адриана е решила и е направила така.може и грешно да е,може и правилно да е.рано или късно тя ще си разбере какво е

нормално ненормални-има ги всякакви.явно аз съм от по-мислещите и по-нормалните от теб (нищо лично и не те убиждам )
    Първо се научи да пишеш правилно и ти вместо да седиш по форумите, чети граматика и синтаксис. Нищо лично и не се засягай, ама съм сигурен, че бая време си прахосала в нета вместо да учиш. И мисля, че се отклоняваме от темата, затова няма да се нахвърлям на мнения, който ме дразнят. Аз съм си много емоционална и това ми пречи, но си го знам.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Adriana_Sexy_Bitch_15
    Проблема е, че той е по възрастен от мен и не мога да му се наложа.А и ми преподава. Не в училище, а частни уроци по английски в едно друго даскало.Мисля, че ще дойде края скоро...
    ти си супер тъпа!! и само да те сетя, че ваще не си дават парите,за да чукаш учителя си

Град
    Ако искаш да ти драсна едно лично със снимка да видиш как изглежда. За любовта граници няма и аз въм усетила ПОРИВА. Така не съм се чувсталва никога. Ти била ли си с голям мъж да видиш разликата? Аз щото съм била с много пикльовци на моите години. Като им бръкнеш с пръстче в дупето и се ококорват като невестулка в трабант. А инче искат да им правиш свирка. Обаче истината е, че са кръгли нули. Ти на колко си мила моя, че поучаваш и мен и това момиче, което е постнало темата
    Пиле, аз не поучавам никой. Просто изказвам мнение. Живота си е твой, мъжа си е твой - аз и който и да е нямаме право да те кажем нищо. Прасто изказвам ЛИЧНО мнение по въпроса. : ) Иии не съм 13-годишна наебана пикла, мислеща се за много умна като поучава какичките .. : )

Град
    Ha MopeTo (sun)
    нормално ненормални-има ги всякакви.явно аз съм от по-мислещите и по-нормалните от теб (нищо лично и не те убиждам )
    Първо се научи да пишеш правилно и ти вместо да седиш по форумите, чети граматика и синтаксис. Нищо лично и не се засягай, ама съм сигурен, че бая време си прахосала в нета вместо да учиш. И мисля, че се отклоняваме от темата, затова няма да се нахвърлям на мнения, който ме дразнят. Аз съм си много емоционална и това ми пречи, но си го знам.
    забелязах,че съм го написала грешно,но не мисля,че след като мненията ни се различават трябва да се нападаме една-друга.а това да си много емоционален - знам какво е

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    нормално ненормални-има ги всякакви.явно аз съм от по-мислещите и по-нормалните от теб (нищо лично и не те убиждам ).всеки си има мнение ,аз изказах моето.а до това дали съм моралист ... хм ... казва ми го човек,който дори не ме познава,а други (познати и непознати)не са ми го казвали.явно се изявяваш като ясновидец
    кво и се връзваш на тая ский и само ника.. horny bitch ... подчертаам bitch... таз и тя вчера метнала годинки за да не я наричат малолетна и зела да ми прикаа за морализъм
    е дрисло ку ще и в егишет да идеш и ако имаш дъщеря и тя прай същите глупости кат е ония келеш де основа тая тема найш колко бързо ше станеш морално мислеща...ти грам възпитание няаш явно..то за тва сме на тва диридже в тая държаа шот сичките сте неморално мислещи и праят същите деца дет имат по 4 аборта на 14 годишна възраст
    циганска раота

пък за даскала надали той е бил сдухан та да ' не ти разбира намеците ' а по скоро е бил морално(здраво) мислещ човек и те е игнорирал ама ти си толкоз тъпа та не си могла да го осъзнаеш
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Град
    хмм .. СИГУРЕН .. не беше ли момиче?? ..

Град
    Ha MopeTo (sun)
    не знам,просто искам да не се карам или заяждам с никой.

Като ти гледам ника, татко ти е някой богаташ и само чакаш да наършиш пълнолетие и да подкараш аудито му, а?

Град
    не знам,просто искам да не се карам или заяждам с никой.
    Е, да Аз момичето/момчето имах в предвид ..

Сигурна исках да кажа! Не знам понякога що така се нервя на глупости.

Град
    Ha MopeTo (sun)
    Сигурна исках да кажа! Не знам понякога що така се нервя на глупости.
    ами точно това е-не се нерви и не се ядосвай.
    казах го и по-горе.всички тука и посвета сме различни,нормално е да имаме различни мнения,именно за това не трябва да се нападаме така,да се заяждаме или Обиждаме ....

Като ти гледам ника, татко ти е някой богаташ и само чакаш да наършиш пълнолетие и да подкараш аудито му, а?
    Аз и сега си го карам.. минавам редовно със лика на Стефан Стамболов, ако някой иска нещо проблеми да прави. Те и без това само това си просят куките..

Ти така за татко ми не говори миличко.. и него ли искаш да го пробваш?

То проблем няма, щот са разведени наще, ама може първо качествен контрол да трябва да направа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си