- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля помогнете ми
Мерси, че ме сети сестро, чувствам се сетена.Само дето не си доразбрала темата.Ако нямаш нищо смислено да кажеш, що не затихнеш малко, а?Първоначално написано от sladur4etyYy
Извинявам се за грубия тон, обикновено не съм такава, но никой не обича да му говорят по този начин.
Пих една чаша сок от киви и сега съм спокойна. Аз просто много мразя да поучават на морал наляво и надясно. Постоянно такива глупости чувам. Какви са тея пикльовци, дето ще ме хокат за гаджето ми, че бил на 47. Майка ми и баща ми нищо не са казали, тея ще ме поучават. С майка ми сме си говорили и тя ме подкрепя напълно. Тя също е имала такива връзки и ме разбира. После вече са се намерили с татко, който е само година по-голям и са се влюбили и сега се обичат. Според мен ако майка ми не е била с много по-големи от нея преди това е нямало как да обикне татко. Така че и аз искам да се науча от моя приятел на чувства и на истинските неща в живота и после вече мога да си намеря някой на моите години.Първоначално написано от BaBy_bS
е тука вече не знам.даже май нещо съм пропуснала това за приятеля ти колко е голям.но ти си знаеш.Първоначално написано от HornyBitchTriesHarder
и аз искам сок![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Това едва ли би го понесъл, щото фактически ще съм ти доведена майкаПървоначално написано от Mega_Pich16_Audi_A4
![]()
ясно, тебе те прежалихме... вижте от хубавата страна момчета, като станем на 47, е такива девойки ше ни требват...![]()
\/ браааво на момичетоооо....
![]()
Do you speak Salsa? .......
Ти кво зрителни проблеми ли имаш .. шо не открехнеш на другата страница туко виж се осъзнаеш малко ...амин! .... или вече си го напрайла и си сдухала до такаа степен та се прайш че не си го видяла...Първоначално написано от HornyBitchTriesHarder
![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Ще се въздържа, щото много съм спорила по темата и вече съм изморена. Изморявате ме бе хора!!!! Изморявате меПървоначално написано от BaBy_bS
Кво като е на 47? Да не би да има закон някъде писан, че трябва да излизаш с пикльовци
![]()
ааааааааааааааааааааааааа аааааааааааа убиите ни с камъни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
ти си престай да е ебавкаПървоначално написано от Pliok0019
колко трая си жалък та да го направиш тва
мъка мъка
ама то и няа как да си сигорен ебавка ли е..не е ли ...няа как да ти пратят видео запис rofl
pS
HornyBitchTriesHarder STFU GET OWNED!
Стига ги фъргал тиа STFU-то... много кеч си гледал.Първоначално написано от firesnow
![]()
То само на записи не върви, някак не са заслужили всички да се наслаждават... ако искаш нещо, бориш се за това нещо. Ако искаш тройка, бориш се за тройкааааа..
Конкретно за Адриана нз дали се ебава, но съм свидетел на достатъчно подобни неща, които много се доближават.. явно е поредното това.
Първоначално написано от Adriana_Sexy_Bitch_15
![]()
Първоначално написано от Mega_Pich16_Audi_A4
Боже,колко си плиткоумен,не е истина...Стига си използвал лафофе на "Големия" ми земи си седни на косматия задник и помисли малко,ве келеш...Писнало ми е от такиз кат тебе..Недорасляк такъв...
По темата:Ти си мноу шибана курва ве момиче...Земи си седни и ти на задника...и помисли малко...Защо мислиш,че тоя е с тебе?!Щото е шибан педофил и иска само да та шиба...и явно обича и 3ките...То лошо нема да прайш 3ка ама не с някой дет е 10 год по дърт от тебе...Земи и помисли...
п.п сори за това как пиша ама от такиз като оня шопар ми е писнало...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е тя и лъжата боли, даже повече. От теб искам обаче да обясниш защо пък да не се обичат, защото аз наистина не разбирам.Първоначално написано от sladur4etyYy
Eй лайнце аз не се ли разпрайх вчера с тебПървоначално написано от Mega_Pich16_Audi_A4
не помня да съм ти даал разрешение да ми говориш
за къф кеч ми прикааш ве дришък
такаа дyма като 'фъргал' в българския език нЕма...гоу бак ту туркиш
ти целия си копи/пейст ..дори и ника ти е такъв
що не се засилиш към джама а?
дамн тард STFU!
уоу...![]()
^.^
Ти не си човек!Първоначално написано от Adriana_Sexy_Bitch_15
15 годишна пикла 3-ки ми прави
![]()
offline forever!
Мене за една тройка няма ли да ме земетеПървоначално написано от princesa_viki
![]()
Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
gtfo
За да получи уважение, човек трябва да има САМОуважение. Приемай го както искаш.Първоначално написано от Adriana_Sexy_Bitch_15
Тия абривиатурки дето ги праскаш ред по ред, взимат да се изтъркат вече лекичко, не усещаш ли?Научи някви нови поне, за да има разнообразие в и без друго затруднения ти изказ.Айде get the fuck out и shut the fuck up, ако обичаш.Разбрахме, че знаеш 2 изречения на чужд език.FUBAR - тая знаеш ли я?Първоначално написано от firesnow
Първоначално написано от Adriana_Sexy_Bitch_15
OWNED !![]()
ЪЪЪъъъ?!??!Първоначално написано от Adriana_Sexy_Bitch_15
мисс затънала до такаа степен че се вързала с даскала си койт най вероятни и е свалял звезди за да може след тва да я праска със сичките му други завоевания дет е свалил по същия начин ама му е омръзнало да ги чука поотделно...или няа толкоз време...та си ги свормира на групички та да му е по лесно...
е сърмъ
кат ти поискам мнението тогаа шми кааш колко изрази/абривиатурки/думички на чужд език знам
изказа ми е затруднен само за идиотите коит им е затруднено да го разбират
с даскали шми хой
тъпа съчма
иска уважение шот била чоек
къф чоек си ти ма
ако съм на ваще на мястото ше се откажа от теб
бахти колко си проста
е такиа кат теб емота стаат!
ся чети бавно
muie мърло
SHUT UP 'n SHUT DOWN!
Неграмотник!Пич, много рап си слушал като малък, преслушал си даже.Първоначално написано от firesnow
И престани да изтезаваш българския език по този начин.Пиши си само на инглиш сленг, поне няма да ти е такава мъка.