.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 108
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от Adriana_Sexy_Bitch_15
    Проблема е, че той е по възрастен от мен и не мога да му се наложа.А и ми преподава. Не в училище, а частни уроци по английски в едно друго даскало.Мисля, че ще дойде края скоро...
    ти си супер тъпа!! и само да те сетя, че ваще не си дават парите,за да чукаш учителя си
    Мерси, че ме сети сестро, чувствам се сетена.Само дето не си доразбрала темата.Ако нямаш нищо смислено да кажеш, що не затихнеш малко, а?
    Извинявам се за грубия тон, обикновено не съм такава, но никой не обича да му говорят по този начин.

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    ами точно това е-не се нерви и не се ядосвай.
    казах го и по-горе.всички тука и посвета сме различни,нормално е да имаме различни мнения,именно за това не трябва да се нападаме така,да се заяждаме или Обиждаме ....
    Пих една чаша сок от киви и сега съм спокойна. Аз просто много мразя да поучават на морал наляво и надясно. Постоянно такива глупости чувам. Какви са тея пикльовци, дето ще ме хокат за гаджето ми, че бил на 47. Майка ми и баща ми нищо не са казали, тея ще ме поучават. С майка ми сме си говорили и тя ме подкрепя напълно. Тя също е имала такива връзки и ме разбира. После вече са се намерили с татко, който е само година по-голям и са се влюбили и сега се обичат. Според мен ако майка ми не е била с много по-големи от нея преди това е нямало как да обикне татко. Така че и аз искам да се науча от моя приятел на чувства и на истинските неща в живота и после вече мога да си намеря някой на моите години.

Град
    Ha MopeTo (sun)
    Цитирай Първоначално написано от HornyBitchTriesHarder
    ами точно това е-не се нерви и не се ядосвай.
    казах го и по-горе.всички тука и посвета сме различни,нормално е да имаме различни мнения,именно за това не трябва да се нападаме така,да се заяждаме или Обиждаме ....
    Пих една чаша сок от киви и сега съм спокойна. Аз просто много мразя да поучават на морал наляво и надясно. Постоянно такива глупости чувам. Какви са тея пикльовци, дето ще ме хокат за гаджето ми, че бил на 47. Майка ми и баща ми нищо не са казали, тея ще ме поучават. С майка ми сме си говорили и тя ме подкрепя напълно. Тя също е имала такива връзки и ме разбира. После вече са се намерили с татко, който е само година по-голям и са се влюбили и сега се обичат. Според мен ако майка ми не е била с много по-големи от нея преди това е нямало как да обикне татко. Така че и аз искам да се науча от моя приятел на чувства и на истинските неща в живота и после вече мога да си намеря някой на моите години.
    е тука вече не знам.даже май нещо съм пропуснала това за приятеля ти колко е голям.но ти си знаеш.
    и аз искам сок
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от Mega_Pich16_Audi_A4
    Ти така за татко ми не говори миличко.. и него ли искаш да го пробваш?

То проблем няма, щот са разведени наще, ама може първо качествен контрол да трябва да направа
    Това едва ли би го понесъл, щото фактически ще съм ти доведена майка

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

ясно, тебе те прежалихме... вижте от хубавата страна момчета, като станем на 47, е такива девойки ше ни требват...

\/ браааво на момичетоооо....
    Do you speak Salsa? .......

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Цитирай Първоначално написано от HornyBitchTriesHarder
    Bla bla bla
    Ти кво зрителни проблеми ли имаш .. шо не открехнеш на другата страница туко виж се осъзнаеш малко ...амин! .... или вече си го напрайла и си сдухала до такаа степен та се прайш че не си го видяла...
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

е тука вече не знам.даже май нещо съм пропуснала това за приятеля ти колко е голям.но ти си знаеш.
    и аз искам сок
    Ще се въздържа, щото много съм спорила по темата и вече съм изморена. Изморявате ме бе хора!!!! Изморявате ме Кво като е на 47? Да не би да има закон някъде писан, че трябва да излизаш с пикльовци

Град
    Ha MopeTo (sun)
    ааааааааааааааааааааааааа аааааааааааа убиите ни с камъни
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Защо все не усещате кои теми са ебавка...

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    ти си престай да е ебавка
    колко трая си жалък та да го направиш тва
    мъка мъка
    ама то и няа как да си сигорен ебавка ли е..не е ли ...няа как да ти пратят видео запис rofl

pS
    HornyBitchTriesHarder STFU GET OWNED!

Цитирай Първоначално написано от firesnow
    мъка мъка
    ама то и няа как да си сигорен ебавка ли е..не е ли ...няа как да ти пратят видео запис rofl

pS
    Стига ги фъргал тиа STFU-то... много кеч си гледал.
    То само на записи не върви, някак не са заслужили всички да се наслаждават... ако искаш нещо, бориш се за това нещо. Ако искаш тройка, бориш се за тройкааааа..

Конкретно за Адриана нз дали се ебава, но съм свидетел на достатъчно подобни неща, които много се доближават.. явно е поредното това.

Мега фен
    Проблема е, че той е по възрастен от мен и не мога да му се наложа.А и ми преподава. Не в училище, а частни уроци по английски в едно друго даскало.Мисля, че ще дойде края скоро...
    ти си супер тъпа!! и само да те сетя, че ваще не си дават парите,за да чукаш учителя си
    Мерси, че ме сети сестро, чувствам се сетена.Само дето не си доразбрала темата.Ако нямаш нищо смислено да кажеш, що не затихнеш малко, а?
    Извинявам се за грубия тон, обикновено не съм такава, но никой не обича да му говорят по този начин.

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от pet_14
    ti ne si u red ....
    Toi e s nai-malko 10 god po golqm ot neq...
    Toi ne e konservativen,a prosto ne izpitva ni6t ok1m teb i te ebe kogat mu padne i kogat mu umr1zne da ti pr1ska dupeto iska o6te edno i taka izbira si i o6te edna,no nqma da mu e priqtno da sa 2ma m1je,6toto na teb 6ti nap1lnqt ko6nicata i moje da ti xapeca pri druqgiq i taka...
    Ti si k***a we 4esno,ei takis momi4enca nai ma nerqt,o6te nemoe si sgotvi ama po4nala da prai svirki i da se ebe nared s1s seki koi i padne,p1lnqt i g1za s.....
    Bahti...nak1de otiva toq svqt..Ako ti si b1de6teto na BG po-dobre da se gr1mna ot sq !
    Аре са не изпитвал нищо към нея... те даскалите са пичове и си обичат учениците.. това е истински учител.

Са ок, някои се увличат и бъркат в кацата с меда... ама можеш ли да ги обвиниш... теее днешните 15 годишни, много може да научи даскала от тях. Само не разбрах, по какво преподава.

Са не разбрах ти Пет_14 момче ли си момиче ли си? Разбрал ли си кво си? Ти знаеш ли къде се намираш? Я си бръкни в пъпа и питай Онзи горе, дали може... щото това е реалността в днешно време.

Или си голям или си дроб.. и го лапаш Големият!

Момичето освен, че си е уредило предмета си го и обича! Ко толко лошо в това не разбирам... не реве, че не е задоволена, а просто за малко разнообразие..

Боже,колко си плиткоумен,не е истина...Стига си използвал лафофе на "Големия" ми земи си седни на косматия задник и помисли малко,ве келеш...Писнало ми е от такиз кат тебе..Недорасляк такъв...

По темата:Ти си мноу шибана курва ве момиче...Земи си седни и ти на задника...и помисли малко...Защо мислиш,че тоя е с тебе?!Щото е шибан педофил и иска само да та шиба...и явно обича и 3ките...То лошо нема да прайш 3ка ама не с някой дет е 10 год по дърт от тебе...Земи и помисли...

п.п сори за това как пиша ама от такиз като оня шопар ми е писнало...

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

мм така си е, истината боли и да те светна, че перфектно съм разбрала темата. прочетох я още веднъж и,да, тъпа си. иначе не знам как си обясняваш собственото си поведение. само не ми казвай ''ние се обиичаме'' , щото вече е изтъркано
    Е тя и лъжата боли, даже повече. От теб искам обаче да обясниш защо пък да не се обичат, защото аз наистина не разбирам.

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    мъка мъка

pS
    То само на записи не върви, някак не са заслужили всички да се наслаждават... ако искаш нещо, бориш се за това нещо. Ако искаш тройка, бориш се за тройкааааа..

Конкретно за Адриана нз дали се ебава, но съм свидетел на достатъчно подобни неща, които много се доближават.. явно е поредното това.
    Eй лайнце аз не се ли разпрайх вчера с теб
    не помня да съм ти даал разрешение да ми говориш
    за къф кеч ми прикааш ве дришък
    такаа дyма като 'фъргал' в българския език нЕма...гоу бак ту туркиш
    ти целия си копи/пейст ..дори и ника ти е такъв
    що не се засилиш към джама а?
    дамн тард STFU!

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    мъка мъка

pS

Eй лайнце аз не се ли разпрайх вчера с теб
    не помня да съм ти даал разрешение да ми говориш
    за къф кеч ми прикааш ве дришък
    такаа дyма като 'фъргал' в българския език нЕма...гоу бак ту туркиш
    ти целия си копи/пейст ..дори и ника ти е такъв
    що не се засилиш към джама а?
    дамн тард STFU!

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    уоу... ^.^

Не разбирам, защо ме обиждате.Все пак това е обществено място и мога да задам въпрос.Има много по-небивали неща в този форум, ако се поразрови човек.Моята история е истинска, а аз просто исках съвет, защото се почувствах объркана.Какво лошо има в секса с повече от един партньори?Всичките, които ме заклеймихте отгоре - опитвали ли сте?Аз съм човек и заслужавам уважение.
    Ти не си човек! 15 годишна пикла 3-ки ми прави
    offline forever!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Не разбирам, защо ме обиждате.Все пак това е обществено място и мога да задам въпрос.Има много по-небивали неща в този форум, ако се поразрови човек.Моята история е истинска, а аз просто исках съвет, защото се почувствах объркана.Какво лошо има в секса с повече от един партньори?Всичките, които ме заклеймихте отгоре - опитвали ли сте?Аз съм човек и заслужавам уважение.
    Ти не си човек! 15 годишна пикла 3-ки ми прави
    Мене за една тройка няма ли да ме земете

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай

gtfo

За да получи уважение, човек трябва да има САМОуважение. Приемай го както искаш.

gtfo
    Тия абривиатурки дето ги праскаш ред по ред, взимат да се изтъркат вече лекичко, не усещаш ли?Научи някви нови поне, за да има разнообразие в и без друго затруднения ти изказ.Айде get the fuck out и shut the fuck up, ако обичаш.Разбрахме, че знаеш 2 изречения на чужд език.FUBAR - тая знаеш ли я?

Мега фен

gtfo
    Тия абривиатурки дето ги праскаш ред по ред, взимат да се изтъркат вече лекичко, не усещаш ли?Научи някви нови поне, за да има разнообразие в и без друго затруднения ти изказ.Айде get the fuck out и shut the fuck up, ако обичаш.Разбрахме, че знаеш 2 изречения на чужд език.FUBAR - тая знаеш ли я?

OWNED !

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..

gtfo
    ЪЪЪъъъ?!??!
    мисс затънала до такаа степен че се вързала с даскала си койт най вероятни и е свалял звезди за да може след тва да я праска със сичките му други завоевания дет е свалил по същия начин ама му е омръзнало да ги чука поотделно...или няа толкоз време...та си ги свормира на групички та да му е по лесно...
    е сърмъ
    кат ти поискам мнението тогаа шми кааш колко изрази/абривиатурки/думички на чужд език знам
    изказа ми е затруднен само за идиотите коит им е затруднено да го разбират
    с даскали шми хой
    тъпа съчма
    иска уважение шот била чоек
    къф чоек си ти ма
    ако съм на ваще на мястото ше се откажа от теб
    бахти колко си проста
    е такиа кат теб емота стаат!
    ся чети бавно
    muie мърло
    SHUT UP 'n SHUT DOWN!

gtfo
    ЪЪЪъъъ?!??!
    мисс затънала до такаа степен че се вързала с даскала си койт най вероятни и е свалял звезди за да може след тва да я праска със сичките му други завоевания дет е свалил по същия начин ама му е омръзнало да ги чука поотделно...или няа толкоз време...та си ги свормира на групички та да му е по лесно...
    е сърмъ
    кат ти поискам мнението тогаа шми кааш колко изрази/абривиатурки/думички на чужд език знам
    изказа ми е затруднен само за идиотите коит им е затруднено да го разбират
    с даскали шми хой
    тъпа съчма
    иска уважение шот била чоек
    къф чоек си ти ма
    ако съм на ваще на мястото ше се откажа от теб
    бахти колко си проста
    е такиа кат теб емота стаат!
    ся чети бавно
    muie мърло
    SHUT UP 'n SHUT DOWN!
    Неграмотник!Пич, много рап си слушал като малък, преслушал си даже.
    И престани да изтезаваш българския език по този начин.Пиши си само на инглиш сленг, поне няма да ти е такава мъка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си