- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля помогнете ми
Първоначално написано от Adriana_Sexy_Bitch_15
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Проблем с превода ли имаш?!
С тОва ли ще се мъчиш да ме затапваш?!
Далеч по-грамотен съм от теб и моГа да ти го докажа!
Не слушам рап!
Не съм и слушал!
И с даскали не съм спал!
Малък бях на твоЯта възраст!
Единственото нещо,което изтезавам е групата от мозъчни клетки,които изпълняВат единствената функция - като ти каЖат да духаш => да го правиш!
Единствената мъка,която виждам наоколо си ти!
Не моГа да разбера ЗАщо след като толкоВа хора ти каЗВат,че си тъпа все още се смяташ за НЕЩО?!??!?! ЗАщотO в моите очи си общо всичкo / ин инглиш сленг / ZERO!
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Малииии, да ти кажа и със субтитри ще си труден за разбиране и не е в мен проблема.Фройд е по-лесен за четене от теб.Първоначално написано от firesnow
Е туй там горе мила му викаме чист български език.Първоначално написано от Adriana_Sexy_Bitch_15
В по-прав текст не моа да ти искажа мнението си за теб.
Щом не го схващаш и Фройд не мой ти помогне.
И да...проблема е във вашия телевизор...и с мимики и жестове да се мъча да ти говоря се съмняам че ш' ме разбереш...
Важното е на село и в околията да те разбират, за мен не се притеснявай.На който си му интересен, "мой тъ" разбере веднага, особено, ако е от твоята диалектна група.Първоначално написано от firesnow
![]()
Прекалено много внимание ти отделих.Мислех, че това е форум, където можеш да намериш, ако не решение на проблемите си, то поне добронамерено мнение, но явно съм се излъгала.
OMFG някои хора просто не знаят кога да млъкнат....Първоначално написано от Adriana_Sexy_Bitch_15
![]()
![]()
Добронамерено мнение търсила
Да те лъжим ли искаш?!
Брао! супер прайш! Ако имах вагина и аз щях да я пускам на 'секи даскал...
Е ти и решение.......купи си вибратор...а ако наистина толкова обичаш 3ки си купи два!
gg no re!
!THREAD CLOSED!
Първоначално написано от firesnow
За да разсея явно създалото се недуразумение, "даскалтът" не е някой дърт книжен плъх, а е супер секси пич на 35 години.Пак ни е голяма разликата, но поне не е старец.Тука една ходеше с някакъв на 47.
А ти ме кефиш все повече с тия лафчета.Много щеше да си актуален в зората на хип-хопа през 70те.
Олелелее,неее...От тебе почнах да се отчайвам...ОЩЕ ПОВЕЧЕ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Значи ти си на 15 а тои е на 35 тва са 20 години ве мамка му....И ми казваш че та "обичал" 0.o WTF?! Човек на 35 години мисли за семейство,а не за малки момиченца,като тебе...Обича не тебе,обича...оназ ти работа,а най-обича и да ти се подиграва,без ти да го разбираш....Имам 1 въпрос към теб...Ако ся майка ти ти каже че ходи с 15 годишен младеж,как ще реагираш!?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
35 - 15 = 20
Той мой ти е баща ве!
Не се боря за актуалност тъй като не се намирам в hollywood и не смятам че тва да насичам тъпи малки дрисли из форумите ще ме направи известен...ако за теб актуалността е в тва да разпраяш / я верни я не / историйки ...за мен не е!
е такиа кат теб моа ги намеря на всеки купон киснещи в ъгъла свити на 2о ...ама тук сте мн устати сичките
и почти толкова тъпи
на твое място бих млъкнал до де е зората ми шот кат стигне залеза ще се чудиш за кво си се заяла с мен ... ше се залижен на една страна ше изпразниш на майка си грима и ше заприличаш на ония жалки подовия на човешки същества дет плачат дори и като им цапнеш средняка в очите
уи кал дем емос
КАПИШ??!?
Курво 'а'ре млъкни 'щото не си интересна на никой! Такива морално пропаднали на 200км под земната повърхност с лопата да ги ринеш, боклуци и отпадъци сте откъдето и да ви погледне човек!!!![]()
![]()
true that!Първоначално написано от L0LiPoP
Не знам, никога не съм се озовавала в ъгъла, а съм била на много купони.Явно злобата ти оттам идва - от много време прекарано в ъгъла.Лузър.Лепни си едно главно "L" на челото.Първоначално написано от firesnow
+1.. и firesnow всичките ти коментари напрао къртят.. бр бр =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от firesnow
Ти мацка наистина не си знаеш интереса. Аз кажи речи съм единствената дето те подкрепи и ти така ми се нахвърляш. Кво като е на 35 а моя на 47. Няма голяма разлика. И двете сме с мъже, които кажи речи могат да са ни бащи. Мислех съвсем сериозно да ти отговоря по въпроса и дори говорих днес с малчо (не ми се смейте, така му викам, кво като е доста по-възрастен от мен, аз смятам че е секси това обръщениеПървоначално написано от Adriana_Sexy_Bitch_15
) И той отначало се изненада, но после каза че няма нищо лошо както смятам и аз. И дори имаше идеи как да подходиш с твоя и как би било по-удачно. Наистина като зрял човек се отнесе и беше много сладък. Но ти наистина ме разочарова. Вече имам чувството че на тоя свят никой не ме разбира
Всички ми се смеят и не виждат колко съм щастлива. Всички ме мразят. Нека ви задам въпрос и ми отговоере честно. По-добре щастлива с 47 годишен, отколкото нещастна с 18 годишен?
![]()
Това "щастие" е краткотрайно!!! Сега не може да го осъзнаете, но в последствие ще разберете! Много мои приятелки са се захващали с чичковци колко бащите си и нищо смислено или дълготрайно НЕ може да се получи!!! Просто си губите времето!!!![]()
Mного жалко за вас хора, много сте черногледи.Хорни, извинявай, не исках така да прозвучи.Напълно те разбирам.Просто исках да подчертая, че не съм нито първата, нищо последната, на която сеслучва нещо подобно и просто се надявах на разбиране.Жалко, че кварталния брат с език, който пори вятъра, не ме разбира.
По-добре и двамата зад решетките,а вие двете уличници-на магистралата поне някой лев да изкарате![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Първоначално написано от SkiT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аааааа напрао ма уби
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
според мен тоя е егоистичен,безнадежден случай. имам опит с егоистите, затова по-добре го остави той сам да сложи края,за да съжалява после повече. ако нещо се обърка и почне да не ти изнася вече неговата консервативност, просто ти сложи края.
успех миличкаи кажи как вървят нещата
няма любов
Аве сложете му белезниците на тоя неудачен педофилски чеп![]()
Днес съм добра и прощавам, иначе не знам кво щеше да ти се случи след тея думи. Все пак не ме учи на морал след като ти самата правиш такива оргии. Сумарно всички във вашия акт са сигурно два пъти повече от нашите години общо с малчоПървоначално написано от Adriana_Sexy_Bitch_15
![]()
Я си пусни Group Home и да не се чуваме известно време.Първоначално написано от SkiT
Първоначално написано от bebe7o
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Мен незнам чуваш ли ме,аз теб не съм те чувал...чел съм те,а като гледам си доста добре препрочетена брошура за педофили...стихия си..ахах...бясна...Първоначално написано от Adriana_Sexy_Bitch_15
...първо си опрай дупките и кръпките..погледни се мязаш ли още на нещо,напудри се набий си чепа на приятеля ти пенсионер и се фърли от някъде ...с повече късмет може да отървеш и него от мъките зад решетките ахах
![]()