.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 108 от общо 108

Re: Моля помогнете ми

Цитирай Първоначално написано от Adriana_Sexy_Bitch_15
    Здравейте, искам да ви помоля за съвет.Приятеля ми е много ревнив и понеже нашата връзка е малко странна.Сега да не се стреснете - обичаме да правим секс с други двойки от училише или просто тройки с момичета, които обикновено той избира.Чувствам се ужасно подтисната, защото той е много консервативен в това отношение и не иска да пробваме с момче.А не е честно, само той да ни ги избира партньорите.Даже момичетата не ми позволява да избера.Дори за мнението ми не ме пита.Вие на мое място как бихте постъпили?Вече не знам дали това е същия човек, в който се влюбих.Много зле се чувствам и усещам, че идва края.Мисля, че и той усеща и само ме пита, но е непреклонен.Той трябвало да избира.Той има много добър вкус, не се оплаквам (освен онзи път, когато искаше да пробваме с една дебелана - беше мнооо гадно, но се примирих от любов).Започвам да се отчайвам.Какво ще ме посъветвате, как да го накарам да се отвори малко към нови предложения?
    nqmam mnenie po vaprosa ,no bih kazala ,4e az sam o6te po koncervativna ot nego i ot teb o6te pove4e nikoga nebih pravila troika s moeto gadje nebih go delqla s koqto i da e kakto neiskam i toi da me deli s dryg
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Мега фен
    Стига сте хранили момичето...
    За автора:
    Прави каквото искаш,но с някой на твоята възраст.
    Аре close да не натискам вълшебното копче "Make me All'mighty" и да почвам раздаването на банове

Re: Моля помогнете ми

Цитирай Първоначално написано от bebeT00
    ...nikoga nebih pravila troika s moeto gadje nebih go delqla s koqto i da e kakto neiskam i toi da me deli s dryg
    +1

Adriana_Sexy_Bitch_15 ти направо ме обиваш с тези коментари не ти ли стана поне малко неудобно щот мисля че много се изложи

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    So True!
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Adriana_Sexy_Bitch_15 и ся накрая как се чустваш като обичаш педофил които мисли само как да та ебне намери си момче на твоита възраст малко да те постегне щот с тази оста някои ден няма да моиш да излезеш от увас

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от KRSs
    Adriana_Sexy_Bitch_15 и ся накрая как се чустваш като обичаш педофил които мисли само как да та ебне намери си момче на твоита възраст малко да те постегне щот с тази оста някои ден няма да моиш да излезеш от увас
    Урок по български език...Колко грешки намирате в мнението на иначе този толкова интелигентен младеж?
    Аз намерих 5 като не броя "моиш" и "Щот" все пак е от село човека, а те там така говорят.

Град
    Neverland
    заебавай го...баси секс маниака...и при това извратен..
    Smile! It's the second best thing you can do with your lips

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си