Цитирай Първоначално написано от Adriana_Sexy_Bitch_15
Здравейте, искам да ви помоля за съвет.Приятеля ми е много ревнив и понеже нашата връзка е малко странна.Сега да не се стреснете - обичаме да правим секс с други двойки от училише или просто тройки с момичета, които обикновено той избира.Чувствам се ужасно подтисната, защото той е много консервативен в това отношение и не иска да пробваме с момче.А не е честно, само той да ни ги избира партньорите.Даже момичетата не ми позволява да избера.Дори за мнението ми не ме пита.Вие на мое място как бихте постъпили?Вече не знам дали това е същия човек, в който се влюбих.Много зле се чувствам и усещам, че идва края.Мисля, че и той усеща и само ме пита, но е непреклонен.Той трябвало да избира.Той има много добър вкус, не се оплаквам (освен онзи път, когато искаше да пробваме с една дебелана - беше мнооо гадно, но се примирих от любов).Започвам да се отчайвам.Какво ще ме посъветвате, как да го накарам да се отвори малко към нови предложения?
nqmam mnenie po vaprosa ,no bih kazala ,4e az sam o6te po koncervativna ot nego i ot teb o6te pove4e nikoga nebih pravila troika s moeto gadje nebih go delqla s koqto i da e kakto neiskam i toi da me deli s dryg