- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля помогнете ми
Здравейте, искам да ви помоля за съвет.Приятеля ми е много ревнив и понеже нашата връзка е малко странна.Сега да не се стреснете - обичаме да правим секс с други двойки от училише или просто тройки с момичета, които обикновено той избира.Чувствам се ужасно подтисната, защото той е много консервативен в това отношение и не иска да пробваме с момче.А не е честно, само той да ни ги избира партньорите.Даже момичетата не ми позволява да избера.Дори за мнението ми не ме пита.Вие на мое място как бихте постъпили?Вече не знам дали това е същия човек, в който се влюбих.Много зле се чувствам и усещам, че идва края.Мисля, че и той усеща и само ме пита, но е непреклонен.Той трябвало да избира.Той има много добър вкус, не се оплаквам (освен онзи път, когато искаше да пробваме с една дебелана - беше мнооо гадно, но се примирих от любов).Започвам да се отчайвам.Какво ще ме посъветвате, как да го накарам да се отвори малко към нови предложения?
v u4ili6te kazva6 gi namirate tez...zna4i i vie u4ite abe ne vi li e malko rani4ko za takiva ne6ta
az 6e te posuvetvam da si zadne6 na zadnika (koito ne se sumnqvam 4e ve4e e izturbu6en ot sex) i da mirq6e6 malko
![]()
Ский кво стаа в тая държаа...навършат възраст равна на 2цифрено число и се бодват с някой/някоя/няколко....жалка гледка...НАМЕРЕТЕ СИ ХОБИ БЕ!Първоначално написано от x3eme
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Mili4ka pogovori s nego za6toto ne vqrvam da e 4ak tolkova konsevativen 6tom si pravite 4esto troiki s van6ni lica. Na teb moje da ti se vijda normalno no ne vsi4ki go pravqt.
a otnosno temata: ako use6te6 4e tova e kraq, dori i ti da vzima6 re6eniata s kogo o6te 6te pravite sex, nqma da ima golqma razlika.
Голям размер на картинката! /machoka/
skii vika...vub6te ne iskam da gi gledam takivaПървоначално написано от firesnow
basi verno si nameri hobi
![]()
Щеш...не щеш ше ги глеаш...е тия сичките мърлички с къси полички голи пъпчета и Mass грим въртящи дупета в сички посоки на планетата земя...дори и напред-назад OMG!... са саде такиа - обработени по N пъти не получаали нит веднъж свястна обработка тъй като са саде пияни или на 2о ооо линии ... то тъй фешАн.Първоначално написано от x3eme
GTFO U ****ING NAPZ!
kato 4eta kvi ne6ta pi6e6 (koito sa si taka) se 4udq na kade otiva svetaПървоначално написано от firesnow
![]()
Не разбирам, защо ме обиждате.Все пак това е обществено място и мога да задам въпрос.Има много по-небивали неща в този форум, ако се поразрови човек.Моята история е истинска, а аз просто исках съвет, защото се почувствах объркана.Какво лошо има в секса с повече от един партньори?Всичките, които ме заклеймихте отгоре - опитвали ли сте?Аз съм човек и заслужавам уважение.
huu de ama po nicka ti gledam si na 15 godini,da vodi6 takuv polov jivot ako moje da go nare4em taka,normalno li eПървоначално написано от Adriana_Sexy_Bitch_15
![]()
изродщина...![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
права си де..просто за нас е нещо ненормалноиначе говори си приятеля си и му кажи че ти искаш да избираш партньорите и да се редувате..щом ти доставя удоволствие си го правете
![]()
Колкото е обществено тва място толкоз и ти си обществена явно та да се връзваш със сякви от кол и въже....не съм прайл топ 1о на ' небивалите неша ' що чета тука ама твойто е бая нагоре в класацията.....и лошо няа..ако си навършила 20 годишна възраст...Първоначално написано от Adriana_Sexy_Bitch_15
та ако и тва не разбра щи го обясня по-simple... почни да мислиш
ииии btw... направи си тест за венерически болести![]()
Проблема е, че той е по възрастен от мен и не мога да му се наложа.А и ми преподава. Не в училище, а частни уроци по английски в едно друго даскало.Мисля, че ще дойде края скоро...
уоу .. че и възрастенмацка добре ли си бе
![]()
ЪЪъм! нека оточним..
обичаме да правим секс с други двойки от училише или просто тройки с момичета, които обикновено той избира.
той е много консервативен в това отношение и не иска да пробваме с момче.
Проблема е, че той е по възрастен от мен
А и ми преподава.
![]()
![]()
![]()
![]()
И си на 15?! Ти кво май си яко тъпа а? Ся ако се исцепиш че и ваще знаят ...голям шамар.
Aбе пич, къв си ти да определяш общественото мнение и стандарти бе!Първоначално написано от firesnow
таа може, онаа може...
мене са ми духали и 20 и 15 годишни, шо мислиш че 20 годишните се предтавят по-добре незнам, ама явно си нямаш и идея
"целувай ме, лижи ме.. не получавам оргазъм"
Е ко съм ти виновен, че не можеш да се чекнеш както трябва?
Една жена не може ли да се чекне и на 40 да стане, пак за нищо не става... и тогава идва краят!
А за Адриана:
Аз съм с теб, мацка, това не е първият случай, не ме и изненадва.. при нас няма такава практика някоя да "ходи" с учител.. някоя ръчичка, некоя свирчица за по-висока оценка, ма такова като твоето не..
абе важното е да го обичаш! явно го обичаш, обичаш и друго да правиш
важното е да си имаш хоби и да ти се отдава, а ти явно си си го намерила
ти ще прогресираш, мой!
Ae, peace, bro!
ti ne si u red ....
Toi e s nai-malko 10 god po golqm ot neq...
Toi ne e konservativen,a prosto ne izpitva ni6t ok1m teb i te ebe kogat mu padne i kogat mu umr1zne da ti pr1ska dupeto iska o6te edno i taka izbira si i o6te edna,no nqma da mu e priqtno da sa 2ma m1je,6toto na teb 6ti nap1lnqt ko6nicata i moje da ti xapeca pri druqgiq i taka...
Ti si kurva we 4esno,ei takis momi4enca nai ma nerqt,o6te nemoe si sgotvi ama po4nala da prai svirki i da se ebe nared s1s seki koi i padne,p1lnqt i g1za s.....
Bahti...nak1de otiva toq svqt..Ako ti si b1de6teto na BG po-dobre da se gr1mna ot sq !
-.-` ?!?!??! ти кво май искаш да изкажеш мнение а?Първоначално написано от Mega_Pich16_Audi_A4
аз не определем стандартите та да ми ги блещиш тия...
и кво стандартно виждаш в тва 15 годишна дрисла да хой с учителя си..да праят 3ки с други от даскалото ииии етц
ти кво да разсъждааш можеш ли
а да мислиш
МИ ДАВАЙ!
е аман вече ти сигорно си съшия навършил 18 годишна възраст обитак дет забива куцо/сакато/зъбато само и само да задоволи сексуа;ните си подребности...бас ловя че хойш с някоя малотна...
иам съвет и за теб
върни се в жалката си дупка от която туко що изпълзя STFU и си купи надоваема кукла...
Първоначално написано от firesnow
![]()
![]()
firesnow ubi me s tova
![]()
podkrepqm te
Аре са не изпитвал нищо към нея... те даскалите са пичове и си обичат учениците.. това е истински учител.Първоначално написано от pet_14
Са ок, някои се увличат и бъркат в кацата с меда... ама можеш ли да ги обвиниш... теее днешните 15 годишни, много може да научи даскала от тях. Само не разбрах, по какво преподава.
Са не разбрах ти Пет_14 момче ли си момиче ли си? Разбрал ли си кво си? Ти знаеш ли къде се намираш? Я си бръкни в пъпа и питай Онзи горе, дали може... щото това е реалността в днешно време.
Или си голям или си дроб.. и го лапаш Големият!
Момичето освен, че си е уредило предмета си го и обича! Ко толко лошо в това не разбирам... не реве, че не е задоволена, а просто за малко разнообразие..
И аз искам тройкааааа.Несправедлив свят тц тц![]()