Цитирай Първоначално написано от firesnow
Цитирай Първоначално написано от Adriana_Sexy_Bitch_15
Не разбирам, защо ме обиждате.Все пак това е обществено място и мога да задам въпрос.Има много по-небивали неща в този форум, ако се поразрови човек.Моята история е истинска, а аз просто исках съвет, защото се почувствах объркана.Какво лошо има в секса с повече от един партньори?Всичките, които ме заклеймихте отгоре - опитвали ли сте?Аз съм човек и заслужавам уважение.
Колкото е обществено тва място толкоз и ти си обществена явно та да се връзваш със сякви от кол и въже....не съм прайл топ 1о на ' небивалите неша ' що чета тука ама твойто е бая нагоре в класацията.....и лошо няа..ако си навършила 20 годишна възраст...

та ако и тва не разбра щи го обясня по-simple... почни да мислиш

ииии btw... направи си тест за венерически болести
Aбе пич, къв си ти да определяш общественото мнение и стандарти бе!

таа може, онаа може...

мене са ми духали и 20 и 15 годишни, шо мислиш че 20 годишните се предтавят по-добре незнам, ама явно си нямаш и идея

"целувай ме, лижи ме.. не получавам оргазъм"

Е ко съм ти виновен, че не можеш да се чекнеш както трябва?

Една жена не може ли да се чекне и на 40 да стане, пак за нищо не става... и тогава идва краят!

А за Адриана:

Аз съм с теб, мацка, това не е първият случай, не ме и изненадва.. при нас няма такава практика някоя да "ходи" с учител.. някоя ръчичка, некоя свирчица за по-висока оценка, ма такова като твоето не..

абе важното е да го обичаш! явно го обичаш, обичаш и друго да правиш

важното е да си имаш хоби и да ти се отдава, а ти явно си си го намерила

ти ще прогресираш, мой!

Ae, peace, bro!