- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- с кое започнахте?
въпроса ми е и към момчетата и към момичетата
с кое започнахте със орален секс или с вагинален секс
питам шот гледам бая са почнали със `свирка` та ми стана интересно![]()
вагинален и после орален![]()
Ем аз първия път първо поработих с езика после вече бях готов за подвизи и направо атакувах...Пък и тя май не беше много навита за орален![]()
бай дъ уей и аз четох че повечето тийнове почвали с орален секс,и аз съм останала със същото впечатление![]()
i az purviq put naprao na vaginalen puk taka mi se iska6e da probvam purvo oralniq 6ot ne za drugo ama mi se struva6e qko,posle ve4e kato opitah i tova..i ve4eeeee![]()
oralen sigurno za tova go haresvam tolkova
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Aз лично почнах с оралният, сигурно за лизане ще става въпрос, в моя случай.Първоначално написано от x3eme
Значи, ако си дупе, ама не си толко егоист та да го нахакаш в смокинята от засилка... ше клекнеш, баце, ше подушиш, както куче души кучката, ще удариш един език.. така лекичко, да провериш терена.. вкусовите качества.
Ако е мита- супер! Взима се като бонус!
Ако не е мита, след 10-тото близване езикът претръпва и не се осеща после, само важно е да не дишаш през носа, че обонянието не се притъпява толко лесно колкото вкуса..
Целата таа процедура е много важна, да си маркираш територията, да покажеш, че това си е твое и да подскажеш, че ще следва и друго..
Очакването е важно... да го очаква това, което си проси..
Както лисицата от Малкият принц е чакала своя копелдак всеки път по едно и също време и така е могла да тръпне до следващият път и е могла да си приготви сърцето..
Се'се?
Срам ме е да си призная направо! Беше в колаПървоначално написано от x3eme
![]()
свирка![]()
![]()
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
ne vijdam ni6to sramno 4e e bilo sus svurkatemata malko tupi4ka ama ne se setih drugo
![]()
az p1rviq p1t oralen.... nz 6to no prosto taka se polu4i....
То май само аз се откроявам от булшинството![]()
ne ne samo ti i az se otkroqvamПървоначално написано от Чичко_Полицай
to pa silanata hvalba
![]()
с ораленн ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
дис уанПървоначално написано от x3eme
![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
вагинален..не съм правила свирки все още
Боли! Сърцето ранено кърви и не спира.
Тебе търси, но не те намира!
Пено-вагинален секс не съм правила... Още си карам на орален.Първа аз започнах да правя френска на приятеля ми, после и той се престраши.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Направи го! Мъжката сперма не е толкова вкусна, обаче съдържа само 9-10 калории. В същото време е много хранителна, помага за поддържането на фигурата и придава еластичност на женската кожа. Трябва да си сигурна, че гаджето ти всъщност мисли за теб, а не за себе си. Оралният секс е изключително болезнен за мъжа. Така ти доказва, че те обича. Най-добрият начин да му се отблагодарите за това е да му купиш подарък и да му направиш обядПървоначално написано от Luda_Na_Max
![]()
вагиналин
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Първо орален и веднага след това вагинален.В смисъл, че нещата бяха последователни.
орален
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първоначално написано от Mega_Pich16_Audi_A4
![]()
![]()
Сори ама не издържах
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !