.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Матура- измами

Интересно ми е по време на матурата имаше ли някакви измами или нередности при вас- свързани с квесторите, с подксазване или затваряне на очите на квесторите?
    При мен и в моето училище мина гладко. Някои се похвалиха, че са могли да препишат от други и че ще имат само две грешки на теста. В една от стаите една квесторка заспала и един от учениците почнал да си свирка, за да я събуди При вас как беше?

ГПЧЕ Ромен Ролан- Стара Загора

Тея от мойто даскало ,които бяха казаха ,че са си преписали като пичове ,а също така и ,че са си говорили през цялото време :]]
    Ама разбираемо е все пак са първите матури (задължителни) +това казаха ,че няма да е толко строг контрола и ,че ще ги оставят да преписват :]

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ам ние провеждахме цели дискусии...е,едната квесторка от време на време правеше забележки,ама през повечето време даже ни помагаха.

hottie
    Guest
    Късметлии сте, защото сте първите и напочно са улеснили матурите и контрола като цяло.(Казвам го защото го знам!).
    Следващите години ще е много по-трудно.Докато свикнат учениците с идеята за матура и бъдат подготвени.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    И ние си говорехме постоянно. Квесторките се правеха, че не чуват и не виждат Надявам се и утре да е така щото с тая Философия дето съм избрала не знам как ше вържа 3
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

На нас..ни подсказваха грешно

Едната я питаме за противоположното на "добродетел" , и тя каза да пишем.. "недобродетел"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си