.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: ПСИХОЗА

ПСИХОЗА

здравейте хора...как сте ,добре ли сте .защото за не луда съм и съм луда още от съвсем мъничка.винаги съм проклинала рождението си.....живота ми се струва толкова тъжен и безсмислен.......чудя се как другите хора продължават напред...чувствам се слаба и имам чувството , че всяка трудност би могла да ме препъне........

Ти си тъпа
    Memento moriendum esse!

A za6to?Ima li nqkakva pri4ina poradi koqto da se 4uvstva6 taka?Jivota e hubav...ne e tolkova lo6....makar 4e v momenta imam seriozen problem go kazvam....moje bi za6toto i predi sum go izjivqvala ...Suberi sili,ima hora koito te obi4at,spodelqi s tqh kakvo te trevoji,te 6te ti davat suveti,tova mnogo pomaga!Uspeh,ne se ot4aivai!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))
    В света няма място за такива като тебе.....

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    И на такива като теб не им е лесно. Имаш нужда от помощ, няма да е зле да се консултираш с някого, психиатър може би?

На колко си?

Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    И на такива като теб не им е лесно. Имаш нужда от помощ, няма да е зле да се консултираш с някого, психиатър може би?

На колко си?
    на 14г.

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Ти си тъпа
    ААА ТИ СИ ОЩЕ ПО-ТЪПА И НАЙ-ЛОШОТО Е ЧЕ СИ ПРОЛИЧА...

Stiga ste sudili momi4eto be ,ne znaete kakvo mu e za da kazvate 4e nqma mqsto za neq !!!Vie ne ste li izpadali v podobni sustoqniq e 6te izpadnete nqkoi den!!!
    otnosno temata na 14 si ima6 o6te mnogo ne6ta da izjivee6,sega perioda na vuzrastta ti e takuv,v puberteta ne e lesno...Tova e nai-trudnata vuzrast,taka 4e budi silna i ne se predavai!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Jamaica
    опитай се да си разнообразиш ежедневието (разбъркай го ) направи си нещата по интересни.контактуваи повече .осмисляй казаното от другите.всушай се в тях .РЕСПЕКТИРАЙ.

И ЗНАЙ ЧЕ ВИНАГИ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРИЯТЕЛИ ЗАБИВАТ НОЖА В ГЪРБА
    Don't let them fool ya,

Or even try to school ya!

We've got a mind of our own,

So go to hell if what you're thinking is not right!

Love would never leave us alone,

Да си чувала за ЕмО ?

Re: ПСИХОЗА

Цитирай Първоначално написано от death_alive
    ...чувствам се слаба и имам чувството , че всяка трудност би могла да ме препъне........
    Радвай се, че не се чувстваш дебела. Седни, хапни малко понички,щом не искаш да се чувстваш слаба. И си гледай в краката за да не се препъваш.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Още едно емо... гг
    The Spark

Голям фен
    Миличка, едва ли ще получиш съвети от тези тук. Мога страшно много неща да ти напиша, обаче едва ли ще има някакъв смисъл. Пък и нито аз, нито някой друг можем да ти помогнем, ако не си помогнеш сама и не откриеш смисъл за себе си.
    ПП Мисля, че коментари от сорта- Oще едно емо, вече не са никак оригинални. Така че, можете спокойно да си ги задържите за себе си.
    Don't worry, be happy!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    промени това, което можеш, не се тормози за това, което не можеш.потърси красивото в живота.
    хъхъ..

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    спри да друсаш...не е полезно

Абе , вие за психолози чували ли сте?

И не , не ви хипнотизират и не ви карат да се правите на маймуна, като ви бият инжекции. Това са психиатрите ^^

Пубертет и емо в едно.

Няма начин,скъпа,това е живота.От теб зависи дали ще избереш да си решаваш проблемите или да плачкаш безрезултатно.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Град
    паралелно
    Ставай, престани да висиш вкъщи, излез навън и престани да се самосъжаляваш! Писнало ми е от такива същества!!! Кога смяташ да живееш истински? Животът не е само радост, но животът не е и само тъга! От теб зависи кое ще преобладава!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си