.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Мега фен Аватара на Niakoitam

Как ще реагирате?

Как ще реагирате ако някой човек,с който отдавна сте загубили връзка ви потърси и иска да се срещне с вас?

Град
    Варна
    ще се изненадам страшно много.. но и ще се зарадвам .. а на мен взе напослдък мн често да ми се случва .. питам ги как така са се сетили за мен .. хах

Град
    Ha MopeTo (sun)
    ще ми стане добре,хубаво,приятно
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
    Ще си помисля, че му трябвам за някаква услуга и ще му откажа. Все пак не виждам друг повод човек, с когото сме загубили връзка да се сети внезапно за мен и да ме потърси за нещо друго, освен за услуга.
    Приятелство и още нещо...или не,поводи,страхове,обстоят лства,емоции,минало,препия тсвия,тайни и други.
    Незнам дали разбра какво имам предвид.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Ще се зарадвам
    Освен ако не сме прекъснали връзките си по някаква неприятна причина(пр.-->скарване)
    Иначе аз предпочитам да правя всичко възможно за да не губя връзка с близките си и ако нямам др възможност прибягвам до смс и мейл, с единствената мисъл да разбера как са и да знаят че мисля за тях

Цитирай Първоначално написано от natalitoo
    ще се изненадам страшно много.. но и ще се зарадвам .. а на мен взе напослдък мн често да ми се случва .. питам ги как така са се сетили за мен .. хах
    +1

Град
    In Devil's Castle
    мисля,че ще се зарадвам,но само в случай,че човекът сам е спрял да си пише с мен....сега ще си мисля,че иска пак да сме приятели
    someone else...

mi zavisi ako sme se razdelili s dobro shte mi stane mnogo priqtno i s udovoldtvie shte izlqza s nego,ma ako ne sme se razdelili po jivo po zdravo shte mu kaja 4e ni6to ne jelaq pove4e ot nego i tolkova.
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Зависи по какъв повод връзката е прекъсната и дали изненадата е приятна или не. Абе във всеки случай, ако си на кеф можеш да се срещнеш с него и току виж нещата са се оправили. Ако ти е стар приятел-ще си прекарате добре и ще си разкажете разни новини за живота ви,пък ако с времето сте си станали неприятни и даже врагове-евентуално може да се сети да се извини.
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

На скоро ми се случи с двама в един и същи ден, а те дори не се познават. Помислих си, че и двамата много са загорели ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

:)

ще се зарадвам много .. естествено все пак зависи и кой те търси и по какъв случай
    Never give up...Never...
    Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)

и на мен ми се случва напоследък..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Велико Търново
    zavisi ot 4uvstvata mi kam tozi 4ovek.
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Зависи в какво настроение съм

Еми случвало ми се е.. Понякога оставам изненадана.. друг път- не! Но и в двата случая се радвам, че човекът в крайна сметка не ме е забравил.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

зависи кой е човека..
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Ще го питам по какъв повод...винаги има и никога не е "просто ми липсваше..."

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Е зависи от причината, поради която сме прекъснали взаимоотношенията си... но ако няма такава, най-вероятно ще се зарадвам, че някой се е сетил за мен

Град
    Израел
    аз тъй като те гледам на ава,се чудя как са те забравили

Цитирай Първоначално написано от Grozen1010
    Аз пък съм сигурен, че тебе те помнят като скапаняка на класа тъй като ти гледам коментарите...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Израел
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от Grozen1010
    Аз пък съм сигурен, че тебе те помнят като скапаняка на класа тъй като ти гледам коментарите...
    ...нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си