- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как ще реагирате?
Как ще реагирате ако някой човек,с който отдавна сте загубили връзка ви потърси и иска да се срещне с вас?![]()
ще се изненадам страшно много.. но и ще се зарадвам .. а на мен взе напослдък мн често да ми се случва .. питам ги как така са се сетили за мен .. хах
ще ми стане добре,хубаво,приятно![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Приятелство и още нещо...или не,поводи,страхове,обстоят лства,емоции,минало,препия тсвия,тайни и други.Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
Незнам дали разбра какво имам предвид.![]()
Ще се зарадвам
Освен ако не сме прекъснали връзките си по някаква неприятна причина(пр.-->скарване)
Иначе аз предпочитам да правя всичко възможно за да не губя връзка с близките си и ако нямам др възможност прибягвам до смс и мейл, с единствената мисъл да разбера как са и да знаят че мисля за тях![]()
мисля,че ще се зарадвам,но само в случай,че човекът сам е спрял да си пише с мен....сега ще си мисля,че иска пак да сме приятели![]()
someone else...
mi zavisi ako sme se razdelili s dobro shte mi stane mnogo priqtno i s udovoldtvie shte izlqza s nego,ma ako ne sme se razdelili po jivo po zdravo shte mu kaja 4e ni6to ne jelaq pove4e ot nego i tolkova.![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Зависи по какъв повод връзката е прекъсната и дали изненадата е приятна или не. Абе във всеки случай, ако си на кеф можеш да се срещнеш с него и току виж нещата са се оправили. Ако ти е стар приятел-ще си прекарате добре и ще си разкажете разни новини за живота ви,пък ако с времето сте си станали неприятни и даже врагове-евентуално може да се сети да се извини.
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
На скоро ми се случи с двама в един и същи ден, а те дори не се познават.Помислих си, че и двамата много са загорели ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ще се зарадвам много .. естествено все пак зависи и кой те търси и по какъв случай![]()
Never give up...Never...
Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...
Първоначално написано от natalitoo
и на мен ми се случва напоследък..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
zavisi ot 4uvstvata mi kam tozi 4ovek.
Руса кукличка
зависи кой е човека..
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ще го питам по какъв повод...винаги има и никога не е "просто ми липсваше..."
Е зависи от причината, поради която сме прекъснали взаимоотношенията си... но ако няма такава, най-вероятно ще се зарадвам, че някой се е сетил за мен![]()
аз тъй като те гледам на ава,се чудя как са те забравилиПървоначално написано от natalitoo
Аз пък съм сигурен, че тебе те помнят като скапаняка на класа тъй като ти гледам коментарите...Първоначално написано от Grozen1010