- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момче с атероми..
Въпрос към момичетата.
Бихте ли правили секс с момче което има атероми ?
За неразбралите, атеромите са малки бели неща по ръбчето на прехода между главичката и тялото на пениса .Те са вид кожна мазнини във формата на малки белезникави израстъчета.Повечето тинейджери ги имат, след време е възможно да изчезнат.Те са много безобидни безврени и не се предават по полов път.
potarsi iz foruma ve4e ima takava tema
I don't make love,Baby we make magic....
мяркал съм гиПървоначално написано от glymo14
ВЕЧЕ НЕ кекекеке
от точното обяснение което даде не виждам що момиче би се отказала заради тях
тва да не е някъв вид риторичен въпрос?!
или ти не би правила секс с момче което има атеро...бла бла...![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
аз съм момче
атероми ли имаш ??!?
да , но несъм единствен, както казах много тинейджери имат![]()
![]()
Че това си е нещо нормално..какъв ти е проблема?
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Амиииняма да те лъжа. Не знам. Не съм виждала, не знам как изглежда точно и как бих реагила - въпреки, че са безобидни.
Ее нищо не е товав смисъл, не прави голямо в печатление. Значи не би ме спряло да правя секс.
yuh!
wow tva e malko gadni4koПървоначално написано от Diablue{F}
моите не са точно такива моите на ръбчето на прехода между главичката и тялото на пениса, и са по малко и несе забелязват много.
ami idi na lekar i toi 6te ti kaje kak da gi premahne6Първоначално написано от glymo14
![]()
ха! то и аз съм имал такива неща, чак сега се вгледахСпоко готин, щом никоя не ми е казала, че имам, явно и те не ги забелязват. Ти пък какво се притесняваш, нали са си твои
![]()
няма да ви лъжа-снимката ми изглежда ужасно.
но пък ако приятеля ми, който много си обичкам има такова,няма да правя проблем. така че явно при мен зависи от човека
няма любов
blaks kofti e![]()
Има ли значение? Разстрелвате го и го правите!
I az imam ...![]()
маха се с някво не мога да се сетя то е такова като шампоан търкаш си чушлето и хоп иди на лекар ще те оправят за 2 седмици
Muay-thai - The ultimate fighting skill
ми малко е кофти секс-да,ама за свирка....не нее
ima 3 na4ina da napravi6 edno ne6toravilniqt,gre6niqt i moq na4in ako napravi6 moq 6te se razbirame 4udesno
Абе снимката не е гадна заради атеромите, а заради самата пишка. Пък и на снимката са доста на фокус и изпъкват доста. Иначе почти не се забелязват.
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
popadala sum na takova ne6to...no pri suotvetnoto mom4e...go ima6e samo na edno dve mesta....
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
бившия имаше такива точоци отстрани по ръбчето наглавичката съвсем малки и незабележими,хич не ме притесняваха![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!