- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета защо говорите така за момчетата?
imam 1 vypros.Zashto vsi4ki momi4eta (s malki izklu4eniq)skysate s nqkogo ili toi vi zareje i posle vsi4ki vikate toi e nai golemi idiot,kreten i sqkvi takiva...a moje prosto da ne vi obi4a ve4e ili da ima neshto drugo no vsi4ki momi4eta s malki izklu4eniq kakto kazah kazvate 4e majete sa idioti ili kreteni i sqkvi takiva?
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Да и аз това се питам... такива епитети са ми лепели...
Ми такива сме си![]()
w0sh, с тва емо в подписа кво очакваш![]()
Първоначално написано от vesinka91
Искам само да вметна,че аз съм от тази част,които не одобряват подобно нещо. Но и ще отбележа,че според мен момчетата говорят винаги по този начин за момичето,а по-рядко (не казвам,че е изключение) обратното. Не съм "за" този начин на държане след късане,ама съм се сблъсквала по-скоро с другото-момче нарежда момиче на курва,овца и т.н.
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
mi ne znam zashto go pravqt.za mene li4no nqma vinovni za kraq na edna vruzka prosto neshtata ne sa se polu4ili.no tva s etiketite i plueneto nalqvo nadqsno e normalna reakciq-qdosan si na drugiq 4e ti e otnel neshto koeto iska6 ili s koeto si sviknal i go obvinqvash...
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Абе..не злословят само момичетата..и момчетата ги правят тия номера...А ако зависеше от мене,всичките ми бивши вече да ги няма![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ами защото ако например момичето, с което си скъсал, те е обичала и мн е държала на теб, й е по- лесно да преодолее факта, че ти вече не я обичаш, като си каже ''той не ме заслужава'' ( давам пример с възможно най- културния изразПървоначално написано от w0sh
), отколкото да си повтаря колко те обича и как не може без теб и как си най- незаменимия човек в живота й и така да налива масло в огъня. поне аз така си го обяснявам
+ тва и момчетата го правят тоя номер
това е някакъв смахнат начин да си запазят достойнството....
someone else...
saglasna s1m 4e i mom4etata syshto go pravqt i naistina taka e po lesno da zabravish nqkogo no nemoje li samo toi ne me zaslujava primerno 1 moq fr kato skysa s gadjeto si po4na da go upluva...4ak me hvana qd 6tot mom4eto ne go zaslujavashe...no tq iskashe i da mu pria mrysno eto tova ne udobrqvam...Първоначално написано от sladur4etyYy
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
a mom4etata ne govorqt li taka (s malki izklu4eniq) za momi4etata koito sa gi zarqzali?!?
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
kazah 4e i te govorqtПървоначално написано от love_avril
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
съгласна съм с тва ама искам и аз да питам нещо.Защо след като момчето скъса с мен или аз скъсам с него започва до злобее към теб и да те обижда.Преживяла съм това така че въобще не ги оправдавам.Тва че момичетата говорим понякога за тях по този начин ние показваме че мойем да сме като тях да обиждаме и да сме безразлични така че не искам никой да се обижда но е така![]()
![]()
i na men mi e 4udno tova va6e durjaanie(na mom4etata)...suglasna sum pove4eto momi4eta sled kato skusat s nqkogo zapo4vat da govorqt razni ne6ta,no i vie mom4etata ne ostavate po-nazad.6tom skusate s nqkoq zapo4vate da razprostranqvate vsqkakvi neverni sluhove(naprimer kakva kurva e ,4e ste q ebali a to vsu6tnost ne e taka,4e vie ste q skusali a ne tq vas.. i t.n.)4esto se sbluskvam s tozi problem i ne razbiram ne moje li kogato mom4e i momi4e skusat prosto da si ostanat sus hubavite spomeni i da produljat napred ,a dori i fr da si ostanat.ne mi e ponqtno kak nqkoi moje da kaje 4e obi4a drugiq i sled sedmica da govori nai-dolnoprobni raboti za nego...Първоначално написано от ludo_momiche
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
баа пак съм съгласна с теб !!! Да живеят кифлитеПървоначално написано от KiFFlaVmRaKa
![]()
не мога да ти отговоря със сигурност защо момичетата го правят, но искам да вметна че и момчетата говорят по същия начин...като почнеш от"оная кучка" и стигнеш до "тая тъпата"
Нека правят квото си поискат бе. Къв е проблема? Нека ги наричат идиоти, малоумници, etc., щом така им е по-лесно теб кво те боли? Да не би някоя да те е нарекла кретен и да ти е разбила живота? о.О Тцтц..
da i az tova se 4udq zashto i dvete strani nemojem da zapazim dobrite si otno6eniq no mislq 4e ima nadejda da se promenim eto sega nai dobriq mi fr e edno moe biv6e gadje prosto perfektno priqtelstvo i nito edna duma ne sme si kazali zad garba nemoje li da ima malko pove4e uvajenie i ot dvete strani i vsi4ki da sme shtastliviПървоначално написано от fenkata_kn
![]()
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
da poqsnq 4e s1m momi4eПървоначално написано от AFT
![]()
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
и момичетата го правим но и момчетата не остават по назад.щом скъсат с тях те обиждат другия от яд щот не са скъсали те първиили от детска работа.аз също съм малка но не съм обиждала никой от бившите ми (това беше тяхна работа) ии наистина е глупаво ако те обли от раздялата дръж се като възрастен човек и живей с болкаат вместо да обиждаш човекът който уж обичаш....
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Първоначално написано от vesinka91
Тогава що толкова те вълнува?
Не мога да разбера защо си губите може би най-хубавите години в живота си, за да се мъчете да разберете останалите. Тоя що прави така, ония що прави така.. ми щот така му е изгодно! Престанете да живеете за другите и си гледайте себе си.
ами то е напълно нормално момичетата да говорят така и само момчетата са виновни за тва
първо те карат да хлътнеш здравата по тях, пръскат всякви надежди, говорят ти ги едни... мили неща... ама всичкото тва е само за момента дее докат не им омръзнем ии нали бият ни шута...
![]()
![]()
и на тях им е все едно колкото и да се правят на много наранени... и пак момичетата изкарват виновни за всичкоо .... и на нас момичетата кво ни остава освен да почнем да ги обиждаме за всичко което са ни направили за всички лъжии и глупостии и постъпвайки по един такав начин ни минава поне малко
![]()
![]()
абе то на момчетата просто вече не може да се вярва.... Ама до тук ся за момичетата и момчетата не остават по назад те пък нали тръгнат с някоя и си мислят вече че могат да и казват кво да прай обаче ги има и такива къдет им се връзват дее ама аз лично съм от момичетата на които никой не може да казва кое и как да го правии таа познавам доста момчета които нали не е ставало на тяхното иии после кви ли не съм слушала по адрес на момичето... и всякви ей такива....
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
За успокоениезнае ли някои?нееее...е,голяма работа..след седмица-две ще намери друго ангелче на хоризонта и ще забрави за миналия "идиот".... едва ли бих говорила така,ако имам изнесена ясна причина за раздялата,а не мънканици и наистина тъпи оправдания написани чрез смс,примерно...
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Zavisi ... ako mom4eto mi e napravilo mrysno .. nqma samo da go ubijdam .. .napravo 6e go prebiq ot boi ...Oba4e ako prosto ve4e ne me obi4a ... napylno 6e go razbera za6to me e ostavil .. ina4e samo 6e se ma4ime i dvamata .. i pri takiva slu4ai nqma vinoven .. prosto liubovta si e oti6la .. .za tova nai-dobre da se razdelite, no po vyzmojnost da zapazite priqtelskite si otno6eniq ... ne e nujno da se karate i ubijdate zaradi tfa 4e ne se e polu4ilo mejdu vas ...
![]()
И мен ме заряза едно бивше гадже, но не съм говорила въобще зад гърба му.Тогава ми беше наисина гадно, но все някога щяхме да се разделим.Сега си общуваме като нормални хора.
И аз не разбирам защо повечето момичета така правят. Аз съм момиче и въпреки това не го разбирам...![]()