- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да спра да мисля за него вече 8 месеца...
Оф как ми е омръзнало от такива лапетии като теб..
"ОооХхХх не мога да спра да мисля за него0о0-о0, оо0о0 х не мога да живеяяяя, оби4ааааам го0о0о0"![]()
(това беше с гаден ироничен тон)
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
"Никога" е много измамна думичка - няма как да знаеш какво ти готви утрешния ден. А момчетата в пубертета постепенно се превръщат в мъже и един ден обикновено им идва ума да осъзнаят някои неща и да оценят жената, която дълго време се е борила да бъде с тях![]()
Миличка,не си единствената в такава ситуация,повярвай ми!Аз съм така вече от 3 години!Имала съм 2 гаджета през това време,но не можах да го забравя-Него!!!Влюбих се в това момче от пръв поглед.Първоначално написано от sweet15
Историята е много дълга-и аз като теб съм омръзнала на всичките ми приятели с постоянно говорене по темата.Ако имаш нужда-пиши ми на лична-разбирам те прекрасно!
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Пъро не можеш да ми кажеш, че съм чак супер малка. След 1 месец правя 16. Второ не ми е кеф, че ми е гадно и затова с еопитвам да си помогна. И който не ми влиза в положението и наистина не знае колко е гадно, моля го да си спести ирониятаПървоначално написано от punkrock
Never give up...Never...
Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...
Друго, освен "забрави го" никой няма да ти каже...по простата причина, че това е единствената опция.Някой ще ти каже "бори се", обаче то ще е само, за да ти вдъхне надежда, която няма да е оправдана.Те не са чак толкова малко време заедно, а и той няма чувства към теб.Надали, дори и да се разделят, нещо ще се е променило и изведнъж ще осъзнае,че те харесва примерно.Правилно ти казват хората да го забравиш и не си мисли, че не те разбират, защото всеки е изпитвал някаква такава несподелена любов, от която боли.Проблема идва от там, че ти просто не искаш да го забравиш и си си втълпила, че това не може да стане.Когато човек въздиша толкова време по някой вече свиква с мисълта, че е влюбен и няма шанс да го забрави, което не е така...