.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    Dreamland Varna
    Оф как ми е омръзнало от такива лапетии като теб..

"ОооХхХх не мога да спра да мисля за него0о0-о0, оо0о0 х не мога да живеяяяя, оби4ааааам го0о0о0" (това беше с гаден ироничен тон)
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    Far away in the universe
    "Никога" е много измамна думичка - няма как да знаеш какво ти готви утрешния ден. А момчетата в пубертета постепенно се превръщат в мъже и един ден обикновено им идва ума да осъзнаят някои неща и да оценят жената, която дълго време се е борила да бъде с тях

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Следващия.

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от sweet15
    абсолютно си права за това, че е по-добре да изпитваш нещо, отколкото да си празен .. Мисълта ми е просто, че аз вярвам, че нещата с Него ще станат някога ... но НЯКОГА, а не сега .. И в същото време осъзнавам, че може и да не станат ... И това ме кара да ми е гадно .. Че може би никога няма да го имам .. Ако знаех, че ще го имам някога със сигурност нямаше да ми е гадно .... Мисълта, че Той може да остане само една мечта ме побърква ;(
    Миличка,не си единствената в такава ситуация,повярвай ми!Аз съм така вече от 3 години!Имала съм 2 гаджета през това време,но не можах да го забравя-Него!!!Влюбих се в това момче от пръв поглед. Историята е много дълга-и аз като теб съм омръзнала на всичките ми приятели с постоянно говорене по темата.Ако имаш нужда-пиши ми на лична-разбирам те прекрасно!
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Оф как ми е омръзнало от такива лапетии като теб..

"ОооХхХх не мога да спра да мисля за него0о0-о0, оо0о0 х не мога да живеяяяя, оби4ааааам го0о0о0" (това беше с гаден ироничен тон)
    Пъро не можеш да ми кажеш, че съм чак супер малка. След 1 месец правя 16. Второ не ми е кеф, че ми е гадно и затова с еопитвам да си помогна. И който не ми влиза в положението и наистина не знае колко е гадно, моля го да си спести иронията
    Never give up...Never...
    Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    намери си някой друг. няма друг начин да го забравиш!

Мега фен Аватара на koalka
    Друго, освен "забрави го" никой няма да ти каже...по простата причина, че това е единствената опция.Някой ще ти каже "бори се", обаче то ще е само, за да ти вдъхне надежда, която няма да е оправдана.Те не са чак толкова малко време заедно, а и той няма чувства към теб.Надали, дори и да се разделят, нещо ще се е променило и изведнъж ще осъзнае,че те харесва примерно.Правилно ти казват хората да го забравиш и не си мисли, че не те разбират, защото всеки е изпитвал някаква такава несподелена любов, от която боли.Проблема идва от там, че ти просто не искаш да го забравиш и си си втълпила, че това не може да стане.Когато човек въздиша толкова време по някой вече свиква с мисълта, че е влюбен и няма шанс да го забрави, което не е така...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си