- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дезодорант
Можете ли да ми препоръчате някъкъв дезодорант,койтода не оставя белипетна,да има дълготраен ефект и да мерише хубаво!
Ами аз харесвам на Си-Тру, Би Ю и Адидас. Ама кой аромат точно не мога да ти кажа - все пак не ти знам вкуса. Отиваш в магазина и душиш. Но тези, които ти изброих са дълготрайни и свежи и мисля че ще ти допаднат.![]()
Ами аз ползвам Rexona for teens и съм много доволна!Ако искаш пробвай!
Now playing:Teenproblem-Форуми.mp3
Всички видове на BU са много хубавиа и Рексоната са хубави но не са много трайни.
![]()
Първоначално написано от comics
еми аз съм с дезодорантите на Дав и съм много доволна..![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
+1Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
препоръчвам ти и Nivea![]()
Еми , ще ти препоръчам "Рексона фор тийнс" . Много хубаво мирише ! С талк е , но не оставя бели петна нито по дрехите нито по кожата ! Струва 5,20 лв . Аз лично съм много доволна и няма как да не ти го препоръчам !![]()
Аз ползвам сух дезодорант на Дав + парфюмче, но ако не си фенка на парфюмите тоя Рексона фор тийнс мн до хвалят![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Адидас.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз ти препоръчвам "Нивеа", както и "Рексона" също и на "Дева" са хубави и миришат много приятно.![]()
NIVEA i DOVE polzvam, dovolna sum, miri6at priatno.
Nivea Energy freshОбожавааам
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
+1Първоначално написано от Dark~Illusion
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ами аз ползвам новия на Dove с водна лилия и съм много доволна от него.
Аз не използвам дезедоранти и не съм въобще доволна от тях...по-добре си вземи парфюм-не оставя следи,мирише добре и е траен...![]()
Аз карам различно...пръскам се с дезодоранти и с парФюм.Просто парФюма го ползвам да се пръскам по врата,понеже аромата се задържа най дълго там и по косата.Иначе дезодоранта както се казва за през деня...ръся се на воля.Аромата е по-краткотраен,но просто го използвам повече.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
е не искам да си съсипвам дрешкитеПървоначално написано от love^veselka
![]()
Не бе!То и на другата страница мисля,че бе казано!НЕ ОСТАВЯ БЕЛИ ПЕТНА ПО КОЖАТА ИЛИ ДРЕХИТЕ!Лично съм го пробвала
Now playing:Teenproblem-Форуми.mp3
Значи предлагам ти да отидеш в няков парфюмерия и да си избереш,защото всички писали по темата ти сме с различен вкус и шанса да се хареса и на теб е минимален.Първоначално написано от Little Woman
супер тогаваПървоначално написано от We Will Rock You
може да го изпробвам