Такам.. историята е дългичка... така, че няма да ви губя времето с излишни приказки.
Така... Да кажем, че преди около 3 години бях влюбена в Х. и то 2 години. Може да се каже, че бяхме в една компания, тъй като той учеше в моето училище и имахме много общи приятели. Но той си имаше сериозна приятелка, с която ходеха около 2-3 години и може да се каже, че я обичаше много. И така за тези 2 години.. дори не успях да се сближа с него като приятелка... Не съм и правила кой знае какво по въпроса, защото все пак не бих им развалила връзката.
Той завърши миналата година училище и от тогава се бяхме виждали 2-3 пъти и то за малко.
Наскоро.. преди 2-3 седмици се засякохме в един сайт и започнахме да си пишем; след това си разменихме и скайповете... писахме си непрекъснато почти. Дори когато някой от нас не е на компютъра си пращахме СМС-и. От тогава сме излизали 2 пъти. 1-вия път пихме кафе, а 2-рия път (вчера) ходихме на кино (на филм, който той изобщо не искаше да гледаме и изобщо не му хареса). А филма дори не го догледахме, той гледаше много отчаяно и аз постоянно му предлагах да си тръгваме, защото не исках да стои насила. По едно време той се съгласи и излязохме... и си тръгнахме... дори 5 минути не си поговорихме. А и аз усещам, че напоследък (близките 1-2 дни) се отдръпна от мен и ми е много неприятно, защото не знам какво направих. И то не само от киното.. защото преди постоянно ми пращаше целувки, закачаше ме постоянно.. а сега.. дори почти не се усмихва...
А проблемът ми е, че като го видях пак.. след 1 година осъзнах, че изобщо не си е отишло онова чувство... И ми беше много неприятно... Не знам...
Дори туко- що влезе в скайп... и излезе.. един ред дори не написа...
Мерси на всички, които го прочетоха и наистина ще съм много благодарна, ако ми дадете съвет... как да го спечеля поне като приятел... като.. дори не знам какво да си говоря с него...
Samo napred, lutko lepa
cekaju te putovanja
ja sam tvoja avantura
a ti moja tiha patnja...