- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Секса,Матерялното и Каде отиде Любовта?
Първо матерИАлно, а не матерЯлно!!!
Второ - доста истина има в написаното, доста често се срещат момиченца на по 13-14 с някой чичко паричко, който да има купува парцалки и да ги води по кафенца и т.н. а в замяна .... Адски грозно е ии просто не знам тези момичета как се гледат в огледалото, къде им е самоуважението?!Как може за едните пари да си лягат с който им падне..........
Все повече се замислям накъде върви скапания свят....![]()
И все пак важното е че не всички сме такива, все още има момичета които не гледаме само колко е дебело портмонето...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Тия какички ги дупят като коледни пуйки, джиткат ги с колите 1-2 седмици и след това си остават само с якото тъпкане...![]()
даа много е модерно вече да да ис хванеш някой дето може да ти е баща, а дори и дядо.незнам аз съм малка ама съм твърдо сигурна че такъв мъж няма да ме впечатли освен ако не се влюба което е малко вероятно щот си падам по по-младо :P
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Истината!!! =D>Първоначално написано от al_bundy316
![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Тъкмо това се канех да напиша! Тази тема е толкова разисквана, дори изтъркана, давани са толкова много "обяснения", заключения, много хора обобщават: "Всички жени са материалистки!". Но проблемът е много наболял, хайде първо да се върнете в началните класове и да се запознаете с правиписа и после да давате квалификации!Първоначално написано от Eternal Silence
Автора, ако искаш момиче противно на описанието, кеото си дал, не забравяй, че трябва да има акъл в главата, да е интелигентна! А интелигентните момичета харесват грамотни момчета/мъже!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
лал аз сам ходил с бати мацката..... 2 месеца некаде и почти не сам и купувал нищо и не сам харчил пари по нея...тайче мн относително,а тая ако треа да сме чесни са заглежда по батковци с пари :PПървоначално написано от Remini
P.S вие па ако си мислите ,че кат карат скъпите коли и са са барнали кат хуйове.... са големи гангстери сте в грешка... лал![]()
Брат никой не ти лаф за гангстери...те са ташаци...ама мацките търсят яката кола яките кинти и яката визия...и казват после знаеш ли кой е моя приятел а? Само да му звънна ща смачка...Btw тоя тип са ми слабост...от една случка стилл знаеш ли кой е гаджето ми и идва гаджето и който ми е бахти приятеля и оная седя като нацвъкана от птички...а дали ще плащаш сметката си е твой избор аз рядко го правя,тоест само ако ме впечатли с нещо...иначе бахт има си пари да си плаща бе аз да не съм ги зел на осиновяване...не че нямам пари ама секи да си знае мястото...
колко такива познавам.... за жалост имам и приятелки които са в много по-лошо положение от описаното... с изключение на възрастта... наглост до безумие ама какво да се прави... напоследък е пълно с такива...
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Кфо ще рече наглост до безумие?
ем да с парите на мама и на тате да са праиш на гъзар не варви мнПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Тоа па и тоа...мама и тате вече ги нема...те пари не ми дават...земи мисли преди да пишеш...Първоначално написано от Shareefa^
А леле, леле да ви имам критериите за "готини мацки" ! Това ли са готините мацки дето тичат при чичковците с кинтите така ли ? Или може би аз не съм разбрала и всяко красиво момиче ("готина мацка" търси пари ? Хехехе забавлявам се :P Извинявайте ама младежа дето го е написал това (не този който го е побликувал) просто искам да спи със "готина мацка" ама да не и дава нищо и това го нарича любов ! Айде айде знаем си :P Не отричам, че има и такива дето спят със мъже заради парите им, ама утре като станете милионери (дай боже) едва ли ще имате нещо против
Пък и ако искате любов не търсете такива и да не ви е яд какво правят те за тях си е
Явно ценостната им система е под всякъква критика ...
Пък ако трябва са съм честна мен повече ме притеснява факта, че в последните години има много МЪЖЕ, който търсят пари и ги заменят с ласки
Та жените са си жени, ако може и мъжете да останат такива
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
lady_b Съгласен съм с твоето мнение.Абе хора защо не пишете не ви ли харесва темата.