- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девствена ли съм?
sega nz za kva 6e ma smetnete .. ama tva e polojenieto. Zna4i az ne sum pravila sex... na 15 sum ... samo 4e masturbiram ot skoro .... ma si i puham i razni predmeti v onaq raota (ne stava vupros za krastavici ili dezodorantispox).... No si gi puham do 13-14 sm ... ne me e bolqlo nikoga .... DEVSTVENA LI SUM ?
![]()
da,devstvena si dokato e spi6 s maj(kajvam go za 12345768987654321 pat!!!)
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от kremen4eto
mm mani ne si destvena 6tom si vkarva6 ne6ta v sebe si 13,14 santimatre mai kato 4e li ne si![]()
Ест ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Първоначално написано от x3eme
edno momi4e e devstveno dotogava,dokogato ne spi s maj s "majki polov ogran".Tva 4e si paha razni ne6ta ni6to ne zna4i
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Мен ако питаш няма значение колко навътре си ги пъха,а с каква дебелина са ... ама и въпреки това пак си е девствена,докато не го направи ....Първоначално написано от x3eme
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
abe to e taka ama 6tom si gi puha tolkoz navutre zna4i nqma da use6ta bolkra kato go napravi purviq put i ot tuk me navejda misulta 4e e destvenaПървоначално написано от marina star
![]()
puk i ot kade na kade trqq da e spala sus `muj` 4e da ne e destvena.....![]()
ne interesno mi e ... 6tot imam priqtel ot 4-5 meseca i kolkoto i da sum malka nqa da stavam monahinq se pak (4-5 meseca ne sa mn ama nikak ne sa i malko) i nali toi si misli 4e sum devstvena .. a dali e taka .... 6te razberem![]()
abe kvoto i da mi govorqt drugite za men NE si destvenaПървоначално написано от kremen4eto
![]()
Първоначално написано от x3eme
oh neznam ... po princip nqma koi znae kolko zna4enie za men ... ama priqtelq mi ako ne sum devstvena moje da si pomisli 4e sum go izlugala i trqbva da mu obqsnqvam kakva e pri4inata da ne sum![]()
мхм...х2...просто няа как да е останала дествената ципа ли квот е там вътре след като си бъркала толкова дълбоко...Първоначално написано от x3eme
Но се водиш дествена докат не го напрайш с човешко същество.
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
zna4i skoro 6te se vodq oficialno nedevstvenaПървоначално написано от firesnow
![]()
![]()
![]()
ti si znae6Първоначално написано от kremen4eto
![]()
mersi mnogo ... vsi4kite ne6ta koito kazahte sum si gi mislela ama neznaeh naistina ... a sega vijdam 4e ednoto mnenie naddelq ... ne sum est. mn dovolna ... ama pone znam![]()
Едно е да си девствена, демек да си спала с мъж, друго е да си се отворила сама, демек да си пробила девствената ципа, но щом не те е боляло е малко вероятно второто..![]()
Първоначално написано от marina star
OMG вземи прочети някое учебниче, статийка...![]()
едно момиче е девствено докато е неразкъсан нейният химен /девствената ципа/
ако щеш и с пожарогасител да се отвориш, това е - сефтето ти е с пожарогасител и НЕ СИ ДЕВСТВЕНА
а сега да отговоря на момичето ->
в случая не е от значение на колко дълбоко влизат предметите /щом е след 5-6 см/ а колко са дебели /девствената ципа се къса на ширина, а не на дължина, т.е. тя си има малка дупчица, а когато нещо по-дебело премине през нея, тя се къса и момичето вече не е девствено/
It's In The Air, We Raise Our Fists In
Абе по принцип наистина докато не спиш с момче си девствена, но ако го погледнеш от физиологична гледна точка щом си пъхаш предмети 13-14 см определено не си девствена.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
aa ne mislete 4e se gordeq s tva .. ama vednuj kat go naprai6 .. haresva ti i krai.... sq da go priemam taka .. devstvenata cipa e razkusana no edin vid sum o6te devstvena .... nooo zna4i sum ot slu4aite pri koito ne boli i ne kurvi taka li ... 6tot e nqmalo takova ne6to pri mene ... samo vednuj kato 4e li suvsem leko kurvih no to be6e 4-5 dni predi da mi doide
![]()
...
![]()
Имах една приятелка която си пъхаше дезодорант в оная работа и пак не беше си разкъсала химена(Дори не вярвах и тя ми показа) Тай че нз тва са теми които си важат индивидуално за човека...дали си отворена или ми е малко трудна да ти кажа без да бръкна хихи
![]()
em da brukne6 li iska6bz sa ... am znam 4e e individualno ama vse pak misleh 4e ima to4no nekvo pravilo pri koet ne moi6 da si ostane6 devstvena ako si ruga6 kvoto i da bilo ....
![]()
Правилото е, че над 9 см и белята става...Обаче като видях тая моята позната и забравих всички правила![]()
abe i v dvata slu4aq ima po ne6to hubavo ... ako sum devstvena nqma nujda da obqsnqvam na gadjeto za6to(ne sum) ... ako ne sum ... smqtam 4e purviq put 6e e po-priqten ii po-lesen![]()
![]()