- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девствена ли съм?
...............многократноПървоначално написано от kremen4eto
![]()
![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
oh nedei .. vze da mi se iskaПървоначално написано от firesnow
![]()
![]()
Чакай , Чакай ся ш' изкарам фасулЯ да Ти Гльодъм .. Мож дъ пузнаяъ..![]()
![]()
Много ясно ,че си девствена . Все пак не си имала полов контакт (с МЪЖ) . Ама дето си пъхаш тея неща там можеш инфекция да хванеш , по-добре иди при някой да си напрафиш кефа.
![]()
![]()
a taq devstvena cipa ne se kasa 6tom si navre v onaq rabota predmet 13 sm?
Руса кукличка
НЕ! вътре има датчик койт проверя сички предмети дал са пенис или подръчни материяли!Първоначално написано от angelcheeee_93
![]()
Първоначално написано от firesnow
You are to dumb to lose your virginity.DENIED!![]()
hah mn to4no kazano !tapa putka
vsi4ki razli4no kazvate .. ai razberete sa a![]()
извихяай за въпроса ама кое ти е толкова забавноПървоначално написано от alex_devv
![]()
am i tva otkude go otsudi![]()
tva otkude go razbraПървоначално написано от mega_zoluu
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kremen4eto
Морално си девствена, но практически не можеш да го докажеш, ако си разкъсала девствената си ципа. Все пак на един модерен човек, това не прави особено впечатление.
![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
nz ... az ako znaeh dali sum q razkusalaПървоначално написано от Lainovoz
![]()
za jalost tva mie izhoda ... 6ot ne iskam mn mnПървоначално написано от L0LiPoP
![]()
Първоначално написано от kremen4eto
Ами щом не те е боляло, съм склонен да вярвам, че не си я разкъсала. Но пък е доказано, че ако жената е МНОГО възбудена, може да не усети и грам болка при разкъсването.![]()
Я кажи, ако не та е срам, ко си бута ?![]()
![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Как не искаш?! МАРШ на гинеколог! И си изгради навик също..Първоначално написано от kremen4eto
Една жена незвисимо от случая трябва да ходи профилактично веднъж на половин година на гинеколог, минимум веднъж на 1 година!
А не после.. опааа кистичка, опааа яйчника ми... опааа това какво прави там?!
ako ne me be6e sram 6tqh da go kaja o6te v na4alotoПървоначално написано от Lainovoz
![]()
![]()
Благодаря(!!!) за темата и специални благодарности на човекът дал ми линк към нея! Отдавна не ме е радвала тема така тук (сигурно
'щот още по-отдавна спрях да го чета този раздел)! (verry, verry happy, indeed!)
*(до м*дераторския екип) - Моля Ви от свое име и от това на поне още 5 близки мои приятели - пожалейте я, не заключвайте или поне скоро НЕ трийте тази тема! А може и по-рано от 03.12. празника. Благодаря!
P.S.:![]()
![]()
![]()
Дори да е разкъсала химена си това не означава, че вече не е девствена. При някои момичета се разкъсва химена при гимнастически упражнения примерно, но това не означава че са изгубели девственоста си. При извършване на полов акт (а не с дезедорант) си губиш девственоста.Първоначално написано от x3eme
Бан за спам ?!Първоначално написано от Lestat357
![]()
нямам подпис
principno mn trudno se otvarqt momi4etata sys predmeti no momi4e koeto e probvalo sys 6i6e detstveno ne e ostanalo + tva pri kysaneto na cipata pone malko kryv trqbva da pusne nqma li pone 1 2 kapki ne si..
мацка... или пич /не те знам кво си/Първоначално написано от x3eme
не знам и на колко години си, ама ако имаш малко обща култура ще разбереш че девствеността е преди всичко физическа! по учебник, на практика е така! ок?! не бъркай момичето - тя дефакто не е имала полов контакт, което донякъде я прави девствена.. обаче ако си е скъсала ципата, на практика, съвсем сериозно си е отвсякъде 'отворена'
и 'първия й път' няма да е като при всички останали - с болката и тн
преди да напишеш поредното неграмотно и безсмислено постче, прочети наистина някъдедано поне нещо ново научиш ;р
It's In The Air, We Raise Our Fists In