- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девствена ли съм?
и за да спрете/спрем/ да се карате/ме/ ето ви извадка от сайт, където пълно и точно си пише - точно това което имах и аз в предвид
Девствеността
Девствена е жена, която никога не е правила вагинален секс с проникване - по дефиниция. Всъщност вагиналното проникване, водещо до разкъсването на химена, е само една част от сексуалното общуване. Възможни са и се практикуват толкова много видове сексуално общуване, че според мен термина "девственост" подлежи на сериозна ревизия. Девственоста изразява душевно, а не физическо състояние. Всеки започва сексуалния си живот на различна възраст и по различен начин. Важното е да не се прави нищо, за което момичето не е още готово. И физически... и психически. Не бива момичето да прави секс преди да го е поискала наистина самата тя. Не бива да прави секс само защото "Приятелките ми вече не са девствени - останах само аз и ми се смеят" или защото "Вече съм на ХХ години и не е нормално да не правя секс" или защото "Искам да знам какво е, за да може при разговори да не изглеждам задръстена"! Така или иначе всяко едно сексуално общуване – всяка една интимност, е отделен избор за момичето. Каквото и да прави, тя трябва да е наясно какво прави, да познава начините за безопасното му практикуване, да приема да го направи и да приема напълно партньора, с когото или която го прави. Факта, че едно момиче е изгубило девственоста си, не е никаква причина да занижава критериите си за партньорите. Точно обратното. Трябва наистина момичето да е готово самото то за секса и когато започне да го прави, да знае как да го прави безопасно. Една вероятна бременност или здравословен проблем в началото на сексуалния живот, може да окаже много негативно влияние в бъдещия сексуален живот на момичето. Разбира се, чисто технически момичето може да е девствено (без разкъсан химен), но да практикува различни други видове сексуални контакти (орален или анален секс, примерно), което според моето виждане не е много съвместимо с понятието за девственоста. Химена представлява една мембрана от тъкан, която се намира около вагиналния отвор. Исторически химена се смята за знак на сексуална чистота и невинност, която се отнема на жената при първото проникване. Сега вече се знае, че химена може да има различна форма, размер и здравина, и може да бъде разкъсан при много други дейности, с които се занимава модерната жена - при спорт, гинекологичен преглед, използване на тампони при менструация, при мастурбация... Здравината на химена вече изобщо не е доказателство за девственост. Може една жена да е с разкъсан химен и да не е познала никаква сексуална близост с никого. Може химена да е здрав, но жената да е много опитна в аналния или оралния секс. Девственоста има много социални, културни и религиозни измерения, но в края на краищата тя има различно значение и стойност за всяко момиче персонално. Зависи много и от средата в която живее и от мястото на което живее и от възпитанието и от много други неща. Добре е едно момиче да се замисли какво означава за нея самата израза "Губя своята девственост" и да се опита да разбере какво иска самата тя. За едно момиче, колкото по-добре опознае себе си, колкото по-наясно е със себе си - толкова по-лесно ще и е, да е наясно с другите.
It's In The Air, We Raise Our Fists In
pi4 sum (demek muj4koПървоначално написано от atanakata
) taa 4el sum dostatu4no i tova koeto kaza a taka oba4e pri polojenie 4e si vkarva vutre 15 santrimetrovi ne6ta ne o
Неака поясни какво точно е вкарвала за да може да се разбере дали и е разкъсан хименът... http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%...BC%D0%B5%D0%BD
Щото хименът не е като някоя запушалка... може да се прекара нещо през него но зависи колко е дебело
А иначе девствеността се отнема когато се разкъса химена
Като тръгнеш да правиш секс с приятеля ти ше усетишВсе пак ако си девствена ще те позаболи
![]()
леле ти ис колкото мен.аз съм зкаъсняла веднага отивам в банята и почвам си бутам разни боклуци в половия органне си спала с мъж -девствена си.ама и толкова навътре ти ме разби.най много да си си скъсала ципата ии да си си вкарала некоя инфекция (кой знае с кво си играеш) ии друго не мисля че 4 месеца са достатъчни за да прибегнете и към секса ама това си е мое лично мнение
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
gadjeto misli 4e sumПървоначално написано от KRSs
![]()
za tva kvo si butam ... kazah vi 4e ne e krastavica ili dezodorant spox .. ne 4e ne e vuzmojno no za infekciqta e malko veroqtnoПървоначално написано от MonSitY
![]()
vseki s mnenieto si ... am az su6to kazah 4e sum malka ... ama ddz re6ila sum si go ve4e![]()
като гледам отговорите, явно вече си разбрала, че въпроса ти не е правиленмисля, че искаш да знаеш дали си отворена..че си девстена щом не си спала с момче е ясно, а дали си отворена по скоро зависи не от това колко са дълги "предметите" с който мастурбираш, а колко са дебели...
![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
qqsno msПървоначално написано от AiKaTa
![]()
![]()
![]()
![]()
ot vsi4ko razbrah edno ... 4e qvno neznam istinskoto ponqtie na dumata "devstvena", koeto izob6to ne govori dobre za men [-o<Първоначално написано от AiKaTa
![]()
![]()
Да!
да бутни си цял телевизор ако искаш ... или не хладилник е по якоПървоначално написано от _miShlence_
![]()
Според мен момичето пита дали още и е там девствената ципа..а не смисъла на думата ДЕВСТВЕНА..ми виж мойто момиче..според мен на 80% си си отрушена..щом си пъхаш "РАЗНИ НЕЩИЦА" няма начин просто :P
Разби и мечтитеПървоначално написано от ivelina91
![]()
ЕмИиИи,Съдба..кво да се правиПървоначално написано от - possessed -
![]()
![]()
Как какво да се прави...вадим зеленчуците от хладилника и почваме...Първоначално написано от ivelina91
![]()
Ее толкова ли пропаднахме,че чак до зеленчуците да прибягвамеПървоначално написано от - possessed -
![]()
![]()
Стига сте се базикали тя каза, че не е краставицаПървоначално написано от ivelina91
![]()
Който с каквото разполагаПървоначално написано от ivelina91
![]()
![]()
kvo da kaja .... nz ve4e
... ma az si kazah ve4e .. ne se gordeq s tva ...
![]()
![]()
кво било ??Първоначално написано от kremen4eto
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
tctc kak 6e e krastavica .. da zeme da se s4upiПървоначално написано от Чичко_Полицай
ne sum tolkova zle (vse o6te)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kremen4eto
![]()
Zabavna si oba4e...
![]()
![]()
Айде айде не лъжи, тук всички сме добронамерениПървоначално написано от kremen4eto
![]()
![]()