.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

пречи ли секса на фитнеса?

Здравейте мн ме е срам но искам да попитам пречи ли секса на фитнеса.Знам ще си кажете този пък какъв е,какъв е този тъп въпрос,но все пак затова е поговорката "Човек се учи докато е жив" .Та знам че след като се изпразниш са необходими протеини за въстановяване на спермата,пък и взимам добавки ,там ли отиват или просто мн мн здраво се лъжа???!?!?!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Re: VAJNO!!!!

Цитирай Първоначално написано от teameous
    Здравейте мн ме е срам но искам да попитам пречи ли секса на фитнеса.Знам ще си кажете този пък какъв е,какъв е този тъп въпрос,но все пак затова е поговорката "Човек се учи докато е жив" .Та знам че след като се изпразниш са необходими протеини за въстановяване на спермата,пък и взимам добавки ,там ли отиват или просто мн мн здраво се лъжа???!?!?!

fitnesa nqma da ti pre4i na sexa stiga da ne zima6 nqkvi stimulanti (ot koito nqma da ti stava )

Супер фен
    ne pre4i est!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф
    фитнеса не пречи на секса, но секса пречи на фитнеса.. абе ако ги разделяш двете неща в различни части на деня, ще се чувстваш по-добре, но в крайна сметка това не е някаква важна зависимост и не е от съществено значение...
    Do you speak Salsa? .......

но 1 френд ми каза че след секс половия орган се нуждае от въстановяване и си го набавял от протеина ,а като взимам довавки мисля че само дето съм си дал парите

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от teameous
    но 1 френд ми каза че след секс половия орган се нуждае от въстановяване и си го набавял от протеина ,а като взимам довавки мисля че само дето съм си дал парите
    po princip ot dobavkite nqma da ti pre4i,az odeve se oburkah kato kazah dobavki iskah da kaja drugo.v smisul takuv ako se pompa6 s nekvi tam testosteroni i po6ibalki nqma ti stava ot tqh i estvestvenot tva 6ti pre4i...

Повече от фен
    Не!

Град
    София
    по принцип влияе...ама чак да пречи не ...просто не лъскай секи ден по 4316734217 пати и нема проблем :P

Фитнесът не го ли правиш заради жените...и заради секс-а....Така поставяш въпроса, че едва ли ако пречи сексът на фитнеса, ти ще спреш да го правиш и ще се занимаваш само с фитнес....Мн малко хора са тези, които искат здраве и хармония с фитнес,особено ако се вкарва химия....по-скоро искат жени...Та въпросът тук дали искаш секс с тяло...Не е нужно да се лишаваш от едното за другото, особено като 2те са взаимно свързани...А дали пречи....? Сексът е натоварване-той е кардиотренировка -> отслабване... Ако си човек за масата, той ще ти е от минус...ако си фитнес, който е решил вече да се цепи и е спрял да трупа 200 кила мас/а..то той ще ти е от полза
    Stultum est timere quod vitare non potes...

Град
    София
    УФФ Фтопик :
    и закво си пуснал 2 теми и двете на латиница

Град
    Израел
    мале,как може ве,единствения начин да попречиш на заразата е да си отрежеш ръцете

Мега фен
    Взимаш ли женски хормони?

Пречи! Никога повече не прави секс

gledai rocy treta seriq mislq 4e .. tam silvestar stalouun kazva mani sa ma pa4a sega treniram za vajen ma4 nema sex za tebe vij sa kva si grozna ... ta pravi sex stimulira proizvodstvoto na proteini no otslabva organizma predi trenirovka 6a si po slab sled trenirovka ako moje6 sexai ili luskai 6a e extra a tva 4e zima6 hranitelni dobavki ako te vidq 6te te se xam az ... hxah

Избирай или само фитнес, или само секс! Или не задавай такива тъпи въпроси и не мисли, че секса ще ти "краде" от белтъците и ще обеднееш!

твърдо да!
    научи повече за тестостерона
    даже чекията пречи ;д
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    По-скоро фитнеса пречи на ебането, щото след един размазващ фитнес не винаги можеш да си добре в леглото, а понякога може дори да не ти се занимава и да правиш опити, какво остава пък за действие. Особено пък сега лятно време, ако правиш размазващи тренировки ще ти намалее желанието за секс.
    Левски шампион але але!

Супер фен
    Не пречи,спокойно

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Всъщност пречи, ако ще ходиш на фитнес ходи преди да правиш секс.
    The Spark

не даже те вкарва в форма

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Сексът не е ли един вид фитнес?И с него се горят калории :P
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    София
    Аз като гледам за тоя младеж май е по-важен фитнеса - поне това е написал.
    Не, секса не пречи на фитнеса - можеш спокойно да го правиш.
    Don't tell me what I can or can't do !

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    твърдо да!
    даже чекията пречи ;д
    Несмятам .че едното пречи на другото
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

мой не си ли гледал роки? Women weaken legs! ако правиш редовно секс няма да можеш да дигаш щанги щото отпадаш мн физически

Цитирай Първоначално написано от bebeT00
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    твърдо да!
    даже чекията пречи ;д
    Несмятам .че едното пречи на другото
    Няма какво да го смяташ -то си е сметнато..
    ти даже си момиче, пък се месиш с неправилни коментари ...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си