.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Защо се получи така?

Здравеите,
    Та направо.Днес реших да пуша и ми нямаше нищо,а имайки предвид,че около 1 седмица не съм пушила.Изпуших 2 цигари, една след друга ,и изведнъж усетих замаяност , започна да ми се гади беше много гадно.След което полегнах и ми поразмина...От какво може да е?!
    Без нападки моля.. Благодаря Предварително

Град
    Русе
    може би от това, че не си пушил скоро, а сега ти е дошло в повече 2 цигари не си ги понесъл и ти е станало гадно
    ...

Град
    Bulgaria
    от цигарите е било..може би са ти били силни при положение, че не си пушил от седмица..нормално е и на мен ми се е случвало
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

nai veroqtno cigarite sa bili malko po silni4ki i kakto ne si pushil 1 sedmica i ti e priloshalo a dr variant e da ne si ql nishty predi da pu6i6 i t ie stanalo losho spox normalno e :P :P:P

Супер фен
    Град
    Панацея
    аз преди като пушех, ставах сутрин рано, пуша 1 цигара на гладно и ми се досираше Тва беше практиката
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ми щото си отвикнала и ако е било на гладно и съвсем става кофти....
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от dolce_lady94
    nai veroqtno cigarite sa bili malko po silni4ki i kakto ne si pushil 1 sedmica i ti e priloshalo a dr variant e da ne si ql nishty predi da pu6i6 i t ie stanalo losho spox normalno e :P :P:P
    +1
    Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Много Ви благодаря,всъщност сте прави не бях яла много мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си