- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Защо се получи така?
Здравеите,
Та направо.Днес реших да пуша и ми нямаше нищо,а имайки предвид,че около 1 седмица не съм пушила.Изпуших 2 цигари, една след друга ,и изведнъж усетих замаяност , започна да ми се гади беше много гадно.След което полегнах и ми поразмина...От какво може да е?!
Без нападки моля.. Благодаря Предварително
може би от това, че не си пушил скоро, а сега ти е дошло в повече 2 цигари не си ги понесъл и ти е станало гадно![]()
...
от цигарите е било..може би са ти били силни при положение, че не си пушил от седмица..нормално еи на мен ми се е случвало
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
nai veroqtno cigarite sa bili malko po silni4ki i kakto ne si pushil 1 sedmica i ti e priloshalo a dr variant e da ne si ql nishty predi da pu6i6 i t ie stanalo losho spox normalno e :P :P:P
аз преди като пушех, ставах сутрин рано, пуша 1 цигара на гладно и ми се досирашеТва беше практиката
Първоначално написано от Say It Right
Ми щото си отвикнала и ако е било на гладно и съвсем става кофти....
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
+1Първоначално написано от dolce_lady94
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!