- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Издънихме се
Та, има едно момче от другия клас, с което щяхме да ходим днеска на кафе да се запознаваме. Естествено това беше уговорено между него и моята най-добра приятелка, без аз да зная. Работата е там, че пътувам и стана така, че си изтървах рейса и не отидох на кафето, а приятелката ми забравила да му каже, че няма да ходим. Сети се да ми каже чак в 14.00 (а трябваше да се видим в 13.30) и когато му звъннахме той естествено си беше изключил телефона. И сега трябва някакси да му се извиня, ама какво точно да му кажа, това не знам. Кофти ми е, защото едва сега се бях съгласила да излезем, а в крайна сметка дори не се появихпоради стечение на обстоятелствата. Не съм безразлична към него, нито той към мен, но май го нараних твърде много. Съвети?
![]()
Изтървах си автобуса е добро извинение...
А между другото.... не можеш ли да хващаш следващия автобус... или пък да се обадиш, че закъсняваш, или сте някакви ретарди?
За късмет и ваучер нямахАми разбира се, че хванах следващия автобус, ама явно пак е било късно
![]()
о боже тя била го наранила твърде много...ама то си е така чадър в гъза да му бяхте разпънали щеше да го преживее ама това...
Бах го обясни му кфо е станало ако не е идиот(каквито са повечето хора) ще разбере..,,
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
dam
Testis unus,testis nullus...
съветвам да си земеш ваучер и му се обади и му кажи какво е станало и го покани ти някъде за да се реваншираш.Успех!!
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
ami kaji my istinata ,tova koeto kaza na nas mislq 4e 6te te razbere toi sig sega si misli 4e naro4no ne si trugnala no nz kaji my istinata i my kaji 4e 6te se revanshirash :P stiskam palci kusme :P :P
+!Първоначално написано от vladuha haili
дет вика лошия с адския подпис по горе![]()
ако не сте ретарди ще се разберете
След като това е станало не по твоя вина едиственото което можеш да направиш , е да му се обадиш & да му кажеш всчко което каза на нас. Ако е нормален човек, ще те разбере.. & още повече щом не сте си безразлични.. да се надяваме всичко да се оправи при вас. Ако пък не те разбере, не се ядосвай. Всяко зло за добро![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Ооо боже, горкото момче, как ли страда сега![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !