- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имена на бивши и настоящи гаджета
mi hora aide kajete imeto na biv6iqt,biv6ata ili sega6noto si gadje
т.7
krem4et0
na b1de6tite ne6te6 li![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
бившият ми се казваше Даниел , на кратко Данимного съжалявам само , че вече е бивш
![]()
xaaaaaaaaax spoko 6e se oprai6 i az mi be6e kofti za bif6iqt mi ama go prejivqh...toi se okaza nai golemiqt bokluk koito poznaam...dano pukne se1 mi e![]()
![]()
Има много по-свстни момчета от него , които държат на мен и ме оценяват като човек , но аз глупачката обичам само него![]()
i az s1m takaima koi da me haresva,s kgo da b1da,koi da d1rji na mene...ama vse za nego misleh..ama mi mina
![]()
Jessica Alba
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Сегашния се казва ДаниелА на бившите отдавна съм им забравила имената!
![]()
аз съм и голяма фенка , може ли да ме уредиш с едно автографчеПървоначално написано от Chacho
![]()
DAVID BEKCHAM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не помня да съм излизал с теб ^^Първоначално написано от lofzz
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
На сегашното - Христо, бивш нямам, надявам се и занапред да е така.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Сегашната е някоя в дискотеката като разбера името и ще го съобщя за предишни:
Александра,Наталия,Вероник а,Петя,Веселка,Кристина,Вик тория,Даниела...
Това са по значимите с останалите съм имал просто сексуални взаимоотношения и даже не им помня имената на повечето...
Ами бившия се казва Даниел![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
и аз кът тебеПървоначално написано от vesito13
![]()
ми бившия ми се казваше Калоян![]()
![]()
а сега нямам гадже...
![]()
Първоначално написано от Chacho
ec ec![]()
![]()
,.,тФа чИ тЕ уБиЧъМ,.,се еДнО нЕ сИ гу ЧуЛ,.,
eeeei toi e moiПървоначално написано от lofzz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Chacho
hah naprao se pprasnah ot smqh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Borislav...Borko![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
еми бифшата се казваше Стефани . А сегащната се казва Мария. Надявам се следващите месеци да не ми стане и тя бифша![]()
Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P
аз на бивш не мога да ти кажа обаче ти ако мо кажеш как се казва будещият ми..... ще съм ти много благодарна хихииихиххи![]()
![]()
![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
МилкоПървоначално написано от haterkata
![]()